-
-
Re: ZAGINIONE, ZAGINIENI ???
poison_ivy > 24-03-2006, 18:40
hej oliwkozrezygnowalam bo poki co mam juz dosc dzieci i mieszkania u ludzi po katach I zazdrosnych hostek robiacych sceny Chce normalnego zycia, mieszkania i pensji Juz nie jestem na majorce. Poki co w pl, ale tylko do 7 kwietnia. Narazie nic wiecej nie zdradzam, zeby nie zapeszyc Jak cos, postaram sie czesciej zagladac na forum A co u ciebie? widze, ze w stanach? pozdrowionka dla reszty, ktora mnie pamieta :wink: -
Pigwa > 11-04-2006, 22:37
Wie kto? może co słychać u xMala_Mi???
bo wyjechała do hamburga i.... sie nieodzywa :? a kobita fajna pisze dużo i na temat:wink: -
Yoanna > 11-04-2006, 23:05
mala mi pisala na flogu, ze na razie nie ma netu i przed swietami sie raczej nie pojawi. ale predzej czy pozniej pewnie skombinuje necik :wink: -
Ally > 09-05-2006, 21:33
O Emi poglady mi sie moze troszke zmienily, co do tego nieszczesnego boomu to przekazywalam co hostka mi opowiedziala. Teraz bedac w Polsce to widze, ze tutaj nic lepszego sie na razie nie szykuje i musze Ci przyznac racje, przez 5 lat kiedy panstwem zarzadza znana nam para kwa kwa widze tylko i wylacznie na czarno. A szkoda, Polska jakby miala pozadna glowe panstwa moglaby zmienic sie, dlaczego Polacy wysylaja do sejmow tych, ktorzy najbardziej im przeszkadzaja w spoleczenstwie, Dobra zmieniam temat bo az mnie kur... bierze -
Gość > 10-05-2006, 9:37
chcialoby sie powiedziec "a nie mowilam", ale nie bede taka
a co ty wlasciwie Ally porabiasz teraz? (pewnie do historii powinnam najpierw zajrzec) -
Ally > 10-05-2006, 17:07
mozesz powiedziec: "a nie mowilam", mialas racje
w mojej historii nic nie znajdziesz, ja na razie leniuchuje,"poprawiam" matury w miedzy czasie no i wysypiam sie do wczesnych godzin popoludniowych :lol: Na zakupki chodze z moich "ciezko" zarobionych eurosow (uwiezcie bylo ciezko z oszczedzniem) ogolem pelen wypas a urlopik sie konczy juz 18 -
martamaua > 16-05-2006, 20:36
Gdzie sie podziali?
Admin
adorka :lol:
agatauk
AGNIK
Aimee
ajrisz
Alison H.
angelus_1981 pogadal o milosci i zniknal
Aniaa85
annika
anulinka
bahaha20
Caroline
cioska
Doraz
edzia
evel
ewa^^^
fenka
Francesca
FutureAuPair
Gosia H
Ice Wolf Tomku wroc do nas
indiawoman
Izka
Jane_Doe
Jo
joelle
kateowka
kayutek
leneczka
Lionka
magda-mei
maluta18
Markosz
maya
mija
Mikania
milczak
miracle
Miyuszka
Mlody
MLODY-AU-PAIR
mona
MONIKA Gdzie sie szlajasz?Nic sie nie odzywasz! Niepokojace to :|
mrowka
NELTILIA
nikka
niuniusiek
olena
olga
Olga Anna
olitka
oliwkadawida
ORZECHOWA_ANIA
Pallula
Pati
Paula
Picky
poison_ivy
rumhelka
SandiK-ce
Sol Co cie nie ma na forum?
Sunny
sylwik
szien
szpyrka
taka_jedna
thereds01
unicorn
vedella
WAMPIREK
wredna_femina
zofija
Jak sie ich losy potoczyly? zostali w krajach gdzie aupairowali czy wrocili do Polski? Ucza sie czy pracuja?
Prosze sie odzywac! -
oliwka911gt > 16-05-2006, 20:39
ale nawymienialas!!! o matko, ja nawet polowy niespamietalam. pamietam jako pojedyncze posty.
MARTA, GOOD JOB! -
niuniusiek > 16-05-2006, 20:50
przepraszam uprzejmie, ale ja sie nigdzie nie zgubilamno ale w czwartek moge zaginac jak mi na maturze z ang nie pojdzie :? -
martamaua > 16-05-2006, 21:10
DziekujeNie mialam co robic to przejrzalam sobie cale 29 stron uzytkownikow
Niniunsiek dasz rade, trzymamy kciuki.