-
-
Re: Summer Adventure
Yoanna > 01-04-2008, 13:39
ee tam czasami mozna czekac i czekac ;P
a wiecie co u mnie bylo najgorsze?
pewnej niedzieli spotkalam sie z kumpela i ona mi mowi no ze musze mu powiedziec co czuje albo cos zrobic bo inaczej to nic z tego.. no to jej mowie, ze wiem, i ze w czwartek sprobuje dzialac. poszlam w czwartek i co? dowiedzialam sie wlasnie wtedy ze on wyjezdza ;/ -
idril > 01-04-2008, 15:23
o kurcze... nie fajnie... :? -
idril > 01-04-2008, 15:23
o kurcze... nie fajnie... :? -
Vorissa > 01-04-2008, 17:33
ja tam działam i wyszłam wtedy na ok... ale co mi z tego jak później mi przeszło ? :lol: jestem dziwna jaka? chyba... -
Vorissa > 01-04-2008, 17:33
ja tam działam i wyszłam wtedy na ok... ale co mi z tego jak później mi przeszło ? :lol: jestem dziwna jaka? chyba... -
edyta_s > 01-04-2008, 19:26
jak to nie jedziesz? -
edyta_s > 01-04-2008, 19:26
jak to nie jedziesz? -
Ninka Jones > 01-04-2008, 21:36
a no nie jade, mam tutaj dobrze platna prace i zostaje.
dziewczyny jestem beznadziejna. nie umiem jezdzic i mam przeje.bane w domu po zebraniu... nie moge wychodzic z domu, zapraszac gosci i siedziec na necie po 15. nienawidze mojej matki.
a teraz siedze bo jakies plytki mam do przegrania dla klasy.
jesli chodzi o Patryka to bez zmian... -
Ninka Jones > 01-04-2008, 21:36
a no nie jade, mam tutaj dobrze platna prace i zostaje.
dziewczyny jestem beznadziejna. nie umiem jezdzic i mam przeje.bane w domu po zebraniu... nie moge wychodzic z domu, zapraszac gosci i siedziec na necie po 15. nienawidze mojej matki.
a teraz siedze bo jakies plytki mam do przegrania dla klasy.
jesli chodzi o Patryka to bez zmian... -
Vorissa > 01-04-2008, 22:34
Ninka, jak to nie umiesz jeździć ? umiesz!
ja będę mieć przeje.bane jak moja mam pójdzie w pi?tek na wywiadówkę i zobaczy ocenę z kochanej geometrii :lol: :lol:
ja planuje w maju zrobić format kompa, zainstalować neo (z czym to się je ? ;/ ) tylko najpirew muszę na płyty wiele różnych rzeczy przegrać... mam chyba z 50 filmów na kompie