-
-
Re: co ja tutaj robie? -historia magdy
WAMPIREK > 12-06-2007, 23:18
Już za 9 dni 8O Ale to szybko zleciało ! Spokojnie na pewno co? znajdziesz ...jak nie w Luton to w pobliżu -
Ninka Jones > 13-06-2007, 0:57
witam
na pewno znajdziesz rodzinkejak mi sie udało w niecały miesi?c na summer aupair 40 mil od Londynu? a jestem gówniarz więc trochę się dziwię że mnie chcieli do trójki dzieci zazdroszczę kierunku ^^
pozdrawiam -
maada > 13-06-2007, 15:05
wlasnie sek w tym ze nie powinnam miec problemu ze znalezieniem rodziny ALE ...1. chce w samym luton zeby miec blisko do szkoly 2. musialaby to byc rodzina ze starszymi dziecmi, tak zebym tylko pracowala popoludniami
=pewnie ostatecznie bede mieszkac w akademiku :wink:
a ten rok faktycznie zlecial, choc czasami sie tak dluzylo, ze szok...teraz zreszta tez dluza mi sie te godziny niemilosiernie bo niestety nie ma juz szkoly ;/ i siedze z mala po 10-11 h dziennie -zwariowac idzie...ale to juz koncowka, ufff :wink: -
Grizzly > 13-06-2007, 17:25
A miałam kiedy? fajn? rodzinę z Luton, szukałam jej ale nie moge jej znaleźć na aupair world, pewnie już znalazła au pair i skasowała swój profil..
No ale nic.. Szukajcie a znajdziecie, o ! -
Ninka Jones > 15-06-2007, 13:02
wiem jak to jest się nastawić na konkretne miejsceja jak na przyszły rok nie znajde rodzinki w Watford to się pochlastam -
Grizzly > 15-06-2007, 16:18
Monika Tobie swoj? odst?pi -
WAMPIREK > 15-06-2007, 17:14
Agata,ciekawe jeszcze kiedy j? odst?pię :roll: -
Ninka Jones > 15-06-2007, 22:07
ona nie może mi swojej odst?pić, bo ona musi być tam ze mn?
mam tam misję do wykonania i potrzebuje przyjaciółki
sama szybko popadne w skrajne emocje -
maada > 16-06-2007, 22:09
wlasnie sie pakuje i pisze specjalnie zeby przestrzec dziewczyny wyjezdzajace do usa -ZABIERAJCIE JAK NAJMNIEJ RZECZY z polski !!!!!!!!!
ja wzielam oczywiscie 2 pelniutkie walizki....
2 walizki rzeczy wywiozlam jadac do domu na swieta.
2 walizki zabrali moi rodzice, ktorzy przyjechali w maju.
w miedzyczasie wyslalam kilka paczek
iiii......
dalej masakra.
pakowanie wlanie przybralo postac tragiczna i wyrzucam wszystko to co 'mniej potrzebne' (czyli co noramalnie bym zostawila...) bo to co niepotrzebne to zostalo wyrzucone juz dawno...
nienawidze pakowania !!!!!!!!!!!!!!!!!! :? -
Ela333 > 17-06-2007, 0:45
Maada ja juz tego pakowania nie moge sie doczekac, tez pewnie bede miala problemy ale co to takie problemyprzezylysmy juz prawie caly rok jako aupair i to jest nasz sukces chyba
milego pakowania wiec i milej podrozy do polski