-
-
Re: Sol - OSZUKAC PRZEZNACZENIE!
Gość > 22-07-2006, 13:54
Sol, Paplanina od swoich odchodzi, a marudziła na flogu, że jej szkoda więc chyba fajna rodzinka była! To by była Holandia. -
Sol > 22-07-2006, 14:34
Ale jestem happy :lol:
Normalnie nie do uwierzenia!!!!
Od razu mam wiecej zapalu i cierpliwosci do wszystkiego :wink:
Nad angielskim siedze i nawet nie narzekam, z babcia probuje sie porozumiec i mimo iz dalej jej czesciowo nie rozumiem to osluchanie robi swoje :wink: I zacelam myslec jak mowie, staram sie dobrych czasow uzywac i za duzo nie mieszac hihi
Ale najwazniejsze to sie nie bac!!!
ps host jak sie dowiedzial ze odchodze to powiedzial ze sie nie zgadza hehe, ale swoja droga ciekawe co mu do tego jak Dominika i tak sie wyprowadza... -
Sol > 24-07-2006, 0:58
Rozwod w host rodzinie to chyba najgorsze co moze spotkac aupair!
Zadnej bym tego nie zyczyla!!!
Ja od przyjazdu do Polski jestem swiadkiem ciaglych klutni hostow, ale dzisiaj byla juz naprawde wojna
Jest noc, nie mam sily spac, nie mam sily sie uczyc, pogadalabym bym z kims ale tego kogos nie ma...
Stracilam sily do zycia a najgorsze jest to ze doszlam do wniosku ze moj ang jest naprawde gowniany i chyba nawet aupair nie dam rady dalej byc...wszystko nie tak jakos mialo byc... -
Sol > 24-07-2006, 0:59
Rozwod w host rodzinie to chyba najgorsze co moze spotkac aupair!
Zadnej bym tego nie zyczyla!!!
Ja od przyjazdu do Polski jestem swiadkiem ciaglych klutni hostow, ale dzisiaj byla juz naprawde wojna
Jest noc, nie mam sily spac, nie mam sily sie uczyc, pogadalabym bym z kims ale tego kogos nie ma...
Stracilam sily do zycia a najgorsze jest to ze doszlam do wniosku ze moj ang jest naprawde gowniany i chyba nawet aupair nie dam rady dalej byc...wszystko nie tak jakos mialo byc... -
martamaua > 24-07-2006, 15:43
Jak to nie masz z kim pogadac?! :evil: -
Sol > 26-07-2006, 0:41
Po fatalnej wizycie u kosmetyczki :mad:
i doskonalej interwencji wlasnej :lol: (btw powinnam uwierzyc wreszcie we wlasne sily!)
zasiadlam na kompa i nie moge sie oderwac!
Zaczelam ogladac wasze fotologi i totalnie sie wciagnelam 8O
Fajnie wiedziec jak wygladacie :wink:
Szczerze powiem ze najbardziej mi sie spodobala strona spacebuka, swietnie sie oglada i zajebistej muzyczki mozna sobie posluchac :wink:
I ta ameryka...
Nawet sobie dzisiaj z Marta gadalam na temat ameryki i doszlysmy do wniosku ze fajnie by bylo tam pojechac :wink:
MY DWIE RAZEM W AMERYCE!!!!-mogloby byc fajnie :wink: -
Gość > 26-07-2006, 2:22
i nagle wszyscy tam
:lol: -
Sol > 27-07-2006, 14:05
Ostatni mnostwo czasu na necie spedzam-szukam rodzinki :lol:
Oczywiscie pod uwage biore takie kraje jak Norwegia,Francja,USA a nawet zerkam na UK :!: :?:
I co ciekawego???
Wiedac ze na wsi zyc sie nie da chocby sie mialo nie wiem jakie wyposarzenie w pokoju to ze znalezieniem rodzinki w moim ukochanym Oslo jest nie lada problem :!:
Z Francja nie lepiej bo tam malo kto mowi po ang,trzeba znac przynajmniej podstawy fr
Jak zaczelam szukac w USA to mnie oczy zaczely bolec-tyle jest ogloszen,ale wolalabym jechac tak daleko do jakies rodzinki poleconej-bo wiadomo-troszke mniejszy stres jak wiesz ze juz ktos tam byl i ze rodzinka istnieje naprawde!
Calkiem niezle oferty z UK,ale tam sa wszyscy-full Polakow i dlatego nie jestem przekonana czy tam chce wlasnie wyladowac :?:
No nic,jutro jade na tydz do Salzburga, mam nadzieje ze cos sie wyklaruje w miedzy czasie :wink: -
Edi > 27-07-2006, 15:12
Sol,jesli chcesz jechac gdzies,gdzie nie ma Polakow,to na ksiezyc tylko :lol: jestesmy wszedzie. -
Gość > 27-07-2006, 20:49
oj, Edi, nie przesadzaj, wystarczy Finlandia 8)
Sol... fajnie że jedziesz, ale tak sobie dzisiaj wymy?liłam, że mogłyby?my może pogadać on the phone troszkę póki jestem w PL, a tu włażę, a ty jedziesz...