-
-
Re: Filmik do aplikacji
jasmina18 > 20-06-2013, 1:02
Nie wyszło tak jak chciałam, ale już nie mam siły na ten filmik.
Zobaczcie same i dajcie znać co myślicie. Będę wdzięczna za uwagi i krytykę (konstruktywną :-)
http://www.youtube.com/watch?v=4y3CwZu1 ... e=youtu.be -
merti > 20-06-2013, 2:02
jasmina jest ok,masz 23 lata wiec rodziny nie beda szukac szalonej przebierającej sie dziewczyny I tak będziesz miala mnóstwo rodzin z racji wieku, wiec nie przejmuj sie filmikiem za bardzo -
Karolcia955 > 19-08-2013, 12:58
HejMam sprawę życia i śmierci (no dobra, nie jest tak tragicznie, ale jest ona ważna! )
Nie wiecie może, jak zrobić, by w kręconym filmiku wyciszyć muzykę w poszczególnych klatkach?
Np. Najpierw muzyka leci i są różne sceny pokazywane, a potem ją ściszamy i są sceny mówione i muzyka leci tylko cichutko w tle?
Bardzo mnie to martwi, bo nie potrafię tego zrobić i szukam pomocy we wszystkich źródłach! :-)
Mam jeszcze jedno pytanie, a nuż wiecie coś na ten temat.
Mam filmik i w pewnym momencie, moja koleżanka zaczęła kręcić go bokiem. No i w magicznym programie Windows Movie Maker, obróciłam go, jednak pozostały czarne pasy po bokach. Wiecie może, jak to zmienić? Jak się ich pozbyć, albo chociaż zmienić ich kolor? Bo trochę bardzo to wygląda nieestetycznie ;-)
Za każdą odpowiedź bardzo dziękuję! Baaardzo proszę o pomoc!
Pozdrawiam,
Karolina.
PS. Kręcenie filmiku to zmora, edytowanie go - to jeszcze większy syf -
Johnson > 19-08-2013, 15:00
Hej,
Jeżeli robisz to w Windows Movie Maker, to tam w opcjach dźwięku trzeba podzielić dźwięk na poszczególne klatki, to wtedy możesz wyciszać co chcesz -
Karolcia955 > 19-08-2013, 15:37
Dzięki bardzo, oblookam dokładnie za niedługo
Jakby ktoś miał jeszcze jakieś pomysły (może być na innym programie), walcie śmiało
No i jeszcze pozostaje problem tego obrazu... -
Johnson > 19-08-2013, 16:04
W tym wypadku radziłbym zmienić kolor tła
edit:
tzn nie mam innego pomysłu niż zmiana tła -
Karolcia955 > 19-08-2013, 16:55
Tylko właśnie, nie potrafię się dogrzebać do tych opcji, gdzie to można zmienićChyba faktycznie się nie da tego 'rozszerzyć' czy jakoś powiększyć... bo to będzie wyglądać jakoś nienaturalnie trochę -
ewelinagr88 > 07-09-2013, 20:22
hello mam problem z zamieszczeniem filmu video do au pair room. video jest w movie maker i innym weszlo bez problemu. moj film trwa 3 minuty wiec miesic sie w zasadach. ja jestem w APC i IE i nie wiem jak zamiescic a tworzenie nowego w innym programie nie bede robic, czy ktos mial problemy z zaladowaniem filmu?? -
patik > 08-09-2013, 11:24
Ja miałam, ale okazało się, że jego rozmiar jest po prostu zbyt duży..
Ile ma MB ? :> -
Johnson > 08-09-2013, 14:31
A ja Wam polecam mój sposób,
upload na youtube,
i użycie zrzuta.eu czy coś w tym stylu...
filmik nie traci za wiele na jakości a u mnie z 400 mb zrobiło się 15