• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

MONIKA. MOJA HISTORIA.

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• MONIKA. MOJA HISTORIA.

• Wątek zamknięty
  • MONIKA. MOJA HISTORIA.
  • Re: MONIKA. MOJA HISTORIA.

Zocha > 15-11-2004, 22:40

Monika, pozdrowienia z Minneapolis i trzymaj sie!!!

Dasz rade!!! Ja o 23 bede odsypiac szalenstwa w Las Vegas, ktore to miejsce polecam znudzonym (zmeczonym) operkom Ale jak kazdego dnia rano zasiade przed kompem i przeczytam co u Ciebie. Jeszcze raz powodzenia i odwagi podczas rozmowy z hostami :ok:

MONIKA > 17-11-2004, 19:20

ZYJE reszta wieczorem, czyli dla Was, jutro. Sunny, dzieki za telefon, oddzwonie na pewno. Buziaki.

Emm > 17-11-2004, 19:48

Monika!!!!No nareszcie!Napisz chociaz jak zareagowali i czy masz juz na oku nowa rodzine...

oliwka911gt > 18-11-2004, 0:53

mona i co z ta rodzinka?? powiedzialas host family?? usieszyli sie??

do emm: mam do ciebie pytanie chce wyjechac w tym samym czasie co ty (pazdiernik 2005) i kiedy zaczynasz skaladac papiery, jesli mam juz upatrzone miasto/region to musze zaczac skladac duuuzo wczesniej papiery??

Sunny > 18-11-2004, 1:16

Monia,dzieki za tak dluga rozmowe.Ale sie usmialam momentami! :lol: Duzo mi dalo to co powiedzialas.Zaczynam sie powaznie zabierac za kompletowanie dokumentow.Dzieki!.Przesylam buziaki i czekam na wiesci.

P.S Prosze tam zbytnio w piatek nie szalec :hmm:

P.S 2 I nie zapomniec do mnie zadzwonic! :mrgreen:

Emm > 18-11-2004, 11:13

Monika sie pytala Maury, kiedy powinnam skladac papiery, bo ja chce tez do Bostonu i Maura powiedziala, ze juz moge skladac, bo procedura znalezienia rodziny z wybranego miasta troche dluzej trwa.ja osobiscie zloze na poczatku stycznia.W grudniu wezme wszystkie ulotki i zrobie album ze zdjeciami.

A Ty Oliwka gdzie chcesz jechac?

Monika!!!!!!!!!Gdzie jestes???

white > 18-11-2004, 13:22

tyle wiem ze nic nie wiem. jak tam po tej rozmowie?!!

oliwka911gt > 20-11-2004, 0:37

wiesz co myslam o zachodnim wybrzezu i o bostonie wczoraj bylam w jednym z biur (chyba z nimi podpisze umowe) i agencja z ktora oni wspolpracuja w usa ma siedzibe w san francisco. emm dzieki za info musze zabrac sie juz do roboty

mona zyjesz jeszcze :hmm: czy rodzinka po wysluchaniu twoich wiesci cie :bity: ??

Emm > 20-11-2004, 2:54

czyli boston lub san francisco?

Napisz w jakiej agencji bylas, ok?

MONIKA > 20-11-2004, 22:17

Umre na tym zapizdziewie otoczona swirami czekajac na te przekleta zmiane. Co prawda, wczoraj bylysmy nad oceankiem, a pogoda byla iscie wiosenna, co na zdjeciach uwiecznilam, (mialam friday off!!), dzis sobota, a jutro niedzielka (znow wolne), ale uwazam, ze albo dopadnie mnie masakryczny homesick, albo wielka deprecha (chyba, ze to jedno i to samo).
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia