• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Madryt

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• Hiszpania

• Spotkania

• Madryt

• Madryt
  • Re: Madryt

anika1992 > 13-06-2011, 19:07

Dziekuje!! Z mila checia sie z Wami spotkam! Ale troche sie boje, ze mi ucieknie okazja, z tym ryanairem to masakra: jedngo dnia jest po 10 euro, a juz drugiego po 40... Szkoda, ze jestem tu tylko do konca lipca.

z_t > 24-06-2011, 12:29

Mam pytanie do dziewczyn które już od jakiegoś czasu są w Hiszpani. Chciałabym się zorientować czy są szkoły charakteryzacji tak ja u nas 1 lub2 letnie i w jakiej cenie jest czesne. Byłabym bardzo wdzięczna za odp

pryncypia > 26-06-2011, 1:54

Jak tam dziewczyny, któraś już jest na miejscu? Ja jestem od paru godzin, strasznie fajną mam rodzinkę, dzieciaki są przemiłe Zabrali mnie na kolację do restauracji, żebym spróbowała hiszpańskich specjałów, jutro kolejny dzień... Oby było tak miło, jak dzisiaj

rosario > 26-06-2011, 2:30

ja już od równo tygodnia :wink:

joogurcik > 30-06-2011, 15:49

a czy może któraś z was wybiera sie do Hiszpanii 3 lipca z Wawy?? Ja już sie nie mogę doczekać 8)

pryncypia > 02-07-2011, 17:18

Pamiętaj, że ja na Ciebie czekam

joogurcik > 02-07-2011, 23:40

[quote name="pryncypia"]Pamiętaj, że ja na Ciebie czekam [/quote]

oczywiście ze pamietam

Aisling > 03-07-2011, 2:17

pryncypia, ja! Od tygodnia. ;D Ale ups, my sie juz chyba znamy xD Buzi mala i do zobaczenia pewnie jutro czy na dniach.

pryncypia > 03-07-2011, 14:17

Dziewczyny, ile się czeka na wyrobienie normalnego biletu miesięcznego? Właśnie mi kolega powiedział, że 15 dni, czy to możliwe?! 8O

magditaa > 03-07-2011, 23:42

Cześć Dziewczynki!

Chciałam dołączyc do wakacyjnej ekipy!, Mimo, iz w Madrycie bylam nie raz , teraz wybieram sie na pol roku jako au-pair. Wyjzezdzam za tydzien czyli 11.07 , czy ktos tam z Was bedzie w tym okresie?
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia