-
-
Re: Walizka, torba, czy ... ? z czym jeździmy?
agulka > 18-07-2009, 16:44
a po co ? nigdy tak nie robilam. -
dominikan@ > 18-07-2009, 16:49
No własnie też sie zastanawiam po coale gdzieś tak przeczytałam i juz sama nie wiem. Ale skoro ty już latałas kilka razy na takich trasach i w dodatku tez LH to pewnie nie musze. -
kamildzianka > 18-07-2009, 18:45
A ja zawsze potwierdzam lot - zdarza sie, ze linie sprzedaja wiecej biletow, niz maja miejsc i potem leca tylko ci, ktorzy lot potwierdzili. Ci, co nie potwierdzili, sa na liscie oczekujacych - bylam tak dwa razy, bo Kevin nie zadzwonil potwierdzic. Na szczescie zwolnilo sie miejsce i moglam leciec. -
marlenao > 18-07-2009, 20:29
kurde szczerze mowiac nawet o tym nie pomyslalam. nie wiem ale moze w razie czego jutro zadzwonie, nic mi to nie zaszkodzi a pomoc moze. -
agulka > 19-07-2009, 14:46
dla mnie jest jasne, ze jak kupuje bilet to mam miejsce... gdyby mi cos takiego linie odwalily, to bym zrobila afere i tyle! przy zakupie biletow nie bylo info, ze trzeba potwierdzac. bynajmniej tych, ktore ja kupowalam. -
kamysia > 20-07-2009, 13:07
/ -
lukaszenka_89 > 24-07-2009, 16:52
Hej wam wszystkim.
Mam znowu pytanie, bo mam w Anglii komputer PC, chodzi mi o samą jednostkę centralną i chciałbym to przewieźć do Polski. Czy będę miał jakieś problemy związane z tym na lotnisku?? czy mogę bezproblemowo go przewieźć???
Czekam na wasze pomoce... -
kamildzianka > 24-07-2009, 19:37
Podobno na lotnisku moga zajrzec we wszystko: w laptopa, czy nie masz nielegalnych plikow, nic sie przed nimi nie ukryje. Jesli wsadzisz to do luku, to chyba normalnie przejdzie. Nie wiem, trzeba kogos popytac, kto takie cos juz przewozil. Zobacz na innych forach. -
lukaszenka_89 > 24-07-2009, 20:08
oki, dzięki bardzo, a ten komputer i tak nie ma dysku, więc myśle że przejdzie, z góry dziękuję, Pozdrawiam -
cailet > 27-07-2009, 12:42
Słuchajcie, mam takie pytanie...
No bo lecę Lufthansą do NYC i na ten lot limit bagażu jest tradycyjny, czyli 2x23kg. Ale potem jakoś będę się musiała dostać na Florydę, a tam podobno limit będzie już taki, że będę mogła wziąć tylko jeden bagaż. I teraz pytaie do tych, którzy są już na miejscu i wiedzą jak to wygląda. Bo ja bilet dostanę dopiero w Nowym Jorku podobno, a więc nawet nie mam pojęcia jakimi liniami będę ten drugi lot miała. Czy ktoś sięorientuje jakie są te limity i ile musiałabym dopłacić za ten drugi bagaż??
To dla mnie bardzo ważne !!!