• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Shopping - to to co AuPerki lubia najbardziej ;-)

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Shopping - to to co AuPerki lubia najbardziej ;-)

• Shopping - to to co AuPerki lubia najbardziej ;-)
  • Re: Shopping - to to co AuPerki lubia najbardziej ;-)

MONIKA > 05-05-2005, 13:37

Tu wiesz jak bedzie. TJMaxx, Tellos,, Marshale i jada firmowki za grosze. tam sobie lubie szukac. A w moim mallu mamy Tellosa, wiesz, a Ty lubisz, nie Aga?

8)

Emm > 05-05-2005, 18:12

bardzo lubie

Caroline > 29-05-2005, 15:19

Dziewczyny o dluzszym stazu operkowania mozecie mi napisac czy ten shopping kiedys przchodzi? Bo jak na razie to w piatek dostaje tygodniowke i w sobote juz jej nie mam, zostaje mi tylko na bilety do szkoly... :oops:

Obiecalam sobie ze w wakacje kupie sobie nowa cyfrowke ale cos czarno to widze.... Nawet dzisiaj hostka powiedziala ze miasteczko gdzie mieszkamy bardzo sie dzieki mnie wzbogaca 8)

Gość > 29-05-2005, 18:45

mnie shopping przeszedl a i tak mi nie starcza do nasteonej wyplaty albo jest na styk i na benzynie musze oszczedzac

Ale zaraz sie pewnie reszta oburzy, ze to sie nie da, ze nie przechodzi. Ech, dziewczyny, najwazniejsza jest attitude

ewelinka > 29-05-2005, 19:10

hehehe ja to juz wiem co sobie kupie za tyg przez pierwsze pol roku operowania hihihihihihi normalnie maskar no ale naszczesice na poczatku nie bede uzywac samochodu wiec nie bede wydawac na benzyne no ale za to bede musiala zabulic za zrobienie prawka w CA :? no ale jakos przezyje

martamaua > 29-05-2005, 20:15

Troche przechodzi Ale tylko troche hehe Mi tez sie cyfrowka marzy eh.....Ale ostatnio w weekend wydalam only 300dkk!!!Jak normalnie z 800 szlo a dwutygodniowka 1250.Od czerwca 1500 Letnie ciuchytansze a poza tym w sklepach co chodze,duzo widzialam i naprzymierzalam.Wiec za wiele nowosci do 2 tyg nie ma i nie wszystko mi sie podoba wiec tak bardzo wybiorczo.Buty sa do kitu w Danii.Kupie jakies biale japonki jak dostane a jak nie to w Polsce,bo naprawde maloktore mnie zaskakuja...

A w ogole to kupilam sobie krotka kiecke ciemny jeans i w h&m taki top bez ramiaczek zolty Do tego okularki przeciwsloneczne(znalazlam na siebie!!!) i robi wrazenie mowie wam Teraz musze wiecej tych tube topow poszukac...

oliwka911gt > 19-06-2005, 11:36

od kilku dni znowu mam manie kupowania - sesja i stresy, trza se humora poprawic . jak w ubieglym roku kupowalam wszystko w kolorze pink, tak teraz pomaranczowy, newt okulary maja szkla pomaranczowe - zajebiscie widac przez nie zielony z pomaranczem przeplatam, teraz kombinuje w czym na soundtropolis wyskoczyc :twisted: trza znowu na sklepy ruszyc 8)

Yoanna > 19-06-2005, 13:11

no fakt w zyciu operki shopping jest wazny heeh bo co robic w weekendy? ja jestem tu krotko ale juz kazda sobota = wyjazd do centrum i chodzenie po sklepach ehhe i juz nawet kupilam kilka rzeczy

MONIKA > 19-06-2005, 20:24

Ja pamietam poczatki, codziennie z torbami wieczorem wracalam, a mall bym naszym drugim domem. :lol:

Teraz mam dystans, ale nadal sie nie moge czasem opanowac. :wink:

agulka > 20-06-2005, 11:16

no ja juz widze siebie z torbami...ciekawe, czy ja tam zaoszczedze chociaz jednego dolara.. :lol: :lol: :lol: matko..wszystko wydam na ciuchy!! juz sie nie moge doczekac
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia