-
-
Re: Summer Adventure
asiafrugo > 02-04-2008, 16:24
Ja jestem rocznik Czarnobyla tzn. jako pierwsza zdawałam nowa maturę...i szczerze powiem ze mało kto sie uczył tak na poważniemi sie wydaje, że ta matura jest bardziej na inteligencje niż na wiedzę...wiadomo przejrzałam ksi?żkę od biologii, jakies słówka na angielski...ale żeby jako? poważnie co? działać to nie...no chyba że teraz podnie?li Wam poprzeczkę...bo mi stykały 4 dni na biologię, 1 dzień na angielski a do polskiego nawet nie zajrzałam :lol: -
Vorissa > 02-04-2008, 17:06
asiagrugo - mi się wydaje, że wasza matura to była banalna (moja sisotra też j? zdawał) a chodziła do najgorszej szkoły nawet nie w mie?cie, ale okolicy - gdzie is? same nieuki z ledwo dopami - i wszyscy zdali maturę. nie znam nikogo z rocznika 86 kto nie zdał matury. i jak patrzę na te arkusze maturalne to z roku na rok matury s? trudniejsze.
ja jak się nie zacznę uczyć geometrii to pewnie matury nie zdam, z próbnej zrobionej przez nasz? nauczycielkę miałam mniej niż 50%
omg, na niczym się skupić nie mogę ;/
jak dużym wstydem jest niezdanie matury/albo zdanie słabo ? :oops: -
Vorissa > 02-04-2008, 17:06
asiagrugo - mi się wydaje, że wasza matura to była banalna (moja sisotra też j? zdawał) a chodziła do najgorszej szkoły nawet nie w mie?cie, ale okolicy - gdzie is? same nieuki z ledwo dopami - i wszyscy zdali maturę. nie znam nikogo z rocznika 86 kto nie zdał matury. i jak patrzę na te arkusze maturalne to z roku na rok matury s? trudniejsze.
ja jak się nie zacznę uczyć geometrii to pewnie matury nie zdam, z próbnej zrobionej przez nasz? nauczycielkę miałam mniej niż 50%
omg, na niczym się skupić nie mogę ;/
jak dużym wstydem jest niezdanie matury/albo zdanie słabo ? :oops: -
Yoanna > 02-04-2008, 17:15
wasza tez bedzie banalna.
nie wiem czemu wszyscy tak sie boja matury :roll: -
Yoanna > 02-04-2008, 17:15
wasza tez bedzie banalna.
nie wiem czemu wszyscy tak sie boja matury :roll: -
Vorissa > 02-04-2008, 18:04
ja się boję bo się nie uczę :lol:
będę mieć za swoje... ;/ -
Vorissa > 02-04-2008, 18:04
ja się boję bo się nie uczę :lol:
będę mieć za swoje... ;/ -
Yoanna > 02-04-2008, 18:15
to sie ucz.
ja w twoim wieku to :lol:
buahhaha. za jakies 3 tyg mam egzamin z hiszp a przeciez ja kompletnie mowic nie umiem! a potem wszystkie pisemne i tez nic nie wiem ayyyyyyyyyyy niech mnie ktos do nauki zagoni! bo ja to w ramach zaganiania siebie do nauki... umowilam sie na wieczor z kol na piwo. i to nie na jedno ;P -
Yoanna > 02-04-2008, 18:15
to sie ucz.
ja w twoim wieku to :lol:
buahhaha. za jakies 3 tyg mam egzamin z hiszp a przeciez ja kompletnie mowic nie umiem! a potem wszystkie pisemne i tez nic nie wiem ayyyyyyyyyyy niech mnie ktos do nauki zagoni! bo ja to w ramach zaganiania siebie do nauki... umowilam sie na wieczor z kol na piwo. i to nie na jedno ;P -
Vorissa > 02-04-2008, 18:51
idź się ucz bo będziesz jajczeć tak jak ja teraz... robię arkusze z poprzednich lat i co ? tych zadań za 7 pkt to nie umiem :lol: