• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

British dream ^ ^

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• British dream ^ ^

• British dream ^ ^
  • Re: British dream ^ ^

Louhans > 29-07-2007, 22:27

Dzisiaj bylam w Brighton i Eastbourne. Brighton vardzo komercyjne, pelne turystow i fajne na sparce ale ma cos w sobie odrzucajacego.

Za to Eastbourne, znacznie milsze, bardziej przyjazne, choc kibel publiczny po 20 p. Ale jakos fajniej tam bylo i zgodnie nasza grupa stwierdzilismy ze lepsze od Brighton. Wprawdzie w obu miejscach na palzy kamienie, ale my nie pojechalismy sie tam na plazy wylegiwac a polazic i cieszyc wspolna wycieczka.

Jakby co to polecam. Aha w Brighton warte obejrzenia jest Sealife, ale nawet bilet studencki tam 10 funtow kosztuje, wiec .... zalezy juz co dla kogo wazniejsze

A co do kupy kamieni i biletu studenckiego, niestety studentka nie jestem, wiec nie moglam kupic za 4.60 Wszedzie musze brac adult fees.

Grizzly > 30-07-2007, 14:01

Ale pani bileterka powiedziala ze nie musze byc studentka w UK zeby kupic studencki, wystarczy ze sie uczy czy cos tam, z reszta kto to sprawdza :wink:

A do tych miast to na pewno sie wybiore, moze odzaluje te 10 funtow na bilet do sealife, mysle ze warto

Louhans > 30-07-2007, 18:11

ja studia w Polsce skonczylam a doktoratu robic nie zamierzam Wiec nawet niebrytyjskim studentem nie jestem

Co innego tutaj, od wrzesnia ide na Universytet

Sealife w Brighton polecam

idril > 30-07-2007, 21:22

Louhans a jakie studia skonczylas?

Louhans > 30-07-2007, 21:54

nauki polityczne i komunikacje spoleczna

WAMPIREK > 31-07-2007, 13:18

hehee...czyli co politykiem zostaniesz ?

idril > 31-07-2007, 13:50

wow! ambitnie. to jak bedziesz politykiem to moze cos zmienisz i ja bede chiala mieszkac w PL

mi sie marzy reklama... tj. studia o kieunku reklama i marketing...

WAMPIREK > 31-07-2007, 15:10

A mi sie marzy (?)...no wlasnie nie wiem co...

Poki co studiuje administracje, a na tym na pewno nie spoczne i rozpoczne drugi fakultet.Gdybym sie nie zdecydowala wyjechac jako au-pair w tym roku to juz bym byla studentka "marketingu & zarzadzania"...poczeka

Yoanna > 31-07-2007, 18:44

a ja swoje wymarzone studia rozpoczynam za niecale dwa miesiace! spanish and tourism management

Louhans > 31-07-2007, 19:56

nie zostane ani politykiem, ani dziennikarzem, ani specjalista od PR Ichoc moze ew. pasowalaby mi praca w biurze prasowym ale w firmie a nie dla partii politycznych), ani nie zostane pracownikiem naukowym na wydziale, ani nic z tych rzeczy.

Postanowilam zostac tlumaczem i dlatego do wrzesnia ide na studia: Diploma in Translation w Londynie.
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia