-
-
Re: Summer Adventure
Vorissa > 01-04-2008, 22:34
Ninka, jak to nie umiesz jeździć ? umiesz!
ja będę mieć przeje.bane jak moja mam pójdzie w pi?tek na wywiadówkę i zobaczy ocenę z kochanej geometrii :lol: :lol:
ja planuje w maju zrobić format kompa, zainstalować neo (z czym to się je ? ;/ ) tylko najpirew muszę na płyty wiele różnych rzeczy przegrać... mam chyba z 50 filmów na kompie -
Ninka Jones > 01-04-2008, 23:49
ten program to Nero.
nie umiem jezdzic, dzis pierwszy raz po Lublinie po 3 miesiecznej przerwie i Tomek prawie cala jazde krzyczalnie moge sie skupic na NICZYM -
Ninka Jones > 01-04-2008, 23:49
ten program to Nero.
nie umiem jezdzic, dzis pierwszy raz po Lublinie po 3 miesiecznej przerwie i Tomek prawie cala jazde krzyczalnie moge sie skupic na NICZYM -
Yoanna > 01-04-2008, 23:55
ee tam na niczym. na pieczeniu mozesz ;D
a na serio.. wspolczuje. bo ja tez na niczym nie moge sie skupic od dluzszego juz czasu i boje sie ze przez to zawale ten rok.. ciezkie jest zycie jak sie jest mlodym ;/ -
Yoanna > 01-04-2008, 23:55
ee tam na niczym. na pieczeniu mozesz ;D
a na serio.. wspolczuje. bo ja tez na niczym nie moge sie skupic od dluzszego juz czasu i boje sie ze przez to zawale ten rok.. ciezkie jest zycie jak sie jest mlodym ;/ -
Ninka Jones > 02-04-2008, 0:03
ja sie modle zeby mi sie to nie odbilo na maturze... -
Ninka Jones > 02-04-2008, 0:03
ja sie modle zeby mi sie to nie odbilo na maturze... -
edyta_s > 02-04-2008, 15:59
skupic sie na nauce to ja tez nie moge, za miesiac matura, a ja sie obijam:/ -
edyta_s > 02-04-2008, 15:59
skupic sie na nauce to ja tez nie moge, za miesiac matura, a ja sie obijam:/ -
asiafrugo > 02-04-2008, 16:24
Ja jestem rocznik Czarnobyla tzn. jako pierwsza zdawałam nowa maturę...i szczerze powiem ze mało kto sie uczył tak na poważniemi sie wydaje, że ta matura jest bardziej na inteligencje niż na wiedzę...wiadomo przejrzałam ksi?żkę od biologii, jakies słówka na angielski...ale żeby jako? poważnie co? działać to nie...no chyba że teraz podnie?li Wam poprzeczkę...bo mi stykały 4 dni na biologię, 1 dzień na angielski a do polskiego nawet nie zajrzałam :lol: