-
-
Re: Introduce yourself czyli kilka slow o nas : )
Asienka > 17-04-2006, 18:07
Czesc, a gdzie wyjezdzasz? Z biura?
Pozdrawiam -
Milena > 17-04-2006, 18:33
Wyjeżdżam z biura w Warszawie, a cel mojej podrózy to Stany.
Pozdrowionka -
Kalia > 17-04-2006, 20:41
witam Milenke i Maade n a forum ;-D
Maada 19 czerwca to mój pierwszy możliwy termin jaki mam wpisany w profilu i mam nadzieje ze wła?nie wtedy uda mi się wylecieć. Rodzinki zaczne szukać dopiero jak dostane ?wiadectwo czyli 28 kwietnia... ;-(
Jeżeli uda mi się znaleźć jak?? fajn? do 18 maja to pewnie będziemy lecieć razem...
Jak już cos będzie wiadomo to dam znać, dobrze by było znać kogo? w samolocie :-)
możesz mi na privie napisać z jakiego biura lecisz?? -
maada > 17-04-2006, 21:19
hej Kalia wyslalam Ci wiadomosc na priva
kurcze fajnie by bylo gdybysmy faktycznie lecialy z tego samego biura
a rodzinki mozesz przeciez zaczac szukac juz teraz !! (przez internet) ustalic z nimi wszystko, a formalnosci w biurze zalatwic po otrzymaniu swiadactwa...
ja mialam kontakt z roznymi rodzinami jeszcze zanim zglosilam sie do agencji.... -
Milena > 18-04-2006, 10:12
Witam
Ja moge jechac najwcze?niej w sierpniu bo w maju mam maturke no a potem plany na wakacje.
Chetnie zgadam sie z jakas osóbka co chce wyjechac w tym samy m czasie
GG: 7092102
<a href="mailto:M_ija@poczta.onet.pl">M_ija@poczta.onet.pl</a> -
bUka > 18-04-2006, 12:59
hej... ja tez mam zamiar jechac do stanów... i równiez zaznaczylam pierwszy termin 19 czerwca... mam nadzieje ze uda mi sie do tego czasu wyjechac... a dokumenty juz skompletowane, tylko czekam az sie odpowiednia rodzinka znajdzie.. jakby co to gg:3807251 -
lexi > 24-04-2006, 21:00
Cze?ć! W takim razie już się przedstawiam. Mam na imię Malina, mam 18 lat, w tym roku piszę maturę, ha, w tym roku? Chyba nie dochodzi do mnie, że to już za 2 tygodnie :lol: W każdym razie natychmiast po ostatnim egzaminie (13 maja) (nie lubię marnować czasu )wyjeżdżam na 1,5 miesi?ca do rodzinki w Luksemburgu, dokładnie to na przedmie?ciach Luksemburga. Znalazłam j? (a wła?ciwie to ona mnie znalazła) w necie, i jestem zadowolona. Dzieciaczki - 1,5 roku i 4,5 latka, zobaczymy co z tego wyniknie , to będzie moje pierwsze operkowanie, także mam trochę tremy, ale czytaj?c już od daaaaawna (tylko wcze?niej się nie ujawniałam, dopiero teraz jak finalizuję moje operkowe plany, które miałam już naprawdę od dawna, chyba jeszcze w gimnazjum ). Potem zamierzam na lipiec wrócić i zdawać na studia, potem znowu gdzie? pojechać. Chociaż czarno widzę te studia (raczej jest pewnym że i tak wywieje mnie gdzie?, nie ma to jak gap year na przekór rodzince ).
Pozdrawiam wszystkie operki -
oliwka911gt > 07-05-2006, 5:22
Cytat: Rocznik 81 jestem, październik dokładnie (a dokładnie to zgodnie z moim wykształceniem pedagogicznym - w ?więto pedagoga urodzona
)
rocznik ten sam, ale misiace nie. starsza jestem od ciebie :lol: -
Ewelina88 > 10-05-2006, 21:14
Przeci?gne ten po?cik i się przedstawie, a co?Jak widać jestem tu od 23 IV. Chodze do IIkl LO profil: historia-wos-angielski (już nie moge się doczekać kiedy skończe szkołe i WYJADE daleko, daleko) Planuje wyjechać do USA, ale zobaczymy czy się uda. Jestem tutaj troche nielegalnie bo nigdy nie wyjeżdżałam jako au pair, ale często opiekowałam i opiekuje się dziećmi więc chyba to też się liczy Dziewczynki nie zdziwcie się jak kiedy? zadam głupkowate pytanie, ale ja często zadaje takie pytania i moi znajomi się ze mnie ?miej? Ale cóż jak się jest z grudnia to jest się troszke opóźnionym hehehehe - żartuje, Ewelinka jest m?dra! -
Ewelina88 > 10-05-2006, 21:15
A i moim marzeniem jest zostać Starym Wyjadaczem hehehe