• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Au Pair 2013!

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• Au Pair 2013!

• Wątek zamknięty
  • Au Pair 2013!
  • Re: Au Pair 2013!

ambiwacencja > 12-09-2012, 22:52

Czyli pewnie w każdej agencji jest do 3 min max. Dziwne, widziałam i dłuższe filmiki 8O

DominikaDomi > 12-09-2012, 22:55

APC moga byc dluzsze i w IE chyba tez. Wstaw filmik na youtube

paulaw > 13-09-2012, 13:32

Ale nudy. I pogoda okropna. Co tam ciekawego u was? Jak prawko/szkoła/filmiki/aplikacje blabla?

paulaw > 13-09-2012, 16:47

Dzisiaj odebrałam zdjęcia z Rossmanna i ktoś tu był chyba ciekawy efektów, więc: kolory nieco... wyblakłe i dwa zdjęcia zeskanowane od połowy, a więc musiałam nieco kolory w photoshopie podrasować. Ale już na pewno nie wrócę do starego fotografa, nie za taką cenę.

madz > 13-09-2012, 17:59

A ja dziś siedziałam cały dzień na targach dla maturzystów ;P Jutro kolejny dzień :) Lubie te targi i zagubionych maturzystów ;P

Blueberry91 > 13-09-2012, 18:00

U mnie najlepiej w kwestii blabla. Co do zdjęć, to ja byłam ciekawa i tak myślałam że w Rossmanie nie będzie idealnie. Może spróbuj w Saturnie? Ja nie lubię ich wydruków cyfrowych ale może z kliszami lepiej sobie radzą. Szukaj póki nie znajdziesz taniego i dobrego

Ja mam ostatnio problem natury umysłowej. A mianowicie jestem tak śpiąca, że nie mogę się na niczym skupić. Kawy nie działają. Kupiłam guarane w tabletkach (co ma ponoć 5 razy więcej kofeiny niż kawa) ale żeby przetrwać dzień musiałabym brać 3 dziennie, co się już mija z celem, bo to takie tanie nie jest. Znacie może jakiś środek pobudzający? Albo sposoby na senność?

paulaw > 13-09-2012, 18:17

Spróbowałabym w Saturnie, ale nawet nie wiem gdzie jest najbliższy. A jeżdżenie dwa razy w miesiącu aby zawieźć i odebrać mija się z celem... A może znasz jakieś wysyłkowe laby?

Jeżeli chodzi o pobudzenie to polecam sesję w tabletkach musujących - jedna w szklance rozpuszczona, druga pod język :mrgreen:

Blueberry91 > 14-09-2012, 18:32

Nie znam... a mieszkasz w dużym mieście? Bo w miastach wybór fotografów jest. Wysyłkowo to jeszcze nie spotkałam się by wywoływali, jedynie cyfrowe. Urodziłyśmy się trochę za późno. Dziesięć lat temu nie miałabyś takiego problemu. Aż nie mam serca mówić żebyś się przerzuciła na cyfrówki bo będzie łatwiej, bo analogowe zdjęcia to jednak jest coś. Wiesz, ja jeszcze u siebie ze szkoły mam ciemnię... ale nie licz na moje umiejętności, wywoływałam kiedyś, ale do pewnego etapu, tylko raz i już zapomniałam. Żałuję że nie mieliśmy z tego więcej zajęć.

Mówisz jakbyś próbowała Jaki efekt dało?

paulaw > 15-09-2012, 0:52

Na blogu już Ci odpisałam c:

Nie ja, ja nie potrzebuję, ale koleżanka moja o tym mówiła i podobno miała kopa przez całą noc, więc kto wie?

paulaw > 16-09-2012, 20:45

Zgadnijcie kto będzie miał swoją pierwszą jazdę w następnym tygodniu? Taaak.
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia