• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Au Pair 2013!

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• Au Pair 2013!

• Wątek zamknięty
  • Au Pair 2013!
  • Re: Au Pair 2013!

madz > 16-09-2012, 20:53

Gratuluję ;) Dobrze będzie!

mamecia > 17-09-2012, 17:21

jazdy są fajne pamiętam jak mój instruktor pokazał mi co jest pod maską i stwierdził po 5 minutach, że to bez sensu i że jedziemy na miasto po zrobieniu kilku kółek na placu! Mam nadzieję, że nie próbowałaś jeździć przed zapisaniem się na kurs? Bo ja miałam styczność z samochodami nie raz i nie dwa i potem dostawałam po łapach na jazdach bo nie trzymałam dwóch rąk na kierownicy, a pamiętajcie że na kursach uczą was jak zdać egzamin praktyczny a nie jak jeżdżą normalni kierowcy Szerooookiej drogi

Blueberry91 > 17-09-2012, 18:11

Może wypróbuję tą sesję

Ja tak samo, kilka kółek po placu i ruszyłam na miasto. Byłam tak sztywna, że z trudem cokolwiek robiłam przy tym samochodzie. 10000km później i jestem dobrym kierowcą, chociaż kiedyś nie wyobrażałam sobie siebie za kółkiem

paulaw > 17-09-2012, 21:42

Pod koniec tygodnia weźmie mnie na jazdę (mam nadzieję!) i stwierdził, że jazda po placyku jest bez sensu i od razu ruszamy na miasto (zdziwił się, jak mu powiedziałam, że nie umiem nawet odpalić samochodu - a więc nie, nie miałam żadnej styczności z samochodami :mrgreen. Trochę się boję, ale chyba jednak bardziej chcę już usiąść za kierownicą c: Dzięki!

madz > 18-09-2012, 9:03

hahahaha nie uwierzycie!!! Mam pierwszy Match :D Napiszę więcej na blogu jak wrócę z pracy. Ale żeby nie trzymać Was w niepewności powiem że niestety muszę z niego zrezygnować :(

merti > 18-09-2012, 15:02

uuu, zaczyna się!

madz, przemyśl, czy nie warto się z nimi na skype umówić, tak żeby poćwiczyć itp... lepiej wypadniesz na następnych rozmowach, bo będziesz wprawiona

Ja już miałam pierwszą jazdę... fajnnie jest

paulaw > 18-09-2012, 16:49

Och zazdroszczę - i otwartego roomu Madz i jazdy Merti ja też chcę - i to i to c:

madz > 18-09-2012, 16:53

wydaje mi się że nie ma sensu bo musiałabym ich oszukiwać, ale napiszę im bo a nóż widelec :)

Ogólnie to BARDZO ciekawa rodzina i chyba posiada wszystko o czym mówiłam że bym nie chała :D Jak napiszę o rodzinie to dam wam znać.

Blueberry91 > 18-09-2012, 18:19

madz, Czekam na opis matcha

A właśnie, wiecie czy można wybrać czy się chce rozmawiać przez skype'a czy telefon? Bo ja np. za chiny nie chciałabym rozmawiać przez telefon, tylko skype i nie wiem czy jak np. rodzina woli odwrotnie to trzeba się do niej dostosować, czy coś.

cien_wiatru > 18-09-2012, 18:26

Blueberry91, ja będąc w AuPairCare w większości matchy miałam tak, że rodzinki dzwoniły od razu na telefon jak weszły na mój profil, bez żadnego mejla czy cos, po prostu odbieram telefon, a tam pani mówi " Paulina? hi, it's AuPairCare agency, here is a family who wants to talk with you, are you ready?" Także, nie ma się za dużo do powiedzenia więc bądz przygotowana na obie opcje
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia