• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

wybory rodzinek...

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• wybory rodzinek...

• wybory rodzinek...
  • Re: wybory rodzinek...

idril > 03-04-2008, 13:09

zgadzam sie z Nina.

sama sie o tym przekonalam. nie zycze takich atrakcji nikomu...

Yoanna > 03-04-2008, 15:57

hahah tez siadam na wyjsciach ewakuacyjnych. ale czasami nie idzie sie dopchac ;P

Yoanna > 03-04-2008, 15:57

hahah tez siadam na wyjsciach ewakuacyjnych. ale czasami nie idzie sie dopchac ;P

Gość > 03-04-2008, 16:00

ja tam sie boje zawsze ze mi bagaz podreczny ukradna, wiec nie siadam przy ewakuacyjnym, bo tam nie mozna bagazu pod nogami trzymac

Gość > 03-04-2008, 16:00

ja tam sie boje zawsze ze mi bagaz podreczny ukradna, wiec nie siadam przy ewakuacyjnym, bo tam nie mozna bagazu pod nogami trzymac

idril > 03-04-2008, 22:23

ja sie boje mojego bagazu tego wlasciwego oddawac.

w koncu mam powodu. dwa razy mi zaginl latajac samolotem.

zreszta w pociagu tez mi ukradli...

idril > 03-04-2008, 22:23

ja sie boje mojego bagazu tego wlasciwego oddawac.

w koncu mam powodu. dwa razy mi zaginl latajac samolotem.

zreszta w pociagu tez mi ukradli...

Grizzly > 06-04-2008, 12:21

Ja mnóstwo razy latalam Ryanairem i ani razu nie było na co narzekać! Linie jak każde inne, i wcale nie było ani ciasno ani zimno ... nie wiem czemu wszyscy s? tacy uprzedzeni do ryanaira?

I jeszcze na koniec lotu puszczaj? famfary i mówi? że ryanair ma ponad 90% lotów na czas

A dla odmiany na ?więta leciałam liniami Alitalia, niby porz?dne, a różnicy prawie nie było, tyle że dali nam kanapki (kromka, szynka, kromka) i sok. Jako?ć taka że o_O ..

Dla mnie nie ma znaczenia jakimi liniami lece, je?li to jest godzina czy dwie lotu, ważne aby było tanio ;p

Grizzly > 06-04-2008, 12:21

Ja mnóstwo razy latalam Ryanairem i ani razu nie było na co narzekać! Linie jak każde inne, i wcale nie było ani ciasno ani zimno ... nie wiem czemu wszyscy s? tacy uprzedzeni do ryanaira?

I jeszcze na koniec lotu puszczaj? famfary i mówi? że ryanair ma ponad 90% lotów na czas

A dla odmiany na ?więta leciałam liniami Alitalia, niby porz?dne, a różnicy prawie nie było, tyle że dali nam kanapki (kromka, szynka, kromka) i sok. Jako?ć taka że o_O ..

Dla mnie nie ma znaczenia jakimi liniami lece, je?li to jest godzina czy dwie lotu, ważne aby było tanio ;p

idril > 06-04-2008, 16:56

[quote name="Grizzly"]Dla mnie nie ma znaczenia jakimi liniami lece, je?li to jest godzina czy dwie lotu, ważne aby było tanio ;p[/quote]

dokladnie. zwlaszcza przy tak smiesznej dlugosci podrozy mozna wszytsko wytrzymac
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia