• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Summer Adventure

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• Summer Adventure

• Summer Adventure
  • Re: Summer Adventure

Ninka Jones > 01-04-2008, 0:33

jesli chodzi o M&M'sy to moja siostra kupuje swojemu mezczyznie, i jeszcze zelki Harribo

no ma dobrze ale soe tak zastanawiam czy to doceni z czasem...

czasu tu niestety duzo potrzeba, a ja mialam dzisiaj maly kryzys, mialam dosyc tego czekania i chcialam mu wszystko powiedziec, no ale jak widac stchorzylam, i lepiej pewnie na tym wyszlam...

Yoanna > 01-04-2008, 0:36

wiesz co nin.. powiem ci tak - nie czekaj za dlugo bo nigdy nie wiadomo co sie szykuje.. ja glupia sie nie spieszylam to o co wyszlo.. bo myslalam ze mam tyle czasu ;/

Yoanna > 01-04-2008, 0:36

wiesz co nin.. powiem ci tak - nie czekaj za dlugo bo nigdy nie wiadomo co sie szykuje.. ja glupia sie nie spieszylam to o co wyszlo.. bo myslalam ze mam tyle czasu ;/

Ninka Jones > 01-04-2008, 0:39

Asia wiem ze czekanie jest ryzykowne, ale on dopiero co zakonczyl swoj poprzedni zwiazek... i jeszcze te glupie jego kolezanki ciagle za nim lataja! przeciez jestem starsza i ladniejsza! nie wiem nad czym on sie zastanawia w ogole...

ja bym mu juz powiedziala, ale jesli on mnie zgasi i ja sie znow zalamie to nie zdam matury :?

Ninka Jones > 01-04-2008, 0:39

Asia wiem ze czekanie jest ryzykowne, ale on dopiero co zakonczyl swoj poprzedni zwiazek... i jeszcze te glupie jego kolezanki ciagle za nim lataja! przeciez jestem starsza i ladniejsza! nie wiem nad czym on sie zastanawia w ogole...

ja bym mu juz powiedziala, ale jesli on mnie zgasi i ja sie znow zalamie to nie zdam matury :?

edyta_s > 01-04-2008, 13:28

A ja jednak jestem staro?wiecka i jestem za tym, żeby poczekać na krok faceta. Więc może zajmij sie matur? i daj mu czas na ochłonięcie po tamtym zwi?zku. Ale Ty przecież zaraz wyjeżdżasz, więc jak to będzie?

edyta_s > 01-04-2008, 13:28

A ja jednak jestem staro?wiecka i jestem za tym, żeby poczekać na krok faceta. Więc może zajmij sie matur? i daj mu czas na ochłonięcie po tamtym zwi?zku. Ale Ty przecież zaraz wyjeżdżasz, więc jak to będzie?

Ninka Jones > 01-04-2008, 13:31

Edyta nie jestes na biezaco ja nigdzie nie jade

Ninka Jones > 01-04-2008, 13:31

Edyta nie jestes na biezaco ja nigdzie nie jade

Yoanna > 01-04-2008, 13:39

ee tam czasami mozna czekac i czekac ;P

a wiecie co u mnie bylo najgorsze?

pewnej niedzieli spotkalam sie z kumpela i ona mi mowi no ze musze mu powiedziec co czuje albo cos zrobic bo inaczej to nic z tego.. no to jej mowie, ze wiem, i ze w czwartek sprobuje dzialac. poszlam w czwartek i co? dowiedzialam sie wlasnie wtedy ze on wyjezdza ;/
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia