• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Maturalne au-pair - 2011

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Maturalne au-pair - 2011

• Maturalne au-pair - 2011
  • Re: Maturalne au-pair - 2011

sikorkaxx > 02-12-2010, 13:57

dziewczyny bedzie dobrze na okres wakacyjny jest wiekszy dostep do rodzin !

anusiawa > 05-12-2010, 11:24

dziewczynki trzymajcie za mnie jutro kciuki, bo o 9.15 mam egzamin na prawko

sikorkaxx > 05-12-2010, 12:33

3mam mocno kciuki wrzuc to na luz a zdasz..

to nie jest takie straszne jak sie wydaje :*

martak > 05-12-2010, 17:49

anusiawa, trzymam kciuki i to moooocno

edit:

Dodają taka wstępną listę, którą stworzyłam na podstawie naszych ostatnich postów kto gdzie mógłby się spotkać w weekend... Jak coś poprzekręcałam, albo jest któras z dziewczyn, która chce się dopisać do któregoś z miast, to piszcie, aktualizujmy listę żeby się za jakiś czas spotkać

Warszawa: martak, anusiawa, kamyk, Nathalie,

Lublin: martak, anusiawa,

Gdańsk: Joan, celyna24,

Poznań: szuszuvp

Kraków: kamyk (środa popołudniu)

Nathalie > 05-12-2010, 18:30

O, fajna lista! Ja się mogę spotkać w każdy weekend! i mogę gdzieś dojechać

Dziewczyny, przełom! Rodzice jadą ze mną do CC na rozmowę i jest światełko w tunelu! Jezu, jak się cieszę!^^

martak > 05-12-2010, 19:03

Nathalie, zazdroszczę niesamowicie!

Ja wciąz próbuję znowu na spokojnie porozmawiać z tatą (mam z nim lepszy kontakt niż z mamą), ale ostatnio wciąż jest zajęty

No cóż, ide dalej chorować ;p To też mnie męczy, ostatnio tylko śpię, a jak dzisiaj wstałam o 13 to postep, bo już do łóżka nie poszłam tylko siedziałam, czytałam Vademecum z chemii ale i tak skończyło się na blogach i forum au-pair

Ehhh, cała ja 8)

Nathalie > 05-12-2010, 19:09

Wiesz co jest najważniejsze? Szczerość. Powiedzieć, co Cię boli i przyjąć ich kontrargumenty. A Twój Tata musi znaleźć czas dla Ciebie) Trzymam kciuki!

anusiawa > 06-12-2010, 13:57

niestety nie zdałam;( ale następny egzamin mam za tydzień o 16.00, a co do spotkania to proponuję 27grudnia(po świętach, przed sylwestrem) Warszawę - bo z listy wynika, że tam może się spotkać największą grupą

kingulath > 06-12-2010, 14:30

szkoooda, że ja wszędzie mam daleko.

denerwuje mnie CC. na początku prawie w dupę włazili, a jak już zatwierdzili aplikacje to nawet nie raczą na maile odpisywać. !!

szuszuvp > 06-12-2010, 16:35

ja też mam prawie wszędzie daleko więc raczej na żadne spotkanie nie dojadę :(

kurde dziewczyny czas leci a jestem w kropce...tak jak na początku byłam pewna co do agencji tak teraz nie mam pojęcia którą wybrać. czy kierować się kosztami? w końcu i tak nawet jak zapłacę kupe kasy to mogę trafić na głupią rodzinkę bo to już raczej zależy od szczęścia a nie od agencji.
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia