-
-
Re: bUka za wielką wodą;P
maya > 22-07-2006, 12:08
Może i masz racje,ale ja mam jeszcez miesiać czasu żeby wybierac i przebierać.Nastepna rodzinka mi własnie napisała.Sa z Californii(Long Beach),jeden chłopiec 4letni i tylko nim się mam zajmować.Co wy na to? -
Edi > 22-07-2006, 12:24
Trudno mi doradzac naprawde,jesli twoj dream to California...To jedz.Mnie wlasnie takie Las Vegas,Arizona by krecily.Ale nie wiem,naprawde.Jedno dziecko to zachecajace.Tylko dwoje to sie zawsze soba zajma,operka ma mniej roboty z zabawami,wiem po tych moich.Tluka sie,rycza,za wlosy ciagaja,a ja tylko pykam w komputer i porzadek zaprowadzam -
maya > 22-07-2006, 13:01
Masz racje,tylko jak niemowle i 6letnia dziewczynka się soba zajm?,hehe. :wink: Ale jeszcze nic im nie odpisałam-musze sprawe dobrze przemy?leć -
Edi > 22-07-2006, 13:22
A,przepraszam.Nie doczytalam :oops: Ale ja mysle i tak,ze dwoje o dwoje.Mozna glupa przed sarszym udawac,ze siostra mlodsza i trza jej wiecej uwagi poswiecic.Z jednym ciezko,chyba ze takie malenstwo,ze trzy miesiace. -
maya > 22-07-2006, 14:41
Wybaczone!Ale co racja,to racja!Chłopiec 4latka.To moja chrze?nica ma teraz 3.5i niezłe akcje z ni? odchodz? jak jestesmy we dwie normalnie takiemu dziecko można tyyyyle rzeczy wkręcić że łojejuuuu niezła jazda jest! -
maada > 22-07-2006, 16:10
Maju nie chce Cie martwic, ale ja tez myslalam ze 1 bachor to luzik i ze maly to bedzie sie sluchac. Jakbym teraz miala wybor to bralabym albo mniejsze (2 lata) albo dwojke. 3 i 4-letnie sa najgorsze :!: Mojej nic nie wkrecisz...Ona wie swoje...I nie ma mowy o zadnych negocjacjach...Ostatnio po 10 h :!: MAKE (jakas zabawke) TALK bylam juz po prostu zmeczona i na tekst MAKE FISH TALK ja do niej: "ale ryby nie mowia" :lol: Na co ona "nie nie nie nie nie" Skakac trzeba caly czas kolo nich, bo te rozpuszcone amerykanskie bachory wiedza ze rodzice kupili im operke na wlasnosc, tak jak tone zabawek. Moj host powiedzial raz do mojej bachorki, czym mnie rozwalil zupelnie "Kochanie tatus ci obiecal ze bedziesz miala caly czas kogos DO SWOICH USLUG, albo mamusie albo tatusia albo Magdalene"
JAk wezmiesz 2 dzieci (w podobnym wieku) to bedziesz im organizowac czas, jedno bedzie gadac za syrenke a drugie za rybke, a Ty bedziesz szefowa...Z jednym bachorem idzie zwariowac, m.in. tez dlatego ze jedynak/jedynaczka jest jeszcze bardziej :!: rozpieszczony i wie ze "wszystko jest dla niego".... -
maya > 22-07-2006, 16:23
Ehh,to teraz już całkowicie nie wiem.Ja non stop przesiaduje z moja mał? Oliwk? i ona takie teksty czasem wali że az na nia oczy wielkie robie,ale tak jest jak się przebywa wci?z w?ród dorosłych.Ale mi sie zdaje że nie kazdy 4latek jest taki sam-tyle ze kazdy jest rozpieszczony,hehehe.No nie wiem.Narazie mam czas na wybranie,ale jednak ta Calfornia ci?gnie się za mna wci?ż :wink: -
Edi > 22-07-2006, 17:12
Sorry,ale ja jestem jedynaczka i jakies glupoty tutaj moja droga piszesz.A zawsze twierdzilam,ze dwoje to dwoje i tyle.Ja mialam 3;5;7 lat.Niby duzo,ale naprawde luz mialam,chlopaki razem sie bawili,a mala czasami z nimi,czasami sama.Jednego bym nie brala,chyba ze w wozku bak taki maly. -
maya > 22-07-2006, 17:29
Edi,ale ja nie miałam nic złego na mysliA co do tego ,że jak s? dwoje dzieci to same się ze soba bawia to racja i tu nie ma żadnych "ale" Maada,a w jakim wieku ty masz?3letni?? -
bUka > 23-07-2006, 7:03
aj dziouchy ja teraz troche nie na temat, bo widze ze niezly dialog tu prowadzicie, ale ja oczywiscie nie ma nic przeciewko.... 8)
wlasnie wrocilam z malla, gdzie zrobilam sobie w konc porzadne zakupy, za pierwse zarobione pieniadze.
zanim wybralam sie do malla z innymi au pair z costaryki i z niemiec to opalalam sie pry basenie.... no i tera sie ruszac nie moge... spiekl;am sie strasznie, strasznie 8O ...ala..... no nic zasiadam teraz do kolacji, potem moze jakis ber... bo dziesiejsza noc rowniez spedzam w domu steffi(u pair z niemiec), bo jejk hosci gdzies wyjechali....papapap buziaki:*