-
-
Re: Au Pair 2013!
ambiwacencja > 12-09-2012, 19:54
Dziewczyny jednak jeszcze nie mogę przesłac. Nie otworzy się Wam ten filmik bo nie jest zamknięty. Tak jak pisalam dodam tam jeszcze zdjęcie rodziny i bede mogla go Wam pokazac. Przeslalam go blueberry ale i tak pewnie jej się nie otworzy bo pliki zalaczone do filmiku sa u mnie na laptopie. Chyba, że jestem w bledzie.
blueberry jak możesz to daj znac czy u Ciebie otworzył się mój filmik? -
madz > 12-09-2012, 21:25
to i ja potem poproszę ;)
<a href="mailto:megaupair@gmail.com">megaupair@gmail.com</a> -
ambiwacencja > 12-09-2012, 21:33
Ok już Wam przesyłamNiestety jest to bardzo krótki filmik bo takie są wymagania agencji. Jeżeli zdecyduję się na najdroższą CC (w co wątpię) to mam już dłuższą wersję ale jeszcze niedokończoną
Edit:
Przykro mi ale moja poczta odmawia posłuszeństwa albo po prostu filmik jest za długi (18,9MB) :mad: -
Blueberry91 > 12-09-2012, 22:05
ambiwalencjo, Dostałam plik i powiedzmy, że się otwiera, tylko że w Movie Makarze, ale nie odczytuje ani video ani piosenek (chociaż widzę tytuły), jedynie kilka slajdów jest widocznych.
Nie wysyła ci 20mbajtowego filmiku? Zawsze możesz wrzucić na serwer, np tu http://speedyshare.com/ i podesłać nam link do pliku
I to w ogóle jest jakiś limit na ten filmik ustanawiany przez agencje?! To znaczy ja wiem, że to raczej nie powinno trwać za długo, ale myślałam że nie ma wyraźnych wytycznych. To teraz zaczęłam się martwić prawie jak przed maturą ustną z polskiego, kiedy myślałam że się nie wyrobię z czasem (w sumie przekroczyłam czas, ale pozwolili mi dokończyć 8) ) -
ambiwacencja > 12-09-2012, 22:14
Filmik mogę udostępnic osobom, które się do mnie zgłosząjak już moja poczta zacznie normalnie dzialac to Wam poprzesyłam
W APiA filmik ma trwac max 3 min. Nie wiem jeszcze dokładnie jak w pozostałych agencjach ale w CC chyba ponad 3 min. -
Blueberry91 > 12-09-2012, 22:28
No to ja już się zgłosiłamBędę czekać na filmik!
W APiA do 3 minut?! To ja się przywitać nie zdążę -
ambiwacencja > 12-09-2012, 22:40
blonde udało się dużo o sobie powiedziec w ciągu tych 3 min. Ja aż tak dużo nie mówię (tylko skad jestem, ile mam lat, dlaczego chcę zostac au pair, dlaczego byłabym dobra au pair i moje pasje w wielkim skrócie). W większości pokazuję fragmenty filmików jak spędzam czas z dziecmi. W liście będzie więcej informacji. -
DominikaDomi > 12-09-2012, 22:41
W CC tez 3 minuty, niestety. Jak dla mnie 5 minut to minimum, zeby mozna bylo w ogole cos skleic porzadnego, ale coz -
madz > 12-09-2012, 22:42
[quote name="ambiwacencja"]Filmik mogę udostępnic osobom, które się do mnie zgłoszą:) jak już moja poczta zacznie normalnie dzialac to Wam poprzesyłam:)
W APiA filmik ma trwac max 3 min. Nie wiem jeszcze dokładnie jak w pozostałych agencjach ale w CC chyba ponad 3 min.[/quote]
W CC max 3:00, ponoć odrzucają nawet jak o 1 s przekracza. A do tego może mieć max 500MB :D Ciekawa jestem czy ktoś taki zrobił, chyba że może w HD? -
ambiwacencja > 12-09-2012, 22:51
Jak wstępnie montowałam filmik to wychodziło mi ok 6 min, i taki byłby ciekawy. Dopiero pózniej weszłam na stronę APiA i było napisane,że max 15MB i max 3 min. Mam nadzieję, że te moje 18,9 MB przejdzie. Naprawde strasznie ciężko jest coś pokazac w ciągu tych 3 min.
Nie wiem czy uda mi się przesłac Wam filmik bo juz tyle razy próbowałam i nic. Na gmail można przesyłac do 25 MB ale i te 18,9 nie idzie.