-
-
Re: USA Październik 2012
rafcioo28 > 21-08-2012, 22:19
Wiecie co, napisze do nich maila. Jezeli do jutra wieczoru nie odpisza to dopiero zadzwonie, ok ?
tak chyba bedzie najbezpieczniej, bo bardzo mi na nich zależy i nie chce ich stracic -
paullin_a > 21-08-2012, 22:46
Wydaje mi się , ze mail na początek to dobre posuniecie .
Pozdrawiam -
braxii000 > 22-08-2012, 11:00
hej czy ktoś mógłby mi dokładnie przetłumaczyć to zdanie, mniej więcej je rozumiem, ale nie chcę popełnić gafy.
"We are currently interviewing other au pairs but do not wish to delay if you are getting ready to make a decision about matching with a family."
Sorry, że tutaj, ale nie chcę zakładać nowego wątku. Obecnie rozmawiam z dwuma rodzinami, mam nadzieję, że coś z tych rozmów wyjdzie, i będę mogła wyjechac w październiku. -
adziszkowa > 22-08-2012, 11:41
ja rozumiem to tak: obecnie rozmawiamy również z innymi au pair, ale nie chcemy nic opóźniać czy zwalniać. Dlatego jeżeli jesteś gotowa zdecydować się na tamtą rodzinę to to zrób. (tłumaczenie oczywiście nie jest dosłowne) -
paullin_a > 22-08-2012, 12:03
[quote name="adziszkowa"]ja rozumiem to tak: obecnie rozmawiamy również z innymi au pair, ale nie chcemy nic opóźniać czy zwalniać. Dlatego jeżeli jesteś gotowa zdecydować się na tamtą rodzinę to to zrób. (tłumaczenie oczywiście nie jest dosłowne)[/quote]
Bardzo dobrze to rozumiesz
Pozdrawiam -
braxii000 > 22-08-2012, 13:43
Wielkie dzięki adziszkowa -
paullin_a > 25-08-2012, 17:52
Hej ho
Mam pytanko jestem ciekawa ile nas leci z Warszawy 1.10.2012
Pozdrawiam -
adziszkowa > 25-08-2012, 20:30
hmm u góry w poście jest list, kto kiedy leci, ale nie widzę tam nikogo na 1 października. A Ty się wpisałaś? -
adziszkowa > 25-08-2012, 22:45
Kochani no i ja mam perfect family!!!! LLece co prawda dopiero 12 listopada, ale mi to nie przeszkadza rodzina z Maplewood wszystko wygląda naprawdę super! Sami zadeklarowali dać maila do obecnej i bylej operki każda jest u nich 2 lata także chyba są zadwolone.
Może mi ktoś powiedzieć kto był w APC jak wygląda sprawa jak rodzina sie mna nie decyduje? Czy jak kliknąc 'coś' na stronie przyjdzie do mnie link czy musimy czekać do poniedzialku, gdy biuro bedzie czynne? Ale sie ciesze, ze juz znalazla rodzinke. -
cien_wiatru > 25-08-2012, 23:49
Gratulaaaaaacje!Z tego co widzę będziesz mieszkać jakieś 15 minut ode mnie, więc ekstra!
Teraz musisz czekać, aż hostka zadzwoni do agencji z prośbą o match i wypełni jakieś tam papiery, jak to się stanie to dostaniesz na mejla potwierdzenie z amerykańskiej agencji i automatycznie zamkną Ci room, zamiast ilości match'y itd będziesz miała taką informacje "You have matched with the **** family, and are scheduled to arrive in the United States on ******** for your Orientation program in New Jersey."Więc ty nic nie robisz, musisz czekać