-
-
Re: oferty "nie do odrzucenia"
Lieveke > 28-04-2006, 18:50
Lepiej wyslij to do Teleexpressu :lol: Poza tym ten Tony wydaje mi sie jakis uposledzony -
(-:MARZENA:-) > 28-04-2006, 19:22
hehe na uposledzonego to mi on nie wyglada...zdjecia satakie:
na jednym ida jakas droga oboje objeci (tylem) i on ja trzyma reka za posladek
na drugim sa razem- tylko ramiona i twarze (w miare normalne zdjecie)
na trzecim on siedzi ona mu trzyma glowe na kolanach rozkraczona jak nie wiem co, w jakiejs krotkiej spodniczce tak ze cale majty ma na wierzchu..jakie to nieestetyczne
na czwartym jest sama ona
STRANGE... -
Lieveke > 28-04-2006, 19:36
LUDZIE TO MAJA TUPET!!! No nie moge! To nie jest strange tylko deviation. -
Asienka > 28-04-2006, 19:40
A ktos tu mowil, ze Marzene omijaja takie dziwne maile...
Marzena nikt nie jest bezpieczny :lol: -
Lieveke > 28-04-2006, 19:54
Nie znasz dnia ani godziny... Ja dostalam jakis czas temu mail i tam bylo napisane "I live in a town called London" 8O Juz chcialam odpisac ze nie ma takiego miasta Londyn. Jest Londek, Londek Zdrój, tak. :wink: Ale to jakas sciema byla bo potem dostalam drugi mail taki sam tylko nazwisko i miejce bylo zmienione -
Asienka > 03-05-2006, 12:31
Dostalam dzis maila od rodziny z Londynu, matka caly czas w domu siedzi, au pair ma pokoj z jednym z trojki dzieci i placa 30 funtow na tydzien -
Lieveke > 03-05-2006, 12:37
O w morde... przebilas wszystkich :lol: A za kurs Ci placi?? :wink: -
Asienka > 03-05-2006, 12:44
hahaha wiem :lol:
o kursach nic nie ma niestety w mailu wspomniane, wiec sie nie spodziewalabym nic wielkiego -
maya > 03-05-2006, 12:58
Matka siedz?ca w domu-nieee!I pokój dzielic z jednym z dzieci, to bez sensu...zero prywatno?ci...kontrola jak nic! :wink: -
Lieveke > 03-05-2006, 12:58
Nie no oferta pierwsza klasa!! Nie pogadasz. Ja rozmawiam z jedna rodzinka i narazie wydaje mi sie idealna, ale jak to sie mowi nobody is perfect wiec czekam. Wlasnie sobie przypomnialam ze nie znam schedulu i cos mi wlasnie tam smierdzizwlaszcza ze dziecko jeszcze roku nie ma a po narodzinach nastepnego biora jeszcze jedna operke. I cos mi sie wydaje ze chca abym z malenstwem siedziala 24/7.