-
-
Re: co ja tutaj robie? -historia magdy
maada > 17-06-2007, 6:14
Ela z ta podroza to nie dziekuje zeby nie zapeszycostatnim razem o maly wlos nie spoznilam sie na samolot do polski... (ale to nie z mojej winy tylko linii lotniczych) :? no a teraz moze byc ciekawie bo ze srody na czwartek planujemy impreze a w czwartek o 6 rano mam lot do nowego jorku :lol:
pakowanie PRAWIE skonczone...
2 walizy po 50 funtow rowniutko
2 paczki do wyslania po 15 funtow...
taa....
a dzisiaj mialam kolacje pozegnalna :wink: super bylo , super ludzie, super atmosfera, zarelko tez super :twisted: nawet moi hosci udawali na sam koniec ze sa mili, a ostatnio za fajnie nie bylo. dostalam m.in. 2 albumy pamiatkowe -jeden od hostow, a drugi od moich przyjaciolek ze zdjeciami mniej oficjalnymi :lol: nie wierzylam ze to kiedys powiem -SMUTNO MI ZE WYJEZDZAM !!! naprawde... -
Ninka Jones > 17-06-2007, 21:49
ojoj:*
a ja o pakowaniu nie chce my?leć
jak wyjeżdżam na tydzień do siostry to mam wielki problem i sie nie moge w jedn? walizke spakować
a tu za tydzień wyjazd jeden, wróce i mam 2 dni na spakowanie się na drugi...
nie wiem jak ja to zrobie... moge wzi?ć tylko jedn? walizke i jak ja ma się spakować na dwa miesiace?
co będzie za rok jak pojadę na dłużej to nawet nie chcę my?lećchyba cały pokój wywiozę :lol: -
edyta_s > 17-06-2007, 22:29
Ja sie wlasnie tez zastanawiam, jak sie przepakuje, tez mam dokladnie 2 dni po powrocie z Niemiec i przed wyjazdem do Paryza.
Heheh ja robilam ze 2 tyg zakupy przed wyjazdem i sie cieszylam, ze w autokarze nie ma ograniczen wagowych na bagaz. -
WAMPIREK > 17-06-2007, 22:43
A ja poki co szukam walizki ...ale poki co nie moge jej znalezc bo wszystkie sa male,za male :roll: :lol: -
Ninka Jones > 17-06-2007, 23:11
ja mam... nie do?ć ze wagowe to wymiary nawet podali;/
i weź tu się spakuj :? -
madzieeek > 18-06-2007, 11:09
Hehehe, ja tez ze wzgledu na bagaze (no i troche na finanse ;p) gotowa bylam wracac do PL autokarem (choc po podrozy na Boze Narodzenie zarzekalam sei ze nigdy wiecej ;p), no ale moja chrzestna wpadla na tak genialny pomysl ze przyleci na tydzien do mnie, z moja kuzynka, no i z mama jeszcze wiec podziele miedzy nas cztery moje graty i moze sie uda
Choc to jeszcze nei koniec, bo soldy w Paryzu dopiero sie zaczna.... :twisted: :twisted: :twisted:
Tak ze wszystkim wyjezdzajacym zycze powodzenia!!!
Kurcze, faktycznie ten rok zlecial jak diabli!
Co mnie osobiscie akurat cieszy ;p
Edyta! A Ty kiedy do Paryza?? I w jakim charakterze - turystycznie czy "zawodowo"? (bo jakos zgubilam watek...) -
edyta_s > 18-06-2007, 12:12
to czemu wczesniej nie zrezygnowalas, jak Cie tak cieszy, ze to juz koniec?
ja turystycznie na pare dni tylko -
madzieeek > 18-06-2007, 13:50
Bo zalezalo mi na jezyku, na szkole (za ktora zaplacilam kupe kasy) - w zasadzei po to wlasnie wyjechalam i to mnie tutaj trzymalo caly czas -
Ela333 > 26-06-2007, 1:04
Maaada napisz cos
jak jest?
wiem ze pewnie nie masz czasu zajrzec na forum ale jak bedziesz to zostaw mi krotka notke
have a good time in poland
buzka -
maada > 26-06-2007, 17:19
czesc Elajuz sie zabieram od kilku dni zeby cos napisac i ciagle brakuje czasu ciesze sie bardzo ze juz jestem w domu i srednio mi sie teraz chce jechac do anglii - za dobrze mi tu :wink: ciagle gdzies biegam, odwiedzam rodzinke, znajomych, no fajniutko jest tesknie za mala i za kolezankami ze stanow i to wsio. wszedzie dobrze ale w domu najlepiej
napisze pozniej wiecej
buzka, papa