-
-
Re: Shopping - to to co AuPerki lubia najbardziej ;-)
MONIKA > 04-05-2005, 0:26
Ja jakos lumow tu nie widzialam. Choc nie ukrywam, ze mnie to jakos niesmacznie po kims obcym nosic. Co innego mamine ciuchy z jej studenckich czasow namietnie nosilam cale LO i nie uwierzycie, koszulke f.ex. mam nawet tu, taka mamina, ale w lumpeksach sie nie zaopatrywalam i jakosc sie nie zapowiada, bo nie ma zadnych w poblizu.
Najlepsze sa TJMaxx'y, Marshalle, gdzie mozna markaowe ciuchy za mala kase nabyc.
Takze czlowiek sie tak nie splukuje.
Trzy pary jeansow w PL kupilam, bo tu sa drogie tak samo, przynajmniej te fajne, Gap'a, czy Express'a, a leza na mnie (co tu duzo gadac) chujowo. So nie rozumiem czemu ludzie sie zachwycaja dzinsmi z Ameryki... :wink: -
Gość > 04-05-2005, 8:29
Monisiu, takie ubranka to sie najpierw PIERZE :twisted:
A jesli chodzi o noszenie po kims - znajduje rzeczy, ktore bynajmniej na noszone nie wygladaja! -
Gość > 04-05-2005, 12:09
bosze a po jakiemu to kniga?! ^_^ mnie szczerze powiedzawszy wali po kim nosze ciuchy jak je wpierw wypiore wlasnie... choroby sie nie da zadnej przez to zalapac- ostatnio czytalam ze mozna nawet siadac na publicznej toalecie bo nic nie ma mowy o zlapaniu! nadal lewituje ale skoro to jest dopuszczalne to juz na ciuchach nic nie moze byc... poza tym one sa dezynfekowane i wszystko. okej ale jak ktos nie lubi to lajt kogos sprawa. a gap nie takie drogi i inne takie- chociaz jeansy to ja tylko i wylacznie znajde faajne w river island- uuuuuuuuuuwielbiam ten shop i moglabym tam mieszkac. i teraz taki nowy otwarli na ocfordzie- bershka i taniutko a ciuszki fajniutkie. ale wlasnie najlepszy tkmaxx- tylko ze oni maja okropne gacie i tylko tam moge jakies topy dorwac taniutko kurteczki butki-booskie!- i pierdolniki rozne genialnej jakosci po cenie hurtowej. -
Pati > 04-05-2005, 13:07
po rusku dziania
ja tez charity odwiedzam, jeszcze na nic extra nie trafilam, no golf z top shopa za 4L. W PL lazilam po ciucholandach i naprawde mozna bylo znalezc fajne rzeczy bardzo znanych angilskich firm, o czym sie dowiedzialam jak tu przyjechalam dopierotzreba miec nastroj zeby sobie pogrzebac, ale przynajmniej maialm takie rzeczy jakie sie nie powtarzaly na ulicy i to jest cool -
ewelinka > 04-05-2005, 14:42
no ja to mam czesto taki napad jakiej pozytywnej energii ze ide do sklepu z urzywana nakupie cala torbe a potem biore nozyczki igle inne duperele i takie kreacje tworze ze bania mala lubie robic zeczy ktore wiem na 100% ze nikt inny nie bedzie miala a wygladaja tak zaje...
no a pranie ciuchow zaraz po kupnie to standard
moja mamusia powiedzizla ze przed wyjzadem to musi mnie obkupic w jakies jakne ciuszki bo jak to powiedzila w tych szmatkach cie nie puszcze hihihihi to sie zapowiada splukanie maminego portfela no ale przeciez poraz pierwszy sie mnie pozbedzie na tyle czasu pewnie sie cieszy ze bedzie mialas spokoj!!!!!!!! ihihihihihihhihihih -
martamaua > 04-05-2005, 20:38
Uuu to ty wschodzaca projektantka.PodziwiamJa to bym musiala miec wzory i zapal
A mile zaskoczona jestem sklepami ''wszystko za 5zl'' No tu za 10 koronChociaz w Pl tez nie sa do kitu,ale tu maja swietne pierdolki,za groszeeee -
MONIKA > 04-05-2005, 23:40
Pranie praniem, ale po kims i tak ohyda.
I w tej kwestii zdania swego nie zmienie.
Jak ktos lubi, a prosze, moge nawet swoej odsprzedac. :wink: -
oliwka911gt > 05-05-2005, 9:18
teraz juz zadko do lumpow chodze, kiedys czesciej, mieszkal koloe jdenego co ciuchy wypasik - same frimowki :wink: ale to juz bylo wieki temu. teraz niechce mi sie grzebac. a od kogos zyczac lub odkupowac tez niebardzo, bo jak ktos mnie w tym zoabaczy to bedziewiedziec skad mam i tyle. z psiaspola bardzo czesto kupujemy takie same cuichy i tak samo sie ubieramy - wtedy siostry xero 8) -
martamaua > 05-05-2005, 9:19
A tam.Ja od kolezanek czasem podostaje(za male),tu dostalam od hostki(nosze tylko kilka,bo nie wszystkie mi sie podobaja ),mlodsza bylam tez kiedys cos w lumpie kupilam.Jakos sie nie brzydze...Tylko u nas sie patrzy na czlowieka jak na ostatniego biedaka i ze to niby kicha...
A jaki Monka masz rozmiar?M pewnie -
Emm > 05-05-2005, 9:31
dla mnie pojscie do sklepu i kupienie sobie konkretnej rzeczy typu takie a takie buty lub spodnie jakies tam to tragedia zyciowa.Nienawidze zaplanowanych zakupow. A co do spontanicznie kupionych rzeczy to przewaznie kupuje je przy okazji lazenia za konkretnymi rzeczami i jak mi sie cos spodoba to kupujeOgolnie nie mam czasu na zakupy, brzmi to dziwnie, ale taka jest prawda. Nie mam nic przeciwko lumpeksom, ale jak pomysle, ze mialabym pojsc i spedzic godzine szukajac czegos fajnego to ciarki mnie przechodza.
Dlatego bedzie fajnie w Stanach, bo tam przynajmniej bede miala czas na beztroskie lazenie po sklepach , a nie latanie z jezykiem na wierzchu jak w PL obecnie