• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Summer Adventure

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• Summer Adventure

• Summer Adventure
  • Re: Summer Adventure

Vorissa > 02-04-2008, 18:51

idź się ucz bo będziesz jajczeć tak jak ja teraz... robię arkusze z poprzednich lat i co ? tych zadań za 7 pkt to nie umiem :lol:

Yoanna > 02-04-2008, 19:50

heh jak ja widzialam pytania z europe without borders z poprzednich lat to praktycznie na zadne nie potrafilam odpowiedziec :lol:

ide sie relaksowac na soho :lol:

Yoanna > 02-04-2008, 19:50

heh jak ja widzialam pytania z europe without borders z poprzednich lat to praktycznie na zadne nie potrafilam odpowiedziec :lol:

ide sie relaksowac na soho :lol:

Vorissa > 02-04-2008, 20:21

a ja rozwaliłam te zadania za 7 pkt, jestem bossssssska :lol: tylko co z tego, skoro jedno zadanie mi zajmuje godzine, a na maturze mam 3h na 11 zadań :lol:

Vorissa > 02-04-2008, 20:21

a ja rozwaliłam te zadania za 7 pkt, jestem bossssssska :lol: tylko co z tego, skoro jedno zadanie mi zajmuje godzine, a na maturze mam 3h na 11 zadań :lol:

asiafrugo > 02-04-2008, 20:22

Mój kolega z klasy ci?gle mówił 'matura to piku?' i nie zdał z 2 przedmiotów :lol: i teraz ma ksywe 'piku?' :lol:

Ale może masz racje, że teraz jest truniej, szczerze to nie patrzyłam w żaden arkurz z następnych lat, bo później w głowie ma się już tylko sesje, wpisy, a nie jaka? tam maturka :lol:

asiafrugo > 02-04-2008, 20:22

Mój kolega z klasy ci?gle mówił 'matura to piku?' i nie zdał z 2 przedmiotów :lol: i teraz ma ksywe 'piku?' :lol:

Ale może masz racje, że teraz jest truniej, szczerze to nie patrzyłam w żaden arkurz z następnych lat, bo później w głowie ma się już tylko sesje, wpisy, a nie jaka? tam maturka :lol:

Vorissa > 02-04-2008, 20:30

albo jestem za tępa :lol:

nie każdyjest przecież geniuszem, jednemu bardziej co? podchodzi, drugiemu mniej, jeden bystrzejszy drugi nie. a taka głupia matura ma decydowa o całym moim przyszłym studenckim życiu...

to o Szwecji Emi pisała, że tam s? egz. wstępne i nie potrzebna matura ? :lol: :lol: może ja zacznę się szwedzkiego uczyć i do tych ich egzaminów ( omg, co ja pletę... idę się uczyć, tym razem wosu )

Vorissa > 02-04-2008, 20:30

albo jestem za tępa :lol:

nie każdyjest przecież geniuszem, jednemu bardziej co? podchodzi, drugiemu mniej, jeden bystrzejszy drugi nie. a taka głupia matura ma decydowa o całym moim przyszłym studenckim życiu...

to o Szwecji Emi pisała, że tam s? egz. wstępne i nie potrzebna matura ? :lol: :lol: może ja zacznę się szwedzkiego uczyć i do tych ich egzaminów ( omg, co ja pletę... idę się uczyć, tym razem wosu )

idril > 02-04-2008, 20:47

[quote name="Vorissa"]jak dużym wstydem jest niezdanie matury/albo zdanie słabo ? :oops:[/quote]

zaden wstyd. gorsze rzeczy sie zdarzaja.

ja mam wywiadowke w poniedzialek. ale ode mnie nikt nie musi przychodzic.

zreszta i tak by nie poszli.

jestem dorosla szkola to moja sprawa.

a jak bym dostala szlaban to bym wybuchla mamie w twarz smiechem.

nie mam 10 lat... :lol:
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia