-
-
Re: wybory rodzinek...
idril > 03-04-2008, 13:09
zgadzam sie z Nina.
sama sie o tym przekonalam. nie zycze takich atrakcji nikomu... -
Yoanna > 03-04-2008, 15:57
hahah tez siadam na wyjsciach ewakuacyjnych. ale czasami nie idzie sie dopchac ;P -
Yoanna > 03-04-2008, 15:57
hahah tez siadam na wyjsciach ewakuacyjnych. ale czasami nie idzie sie dopchac ;P -
Gość > 03-04-2008, 16:00
ja tam sie boje zawsze ze mi bagaz podreczny ukradna, wiec nie siadam przy ewakuacyjnym, bo tam nie mozna bagazu pod nogami trzymac -
Gość > 03-04-2008, 16:00
ja tam sie boje zawsze ze mi bagaz podreczny ukradna, wiec nie siadam przy ewakuacyjnym, bo tam nie mozna bagazu pod nogami trzymac -
idril > 03-04-2008, 22:23
ja sie boje mojego bagazu tego wlasciwego oddawac.
w koncu mam powodu. dwa razy mi zaginl latajac samolotem.
zreszta w pociagu tez mi ukradli... -
idril > 03-04-2008, 22:23
ja sie boje mojego bagazu tego wlasciwego oddawac.
w koncu mam powodu. dwa razy mi zaginl latajac samolotem.
zreszta w pociagu tez mi ukradli... -
Grizzly > 06-04-2008, 12:21
Ja mnóstwo razy latalam Ryanairem i ani razu nie było na co narzekać! Linie jak każde inne, i wcale nie było ani ciasno ani zimno ... nie wiem czemu wszyscy s? tacy uprzedzeni do ryanaira?
I jeszcze na koniec lotu puszczaj? famfary i mówi? że ryanair ma ponad 90% lotów na czas
A dla odmiany na ?więta leciałam liniami Alitalia, niby porz?dne, a różnicy prawie nie było, tyle że dali nam kanapki (kromka, szynka, kromka) i sok. Jako?ć taka że o_O ..
Dla mnie nie ma znaczenia jakimi liniami lece, je?li to jest godzina czy dwie lotu, ważne aby było tanio ;p -
Grizzly > 06-04-2008, 12:21
Ja mnóstwo razy latalam Ryanairem i ani razu nie było na co narzekać! Linie jak każde inne, i wcale nie było ani ciasno ani zimno ... nie wiem czemu wszyscy s? tacy uprzedzeni do ryanaira?
I jeszcze na koniec lotu puszczaj? famfary i mówi? że ryanair ma ponad 90% lotów na czas
A dla odmiany na ?więta leciałam liniami Alitalia, niby porz?dne, a różnicy prawie nie było, tyle że dali nam kanapki (kromka, szynka, kromka) i sok. Jako?ć taka że o_O ..
Dla mnie nie ma znaczenia jakimi liniami lece, je?li to jest godzina czy dwie lotu, ważne aby było tanio ;p -
idril > 06-04-2008, 16:56
[quote name="Grizzly"]Dla mnie nie ma znaczenia jakimi liniami lece, je?li to jest godzina czy dwie lotu, ważne aby było tanio ;p[/quote]
dokladnie. zwlaszcza przy tak smiesznej dlugosci podrozy mozna wszytsko wytrzymac