• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Dytka operka w slicznym Colorado:)

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• Dytka operka w slicznym Colorado:)

• Dytka operka w slicznym Colorado:)
  • Re: Dytka operka w slicznym Colorado:)

PolarLights > 02-01-2010, 23:15

Dytka , świetnie się czyta kilkanaście stron połknęłam

ale może oni po prostu są przerażeni Twoim imprezowaniem ?

Może zapytaj ich wprost zamiast bawić się w ciuciubabkę ?

Dytka90 > 06-01-2010, 4:46

A wiec host nie zaplacil mi w sylwestra zaleglej kasy wkurzylam sie ale nic nie powiedzialam nie chcialam sobie psuc sylwestra i wogole humoru. Sylwester impreza boska wyladowalysmy w klubie ktory uchodzi za niebezpieczy bardzo tam gdzie byla strzelanina ale mialysmy miejsce parkingowe pod samym wejsciem. Bo menager wiedzial ze chcemy przyjsc ale sie boimi troche wiec zadzwonil i zaproponowal wiec fajnie. Tak samo weszlysmy bez stania w kolejce bo jak wjezdzalysmy na miejsce parkingowe to zobaczyl nas Carl nasz ochroniarz kumpel tylko sie ludzie wkurzali ze oni musza stac a my wchodzimy Weekend w gorach super czas spedzony z operkami duzo smiechu, alkoholu. A jeszcze hostka taka kochana przed sylwestrem zanim mi zaplacili za malo ze musisz cos zjesc bo nie pije sie na pusty zoladek (mam 19 lat czyli picie nielegalne) dala mi gatoraida bo to tez dobrze wypic zanim sie pije alkohol. Pozniej mowi ze jak chce pic to zebysmy wziely taxsowke albo cos powiedzialam jej ze kolezanka bedzie kierowca ze luzik. Ona jest naprawde kochana tylko czasem jej cos odwali i powie cos glupiego przy dzieciach nigdy do mnie osobiscie a ja sie pozniej martwi no al co zrobie nie zmienie jej. Dzisiaj rano host do mnie ze konczy prace wczesniej i czy ma czas pogadac ja ze ok. Caly dzien taki stres ze masakra. W koncu 1pm przyjechal no to tak. Rozmowa OK pare rzeczy ja mam zmienic i mu powiedzialam co ja nie lubie. Po 1 mam nie pracowac w pizamie rano hehe. Smieszne to ale czasem jest tak ze wkladam bluze i ide w pizamie na gore. Tak samo mi powiedzial ze mam sprzatac swoj pokoj (hello czy on widzi swoja sypialnie no ale ok) Nie pasuje im to dlatego ze Beilee moje najstarsze dziecko host do niej ubierz sie a ona drze ryja ale Edyta jest ciagle w pizamie. Albo posprzataj pokoj czemu edyta nie musi glupi to no ale ok rozumiem. Tak samo host mi powiedzial ze hostka ma jakies problemy w pracy i dlatego ma zle dni ostatnio. No ok. Mam robic pranie dzieci a hotka bedzie robic ich pranie i nie bede za to dostawac extra kasy. Ta samo mam sprzatac malej pokoj. I w sumie tyle z tego co z hostami zobaczymy jak to bedzie dalej mam nadzieje ze dobrze bo mi tu dobrze. Dzisiaj pierwszy dzien dzieci szkoly po 2tyg tak sie cieszylam wyprowadzajac je do szkoly. Pozniej caly ranek z mala ogladalysmy bajki i td. Z nia sama to jest najlepsza praca na swiecie. Odwiozlam ja do szkoly mala dala mi big hug and kiss. I poszla sie uczyc. Ok to tyle dzieki za wsparcie i czytanie i komplementy ze sie to dobrze czyta mi ie wydaje to bardzo haotyczne A i witam w nowym roku.

Ewelina88 > 06-01-2010, 18:26

Ale dziwne, że im się odwidziało to extra pranie... Chyba dopiero teraz się zorientowali jakie obowiązki ma au pair he he. Ale dobrze, ze przynajmniej coś się wyjaśniło Ale wkurzyłabym się na maxa gdyby zapłacili mi mniej :/

Jakoś ostatnio zdjęć nie wklejasz

Dytka90 > 06-01-2010, 19:12

Co jej sie odwidzialo nie wiem ale znajac hostki systematycznosc to po 2tyg bedzie miala taka gore prania i bede slyszec narzekanie jaka to ona nie zmeczona a jeszcze praniewiec sie nie zdziwie jak wroci do placenia mi za ich pranie Zdjec nie wklejam bo mniej czasu mam ale mam zawsze ktos ze znajoych dodaje zdj na fb jak chcesz to znajdz mnie to poogladasz zdj

adziszkowa > 06-01-2010, 22:05

Faktycznie dość dziwne te 'zarzuty', ale masz rację lepiej przyknąć oko na to

adziszkowa > 08-01-2010, 23:41

Dytka tak swoją drogą ostatnio jak weszłam na profil mamy na nk szukałam operek z forum i zalazlam Ciebie ;p nie mam swojego konta więc nie wysłałam zaporszenia, szkoda, że masz zablokowaną galerię bo chcialam poogladać foty jak masz facebooka to wyslij mi zaproszenie <jezeli oczywiscie chcesz> http://www.facebook.com/profile.php?ref ... 0131588987 P.S inne operki również bardzo jestem ciekawa jak wygladają miejsca opisywane przez Was. <przepraszam, że zaśmiecam wątek ;p już zmykam >

Dytka90 > 09-01-2010, 1:31

E tam zasmiecanie watku pisz co tylko chcesz Chora jestem gardlo mnie boli glowka katar mam i spac mi sie chce a dzisiaj moj ulubiony dzien Piatek no nic wypilam ferwex i jakies amerykanskie lekarstwa co mi host dal mam nadzieje ze wieczorem bedzie leepiej bo nie chce siedziec w domu w piatek Z hostami ok normalnie jak dawniej tylko ja troche zmienilam moje nastawienie juz nie uwarzam ze sa najfajniejszymi ludzmi na swiecie. A z radosnych newsow Marlena z forum mnie odwiedzi w lutym Juz sie doczekac ne moge caly tydzien!! Musze zaczac oszczedzac kase bo chce do PL leciec kolo marca. A no i odchudzac sie i chodzic na silownie bo miesiecznie kg 2kg grubsza sie robie! No ale co sie dziwic jak pani w Taco bell wie co chce zjesc zanim sie odezwe A kawe w sturbaksie zawsze z jakims syropem i bita smietana na wierzchu kupuje!!! A silownie olewam pomimo ze mam za free taki len sie ze mnie zrobil. Mialam jechac na snowboard na tym weekendzie ale zrezygnowalam bo po weekendzie na sniegu to juz na 200% bym byla calkiem chora. Psa nauczylam ze sie z nim bawie caly czas i teraz spokojnie usiasc sobie nie moge bo mi przynosi zabawke do rzucania a jak go prubuje ignorowac to wsadza glowe pod moja reke albo lapa mnie traca. Dzieci jak to dzieci Beilee ma 10lat a ma fochy jak 15latka czasem na nia patrzac widze siebie 4lata temu. Smieszne to ze jeszcze pol roku temu ja czasem mialam focha o sciane a teraz musze sobie radzic z tym u niej. Wydaje mi sie ze dopiero teraz po 5miesiacach prawie ona zaczela mne w pelni akceptowac i lubic juz sie mnie nie wstydzi jak ja spotykam w szkole odprowadzajac Chaney wrecz krzyczy czesc i mowi wszyskim ze jestem jej niania i ze jestem fajna. Jakob ostatnio sie pieszczoch zrobic i sie do mnie przytula co chwile oczywiscie nie gdy w promieniu mili jest jakis kolega Samochod moj jest tak brudny ze az wstyd. A i zaczynam za niedlugo nowy kurs przygotowanie do Tofla wybralam soboty rano bo w tygodniu mi nie pasuje godzina za wczesnie 17.30 a ja prace konczekolo 18. Jak ja bede wstawac w soboty po impezie na 9 do szkoly to tego jeszcze nie wiem A i z cyklu Edyta filmy poleca ogladnijcie Did you hear about Morgans, it's complicated i avatar mi sie te 3 filmy strasznie podobaly. Pierwszy i drugi fajne komedie bardzo a Avatar dla mnie zupelnie nowa jakosc filmu fajna historia dobre efekty przystojny glowny bohater czego chciec wiecej?? I film pomimo 3h z reklamami nie dluzyl mi sie wcale. Ok milego weekendu zycze ja jeszcze 2.5h i mam 2dni wolnego. Wogole nie wyobrazam sobie zycia jakbym nie miala calych weekedow wolnych ja tutaj od poniedzialku odliczam czas do weekendu nie zeby bylo tak tragicznie po prostu weekendy sa takie supe

adziszkowa > 09-01-2010, 2:04

Już zaakceptowałam zaproszenia zdjęcia świetne ! ;d ciesze się, że z hostami lepiej. Dzieciaki z tego co opowiadasz masz bardzo wporzadku zazdroszę Ci kursu no, ale z tym wstawaniem to nienajlepsza opcja ale cóż ;D nie można mieć wszystkiego ;D uciekac spac dobranoc i miłego weekendu P.S na avatarze też byłam, świetny fim polecam

Ewelina88 > 09-01-2010, 13:20

Dytka, pozwoliłam sobie wysłać Ci zaproszenie na FB Zdrowiej szybko!!!

PolarLights > 09-01-2010, 15:40

Dytka wiedziałam że z hostami się ulozy

aaaaj ale Ci zazdroszczę jak Ty opisujesz to życie tam , a tu ?? 80 % dziewczyn marudzi na egzaminy i musimy się uczyć , bu !
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia