-
-
Re: Walizka, torba, czy ... ? z czym jeździmy?
agulka > 17-07-2009, 16:06
znam historie dziewczyny, ktora jechala na W&T i zgubili jej bagaze, ktorych nigdy nie odzyskala. doleciala do usa z mala torba podreczna... koszmar! -
cailet > 17-07-2009, 16:12
ja to naprawdę zaczynam się zastanawiać, czy nie najlepszym pomysłem byłoby wysłanie wszystkiego, czego nie będę potrzebować na szkoleniu, prosto do hostów. Znikają wtedy wszystkie problemy :mrgreen: -
kamysia > 17-07-2009, 16:36
/ -
cailet > 17-07-2009, 16:42
kamysia, ty i te twoje spadające samoloty :roll: :mrgreen: Ale wiesz, że to tylko jakieś jemeńskie, czy inne takie? To nie są te, którymi my będziemy lecieć. -
agulka > 17-07-2009, 17:02
ten linii air france to airbus, ktory na wysposazeniu ma lufthansa.. -
kamildzianka > 17-07-2009, 17:46
Dajcie spokoj z tymi samolotami, marlena leci za 2, czy 3 dni! Ja tez moze znowu bede leciec niedlugo, znowu bede im plakac ze strachu.
Dziennie leca setki tysiecy w roznych kierunkach swiata, jeden spadl, potem drugi i juz caly swiat sie zesral.
Swoja droga sprawdzilam jakis czas temu, jakim samolotem wracalam w 2006 z USA do PL. To byl Airbus... -
marlenao > 18-07-2009, 13:06
hahah no juz za 2 dni! mam nadzieję, że z moim samolotem bedzie wszystko okkk... -
Przemo > 18-07-2009, 16:12
w razie czego, szybko machaj rękami :twisted:btw u mnie na razie cisza... poczekam jeszcze kilka dni i przypomnę o swoim istnieniu :mrgreen: -
agulka > 18-07-2009, 16:22
moj kolega uznal, ze najlepiej od razu ubrac sie w stroj pletwonurka + spadochron na plecy i tyle -
dominikan@ > 18-07-2009, 16:28
Dziewczyny tak się zastanawiam czy ja mam zadzwonić na 24 godziny przed lotem do linii lotniczych i go potwierdzić??? Marlena ty coś będziesz potwierdzała?