• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Skąd mam mieć pewność?

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Skąd mam mieć pewność?

• Skąd mam mieć pewność?
  • Re: Skąd mam mieć pewność?

WAMPIREK > 31-08-2007, 17:31

Uczylas sie cos ?;>

Klarasek > 31-08-2007, 17:35

o raju przypomnialas mi :wink: zartuje troche sie uczylam ale ...no nie mam ochoty.I co ja zrobie?

Pospalam sobie, pojadlam, posprzatalam z lekka...a ksiazki leza i smieja sie do mnie zalotnie...

WAMPIREK > 01-09-2007, 1:59

Hehe...niezle z Ciebie ziolko ;p

Jak wieczor z dziewczynami ?

W ogole bylam dzisiaj z Agnieszka...gadu gadu...smiechu smiechu.....pozno juz,wracamy ...a tu nagle dzwoni moj telefon...mysle sobie pewnie host zwoni gdzie ja jestem....a tam patrze -a to dzwoni Pan N. 8O Szok !!! Odbieram...nawet milo

Wczesniej napisalam mu esa,ze niestety pracuje :lol: A on ,ze nie ma sprawy...to ja mu,ze mam nadzieje,ze to kiedys odrobimy...a on cisza...

to juz sie ciesze...mysle sobie bedzie spokoj..a ten mi tutaj dzwoni 8O :lol:

Klara,ja jutro wracam ok 23 podobno czyli nie wiem czy sobie pogadamy Uzaleznienie,prawda ?

Klarasek > 01-09-2007, 11:37

Jak mnie leb boli....czuje sie jakby mnie TIR przejechal.Dobrze ze hosci wracaja dopiero w niedziele

Ale fajnie bylo!!!!W sumie przyszla tylko Justyna, wiec siedzialysmy sobie we dwie i sluchalysmy smetow.Piwnica moich cudownych hostow zubozala o 2 butelki wina....Ej, no ale mowili, ze mam sie czuc jak u siebie w domu!To sie czuje :twisted:

Ale odkrylam wczoraj dziwna, wrecz niesamowita rzecz.Stesknilam sie za tymi dzieciakami.Nawet za marudnym Arminem.Ostatnio byl dla mnie taki slodziutki no ale coz, postanowione.Jade do domu!

Wampirku co do uzaleznienia-masz racje, ciezko mi dzisiaj bedzie

odwyk boli...

WAMPIREK > 02-09-2007, 11:59

O matko 8O

Tesknisz za dziecmi ? Ale za hostami nie,prawda ?

P.S.ale najgorsze jest to,ze ja nie chce bys sie oduzalezniala :twisted:

Klarasek > 02-09-2007, 12:30

czasami uzaleznie nia sa przyjemne siedze sobie teraz w domu, sama, na dworze pada deszcz,a ja sie jak zwykle stresuje hostami(rozmowa poniedzialkowa i zgubiony kluczyk od roweru)...ogolnie moja sytuacja sprzyja zalamaniu.Ale nie dam sie!Jak to dobrze ze sa osoby, z ktorymi mozna pogadac, wyzalic sie i od razu jest lepiej...

Juz mi sie chce do domu.Nie moge sie doczekac az wroce, pojde do swojego pokojui zjem normalny obiad!

Jak ja wytrzymam ten ostatni tydzien?

idril > 02-09-2007, 22:20

Klarysek a ja chyba cos przeoczylam ale dlaczego Ty tak szybko wracasz?!

Klarasek > 03-09-2007, 0:02

Idril-pogadalam sobie z niektorymi osobami...i doszlam do wniosku ze moze jednak lepiej skonczyc te studia.Moze pozniej byloby mi ciezko wrocic?A pozatym zbyt wiele mnie chyba w Polsce trzyma.Nie chce zeby mi motyl odlecial... :wink:

Wiem ze jestem niepowazna.Biore sie za cos potem rzucam i tak w kolko.

To jest dowod mojej niedojrzalosci, ale co ja na to poradze ze mi sie tak szybko plany zmieniaja?I moze troche za pozno zauwazam pewne rzeczy...

WAMPIREK > 03-09-2007, 1:11

[quote name="Klarasek"]I moze troche za pozno zauwazam pewne rzeczy...[/quote]

A moze za pozno poznalas pewna osobe...chociaz moze w sam raz ?

Dobranoc Kochana :*

idril > 03-09-2007, 13:56

a tak zmieniaj decyzje poki mozesz to robic bez zadnych duzych konsekwencji!

moze za rok na summer au pair pojedziesz.

a ja jestem za to taki czlowiek ze co zaczynam to MUSZE skonczyc.

i nie wiem czy to z mojej dojrzalosci wynika bo czyje sie ciagle jak dzieciak, wiec chyba z gory juz taka jestem a nie dojrzala
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia