• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

MATURA ;)

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Off-topic czyli luźne rozmowy

• Mess

• MATURA ;)

• MATURA ;)
  • Re: MATURA ;)

Lennyk905 > 02-06-2013, 21:56

Oh nie.. to ja już się boje. Skoro w tym roku była łatwa, to pewnie nam za rok, jako że to ostatni rocznik "starej" matury dadzą jakąś piekielnie trudną.. ;<

Ronie > 03-06-2013, 22:05

[quote name="Lennyk905"]Oh nie.. to ja już się boje. Skoro w tym roku była łatwa, to pewnie nam za rok, jako że to ostatni rocznik "starej" matury dadzą jakąś piekielnie trudną.. ;<[/quote]

Tego najbardziej się obawiam, choć wszyscy dookoła mnie twierdzą, że poziom każdego roku spada, więc my powinniśmy załapać się na jeszcze łatwiejszą.

Lennyk905 > 04-06-2013, 0:14

Właściwie tak samo było przy teście gimnazjalnym (choć nie ma porównania..). Ostatni rocznik to coś prościutkiego, nie będą się wychylać... a tu sama historia na części humanistycznej. No ale oby teraz się sprawdziło i żebyśmy dostali coś prostego, bo z moją matmą to szału nie ma ^^

Monika_ > 04-06-2013, 14:08

Ja bym się nie przejmowała tym, że skoro w tym roku była łatwa, w przyszłym będzie trudniejsza - w tym roku wszyscy martwiliśmy się matematyką, że skoro w tamtym roku była taka prosta, to teraz nam taką dowalą, że na pewno nie zdamy...a tu zaskoczenie !
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia