-
-
Re: PROWORK
agulka > 25-03-2009, 20:36
Dziekuje za wylapanie bledu Dominikan@
Shuttle bus
Z czekaniem na rodziny jest roznie, ja dostalam oferty szybko, ale na poczatku sami dziwni ludzie do mnie dzwonili , takze nie ma reguly.
Trzeba miec anielska cieprliwosc.. a skoro bedziecie pracowac z dziecmi, warto sie na to przygotowac czekajac na rodzine -
dominikan@ > 25-03-2009, 20:36
Paweł ja z CC przez pierwsze 5 tyg jak mi aktywowali konto dostałam ok 10 ofert. Potem miałam 1 rodzine która się nie odzywała 2 tyg aż w końcu znikneła z mojego profilu. -
89dzoana89 > 25-03-2009, 20:37
Ja to dopiero bede miala wrazenia nie do zapomnienia bo to bedzie moj pierwszy lot samolotem
Wstyd przyznac ale ja nawet nigdy za granica nie bylam
A tu hop i za pierwszym razem od razu na stanu uderzyc chce hihi
Co do rodzinki to rzeczywiscie 3 dzieci jak dla mnie raczej za duzo a na dodatek stan Waszyngton nie bardzo mnie interesuje...hmmm no nie iwem
Z reszta to tylko takie ogolne informacje
Kto powiedzial ze wogole zadzwonia, moze tak tylko ogladaja
Ejjj...na bibe samolotowa to i ja sie pisze!!! Prosze tam o mnie pamietac
A wogole mozna na poklad wnosic alko?? -
dominikan@ > 25-03-2009, 20:40
Wnosić nie można ale na pokładzie kupić to owszę -
agulka > 25-03-2009, 20:41
jesli zrobisz zakupy w duty free sklepie to oczywiscie, ze mozesz to wniesc, bo co niby mialabys z tym zrobic?a skonsumowac mozna w powietrzu
*w szwajcarii mozna legalnie pic alkohol nawet podrozujac w pociagu! -
dominikan@ > 25-03-2009, 20:43
No tak racja ale przez odprawe przechodząc nie można. Możesz kupić w strefie wolnocłowej ale ciekawe czy pozwolą ci taką flaszkę potem otworzyć na pokładzie -
89dzoana89 > 25-03-2009, 20:48
Mi to by sie taki jeden glebszy przydal przed lotem hahaah :lol:
Na odwage
Agulka jestes pewna ze to szkolenie to w new jersey jest??
Moze cos sie zmienilo odkad ty bylas? -
agulka > 25-03-2009, 20:48
lot do usa jest dlugi... na pewno znajdzie sie chwila, gdy zaloga samolotu nie zauwazy
ja wylatywalam z wawy przez Frankfurt i Polacy siedzacy przede mna zaczeli pic zaraz po starcie, nikt z zalogi sie zbytnio nie przejal...
trzeba tylko pamietac o jednym , jesli ktos ma slaba glowe do picia ( tak jak ja ;/ ) to nalezy pic z umiarem, bo w powietrzu alkohol dziala zdecydowanie szybciej niz na ladzie.. -
agulka > 25-03-2009, 20:51
no wlasnie sie zmienilo..ja mialam szkolenie na Manhattanie a teraz szkolenia sa w New Jersey .
dla potwierdzenia :
http://www.aupaircare.com/au-pairs/au-pair-training
ale jak latwo wyczytac, to tylko 8 mil od NYCPlus macie tam Starbucks na miejscu, wiec przynajmniej dobra kawa bedzie w poblizu -
PawelAuPair > 25-03-2009, 21:07
10 ofert przez pierwsze 5 tygodni... najwyraźniej nikt mnie nie chce ;/