-
-
Re: British dream ^ ^
Louhans > 29-07-2007, 22:27
Dzisiaj bylam w Brighton i Eastbourne. Brighton vardzo komercyjne, pelne turystow i fajne na sparce ale ma cos w sobie odrzucajacego.
Za to Eastbourne, znacznie milsze, bardziej przyjazne, choc kibel publiczny po 20 p. Ale jakos fajniej tam bylo i zgodnie nasza grupa stwierdzilismy ze lepsze od Brighton. Wprawdzie w obu miejscach na palzy kamienie, ale my nie pojechalismy sie tam na plazy wylegiwac a polazic i cieszyc wspolna wycieczka.
Jakby co to polecam. Aha w Brighton warte obejrzenia jest Sealife, ale nawet bilet studencki tam 10 funtow kosztuje, wiec .... zalezy juz co dla kogo wazniejsze
A co do kupy kamieni i biletu studenckiego, niestety studentka nie jestem, wiec nie moglam kupic za 4.60Wszedzie musze brac adult fees. -
Grizzly > 30-07-2007, 14:01
Ale pani bileterka powiedziala ze nie musze byc studentka w UK zeby kupic studencki, wystarczy ze sie uczy czy cos tam, z reszta kto to sprawdza :wink:
A do tych miast to na pewno sie wybiore, moze odzaluje te 10 funtow na bilet do sealife, mysle ze warto -
Louhans > 30-07-2007, 18:11
ja studia w Polsce skonczylam a doktoratu robic nie zamierzamWiec nawet niebrytyjskim studentem nie jestem
Co innego tutaj, od wrzesnia ide na Universytet
Sealife w Brighton polecam -
idril > 30-07-2007, 21:22
Louhans a jakie studia skonczylas? -
Louhans > 30-07-2007, 21:54
nauki polityczne i komunikacje spoleczna -
WAMPIREK > 31-07-2007, 13:18
hehee...czyli co politykiem zostaniesz ? -
idril > 31-07-2007, 13:50
wow! ambitnie. to jak bedziesz politykiem to moze cos zmienisz i ja bede chiala mieszkac w PL
mi sie marzy reklama... tj. studia o kieunku reklama i marketing... -
WAMPIREK > 31-07-2007, 15:10
A mi sie marzy (?)...no wlasnie nie wiem co...
Poki co studiuje administracje, a na tym na pewno nie spoczne i rozpoczne drugi fakultet.Gdybym sie nie zdecydowala wyjechac jako au-pair w tym roku to juz bym byla studentka "marketingu & zarzadzania"...poczeka -
Yoanna > 31-07-2007, 18:44
a ja swoje wymarzone studia rozpoczynam za niecale dwa miesiace! spanish and tourism management -
Louhans > 31-07-2007, 19:56
nie zostane ani politykiem, ani dziennikarzem, ani specjalista od PR Ichoc moze ew. pasowalaby mi praca w biurze prasowym ale w firmie a nie dla partii politycznych), ani nie zostane pracownikiem naukowym na wydziale, ani nic z tych rzeczy.
Postanowilam zostac tlumaczem i dlatego do wrzesnia ide na studia: Diploma in Translation w Londynie.