-
-
Re: kosmetyki, papki i kleiki:P...czyli au pair radza...
oliwka911gt > 25-05-2006, 19:10
ok. monika wiesz ze ja jeszcze nigdzie nie spotkalam cvs'a 8O :? mam nadzieje ze tu znajde.
a co do zabkow, to slyszalam to gdzies. to samo robi picie soku z cytryny. tylko sok ma byc wycisniety z cytryny a nie z kartonu. sok tez ten jest dobry na odchudzanko :lol: ja jeszcze slyszalam o myciu zebow sola kuchenna. tylko nie zaczesto bo szkliwo niszczy. -
martamaua > 26-05-2006, 15:07
...albo proszkiem do pieczenia... -
oliwka911gt > 26-05-2006, 21:01
o proszku slysze pierwszy raz 8O kiedys z sola probowalam, ale dalam sobie spokoj bo potem pic mi sie chcialo jak diabli :lol: -
maada > 26-05-2006, 21:41
przyznaje sie ze jestem strasznym leniem :twisted: i nie chce mi sie czytac calego watku, powiedzcie mi tylko prosze czy robic zapasy kosmetykow przed wyjazdem do stanow ?? czy po 2 sztuki wszystkiego najpotrzebniejeszego :lol: wystarczy ?? dziekuje z gory bardzo bardzo za odp. -
oliwka911gt > 26-05-2006, 23:28
nie kupuj. jedynie to mozesz kupic sobie o jeden wiecej balsam do ciala i szampon jesli masz wrazliwa skore. jedyna rzecz ktprej odradzam brac na zapas. wiadomo skora potrzbuje troche czasu by przestawic sie na tutejszy klimat i wode. -
oliwka911gt > 29-05-2006, 5:10
kolejny moj problem z natury kosmetykow, a mianowicie zdjelam tipsy --- wkurzaly mnie, zaczely wydawac mi sie wiesniackie, znudzily, moze kiedys znowu zaloze. szukam odzywki do paznkoci wapniowej i niewm z czego kupic. jakie sa najlepsze?? -
Gość > 29-05-2006, 8:44
sprobuj SALLY HANSEN
znajdziesz niemalze wszedzie
nie szukaj w warzywniaku -
martamaua > 29-05-2006, 22:28
Herome Extra Strong (ale jej sie nie maluje na paznokcie zniszczone tipsami niestety, ale to tak na przyszlosc jakbys chciala wzmocnic, bardzo sobie chwale).
Loreal Calcium Strong tez jest dobra.
Nail Tek -
oliwka911gt > 30-05-2006, 2:10
no wlasnie. tym razem jak sciagalam tipsy to akryl nie dokonca spilowalam. mam teraz swoje lekko wzmocnione akrylem. wiec jak caly akryl zejdzie mi z moim paznokciem to wtedy by sie nadala ta odzywka. wiec ide w tyg buszowac po sklepach w poszukiwaniu odzywki.
thx za namiary laseczki -
(-:MARZENA:-) > 18-06-2006, 15:33
jesus co za idiota wymyslil depilator!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :roll:
ale nic...ja jestem twarda....przejechanie 10cm kawalka na nogach kosztowalo mnie 20 min...dam rade...(dam?)
w kazdym razie jarzynka mrozona w ruch i moze sie uda
a nie jak malpa owlosiona latac cale zycie