-
-
Re: Mariusz-przyszly Au Pair w USA
oliwka911gt > 23-05-2006, 19:12
uwazaj co piszesz i do kogo. radzilabym ci nabrac wiecej pokory do zycia. z twoim szczeniackim podejsciem do zycia to w stanach duzo nie zawojujesz. byly tu takie co myslaly ze duzo zawojuja. na pytania odpowiedzi dostales, a jak cos ci nie pasi to adijos i nie pytaj nas o nic wiecej :wink: -
maya > 23-05-2006, 22:00
Oliwka - dobrze powiedziane...krótko i na temat -
martamaua > 24-05-2006, 22:57
O ja ze tez dopiero tu weszlam.
Cos na poziomie mariodsl, no prawie...
Jedyni normalni co tu byli to Markosz, Mlody, IceWolf a cala reszta to naprawde chyba psychika w czasach wczesno-nastoletnich jeszcze siedzi... -
MLODY-AU-PAIR > 25-05-2006, 11:48
No to adios amigos:twisted: -
(-:MARZENA:-) > 25-05-2006, 12:50
bez laski :twisted: -
Pigwa > 25-05-2006, 13:24
chyba będę plakać
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
zabawny chłopaczek -
MLODY-AU-PAIR > 25-05-2006, 14:19
A chuj wam wszystkim w dupe qrwa , a pigwa ty to jestes przegieta pizda i Jeste? garbat?, dmuchan? w podniebie przez bandę pedałów pip?!i
zaspermiona dupo ze złomowiska buhahhaah teraz ci dojebalem a no i powiedz temu kolesiowi ze swojego foto bloga zeby zrobil sobie operacje na tego dlugiego kinola bo jest obrzydliwy podbnie jak ty heheheh i wszystkieo pizdy na tym forum jeszcze raz chuj wam w oko bo w dupe to przyjmno?ć: : : : : : -
(-:MARZENA:-) > 25-05-2006, 14:26
no naprawde ALE NA NAS POJECHALES.... :lol: :lol: :lol: napisalam drukowanymi zebys zauwazyl ironie bo osoba o twojej inteligencji to pewnie ciezko takie cos wyczuwa
a Pigwa to pewnie sie poplakala dziewczyna biedna bo TAK JEJ DOGADAC
poplakala= pewnie teraz sie tarza na dywanie ze smiechu
swoja droga zycze Ci koles zebys jednak nie znalazl zadnej rodzinki w USA bo po:
1. i najwazniejsze po prostu twoich potencjalnych podopiecznych juz w tym momencie mi szkoda
2. jestes zbyt malo dojrzaly zeby sobie poradzic
3. jak tacy *** do USA jada to tylko dobre imie Polakom psuja
wiecej sie nie wypowiadam ;P -
Lieveke > 25-05-2006, 14:38
No blagam!!! Ile ty masz lat czlowieku?? 13 chyba bo nie moge sobie wyobrazic 19latka ktory sie tak wyraza. Juz wspolczuje dzieciom i rodzinie, ktora przypadkiem cie przyjmie pod swoj dach nie wiedzac co czyni. Ktos tu powinien dostac bana. -
Pigwa > 25-05-2006, 14:47
Cytat:A (cenzura) wam wszystkim w dupe qrwa , a pigwa ty to jestes przegieta pizda i Jeste? garbat?, dmuchan? w podniebie przez bandę pedałów pip?!i
zaspermiona dupo ze złomowiska buhahhaah teraz ci dojebalem a no i powiedz temu kolesiowi ze swojego foto bloga zeby zrobil sobie operacje na tego dlugiego kinola bo jest obrzydliwy podbnie jak ty heheheh i wszystkieo pizdy na tym forum jeszcze raz (cenzura) wam w oko bo w dupe to przyjmno?ć: : : : : :
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
padłam na pysk i do teraz nie moge przestać sie ?miac :lol: :lol: :lol:
no ale oczywi?cie dziękuje ci za te wszystkie komplementy :wink:
nie bedę sie zniżać do twojego poziomu bo mimo iż mam tyle samo lat co ty to jednak widać duż? różnice między nami(nawet ogromniast?)
Btw. powodzenia w życiu i w USA(przyda ci się) :lol: :lol: :lol:
marzena naprawde dopiero co sie dzwiglam z dywanu bo az mi lezki ze smiechu wyszly :lol: :lol::twisted: :twisted: