-
-
Re: Summer Adventure
Grizzly > 19-07-2007, 0:56
Ninka, dzizas o to za ludzie.. o_O ja sobie nie wyobrazam jak mozna w ogole cos takiego do swojej au pair mowic/ robic. Ja Pie.rdole! Olewaj ja i tyle, niech toco ona mowi splywa po Tobie jak po kaczce i tyle.. wazne ze masz ta kolezanke, fajne dzieci(o ile sie nie myle?) i hosta. !
To tylko wakacje, dasz rade, tylko nie daj sobie na glowe wejsc i tyle
A Wy sie nie zrazajcie.. bo to najgorsze co mozna zrobic to myslec o ludziach stereotypowo. Ja np. na poczatku myslalam ze bede miala ciezko z hostami (bo tak mi naopowiadlaa ich operka) ale jak sobie wyjasnilysmy wszystko to sie przekonalam ze sa zajebisci. Po prostu.)))
[odpukac] -
idril > 19-07-2007, 0:57
Ninka wariacie!
co do rozmow to jeszcze bede musiala troche pomyslec... zobaczymy -
Ninka Jones > 19-07-2007, 1:19
oj wariat ze mnie strasznywogole nie napisalam ze widzialam wczoraj 5 teledyskow McFlyow pod rzad! 8O 8O 8O 8O o tak o siedzialam wczoraj przed telewizorem! kisiel w gaciach i 5miesieczny na rekach. 20 minut go telepalam zeby sie nie obudzil, nie bylo go jak zaniesc
dzieki Agatko, tak wlasnie robie, Ninuchi twardziel xD Dzieciaczki sa naprawde super, juz z mlodym sie nawet lepiej dogaduje ^^ kocham je strasznie i nie wyobrazam sobie ze bede wracac we wrzesniu ze szkoly do pustego domu
dzisiaj juz jakby probowala byc mila. Wisi mi to, mam juz zakupione plyty, mam DVD, MTV, w niedziele T4 i ahhhhhhhhhhhhhh... ^^ nie ma Niny xD -
Ninka Jones > 20-07-2007, 11:37
NIENAWIDZE MADONNY! :evil: -
maada > 20-07-2007, 12:21
Ninka, jejku jaka Ty biedna jestes..ta Twoja durna hostka mi mojego bylego hosta-psychopate przypomina ! trzymaj sie tam !! i olewaj na maxa wszystko co ona robi! -
Ninka Jones > 20-07-2007, 15:35
dzieki Madziujakos sie trzymam 8) -
Ninka Jones > 20-07-2007, 18:06
no to szykuje mi sie aupairkowanie w Polsce...
moja kumpela z ktora sie znam od poczatku podstawowki powiedziala mi dzisiaj ze jest w 9 tygodniu ciazy... SZOK 8O 8O 8O termin ma w lutym wiec do konca maja pomoge jej przy dzieciaczku
matko jak mi z tym faktem dziko... od razu sobie mysle co by bylo jak ja bym wpadla 8O ej dobra, nie chce o tym myslec :? -
Yoanna > 20-07-2007, 19:20
moja kumpela z liceum tez niedlugo bedzie rodzic, inna wlasnie sie zareczyla.. a ja co? a ja nic ;P zwiazek sie rozpadl i na razie mi dobrze jak jest -
idril > 20-07-2007, 20:38
moja kolezanka z podstawowki w maju urodzila.
moja kolezanka teraz z klasy rodzi w pazdzierniku
moja inna jeszcze kolezanka z klasy konczy budowe swojego i jej chlopaka domu i biora slub na poczatku lipca. [nie maja dzieci ani sie nie spodziewaja]
a ja tak tylko sie przygladam wkraczaniu w gwaltowna lub mniej doroslosc moich rowiesniczek. ja chce byc dlugo dzieckiem... -
faris > 20-07-2007, 22:48
ja mam 5 s?siadek, które po skończeniu liceum urodziły dzieci... wszystkie zdawały maturę będ?c już w ci?ży...
minęło te 6-7 lat i co... ? i każdej z nich m?ż pracuje, dzieci dorastaj?, niektóre już chodz? do szkoły, inne zaczn? w tym albo nastepnym roku... a one siedz? i spotykaj? się jedynie na plotach... żadna nie ma pracy, żadnej nie chce się i?ć nawet do jakiej? szkoły policealnej, o studiach nie mówi?c... i tak sobie my?lę, że ja tak skończyć nie chcę, mnie to przeraża, mimo wszystko... ci?ża, małżeństwo - jest to obowi?zek jaki? i ogromna odpowiedzialno?ć, nie czuję się gotowa na takie rzeczy... poza tym to zmarnowane życie jakby nie patrz?c - szczególnie, że te dziewczyny kończyły dobre licea o dobrych profilach, i dobrze się uczyły... więc w sumie szkoda, że wyszło jak wyszło. wiadomo, że dom, że rodzina... ale to chyba jednak mało - przynajmniej w moim odczuciu...