• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Cultural Care

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Agencje Au Pair

• Cultural Care

• Cultural Care
  • Re: Cultural Care

PawelAuPair > 31-05-2009, 18:59

Odpisali mi z CC, że zajmą się moją sprawą i skontaktują z ludźmi z Bostonu... a w ogóle początek emaila mnie dobił: "Przepraszam, że długo nie odpisywałam ale Twoja wiadomość trafiła do spamu" !! :!: :!:

Taaa a moja aplikacja do kosza.

dominikan@ > 31-05-2009, 19:19

CC z Wawy prawie zawsze odpisuje po tygodniu

marlenao > 04-06-2009, 0:35

Napisalam maila do biura w USA zeby mi usuneli ta rodzine;/ nie moge czekac w nieskonczonosc az ci z PL ruszą dupy i laskawie to zalatwia ;/ wrrr i specjalnie dalam potwierdzenie odebrania maila :lol: zobaczymy czy odpisza cos. Ale mam nerwy!

dominikan@ > 04-06-2009, 23:17

Mi Boston bardzo szybko odpisał na maila jak do nich wysłałam o ile dobrze pamiętam to nawet po kilku godz od chwili jego wysłania.

marlenao > 04-06-2009, 23:51

nom mi tez juz odpisali. Napisali ze zalatwia sprawe w ciagu 48h. Zobaczymy... BO juz minela 1 doba od kiedy dostalam od nich wiadomosc..

PawelAuPair > 11-06-2009, 22:08

Popisałem przez kilka dni z babką z CC i ku mojemu zaskoczeniu odpisywała od razu, czasem nawet 2 razy dziennie i to po kilku godzinach po tym jak ja jej wysłałem wiadomość!

Przesłała mi całego emaila jaki dostała z Bostonu od Pani imieniem Tez... wynika z niego, że wszystkie moje papiery są w porządku i jako facet muszę niestety trochę dłużej poczekać. Zapytała się czy chcę być dodany do bazy rodzin z dziećmi poniżej 2 roku życia, ze względu na to, że mam sporo godzin w opieki w tym przedziale. Zgodziłem się i byłem zdziwiony, że od razu tam nie trafiłem!! Potem dostałem wiadomość z zapytaniem czy nie przekładałem planowanej daty wylotu z 17 sierpnia na 3 października!!!!!!!!!!!! Bo dostali emaila, że zmieniłem datę wylotu!! Napisałem, że nie... zaczęli wyjaśniać i błąd tkwił po stronie amerykańskiej, już wszystko jest ok i mój termin się nie zmienił.

Mówię Wam, co ja się z nimi mam... A dzięki temu zyskałem email do Tez, bo jak mi przesłała tą wiadomość to był tam również jej adres mailowy. Nie omieszkam teraz napisać. :roll:

kamysia > 12-06-2009, 11:14

.

KACHA01 > 27-07-2009, 18:15

Hej

ale fajnie macie USA.

Ja się zastanawiam nad wyjazdem do USA. Jestem teraz W UK. Wyjechałam przez XXXXX

Rodzinke mam super itd. przyjechałam na 6 - miesięcy. Już niedlugo koncze i odrazu składam dokumenty do USA. Które miasto wybrać? Gdzie jest fajnie? proszę o info!

PawelAuPair > 27-07-2009, 21:26

Zależy czego szukasz i co chcesz robić w wolnym czasie.

NYC, Waszyngton, Chicago, Miami, Los Angeles, San Francisco.... to tylko kropla w morzu, ale ta najbardziej popularna.

Byłaś kiedyś w USA? Jak nie to na pierwszy raz proponuję wschodnie wybrzeże. Masa miejsc do zobaczenia (NYC obowiązkowy). A z resztą w Stanach wszędzie jest co oglądać! No niestety nie umiem Ci pomóc a bardzo próbuję heh. Wybór miejsca jest sprawą bardzo indywidualną. Ale odradzam jedno - OHIO - w imieniu agulki ;p

agulka > 27-07-2009, 21:44

dzieki Pawel
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia