• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

bUka za wielką wodą;P

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• bUka za wielką wodą;P

• bUka za wielką wodą;P
  • Re: bUka za wielką wodą;P

bUka > 20-07-2006, 1:18

dzisiaj moj host mnie zabral do Palo Alto do jakiegos polskiego sklepu;>... kupilam pierogi ruskie, ale cos zaciekawie nie wygladaja, zobaczymy jak smakuja :? ... pozatym koles ktory sprzedawal jakis dziwny, smierdzial, jak gadal to plul jeszcze, w ogole mi wstyd za niego bo moj host dziwnie na niego patrzyl... a w koncu sprzedawca to tez polak i co opn sobie pomysli o naszym narodzie :?

aj do tego dzisiaj homesick mnie dopadl... ja juz chce do domu.... a to do!piero poczatek , w ogole lipa nawet nie ma gdzie iz kim wyjsc... ja chce do domu!! ja chce do mojego grzesia...buuuu!!!!

maya > 20-07-2006, 9:23

Dasz rade i przetrwasz t? tęsknote A może te pierogi tylko nazywaja się ruskie,a w rzeczywisto?ci s? do dupy nawet nie podobne :wink: heheh

bUka > 20-07-2006, 10:34

spoko juz mi lepiej jest... porozmawialam z paroma osobami i juz mi lepiej .dziekuje bardzo ib_izie ktora poprawila mi humor i mojego kochanemu grzesiowi na ktorego moge zawsze liczyc muaaaaa:*

a tak pozatym to bylam dzis z malym na w gymboreena music class. potem jadlam ostrygi 8O ... gosz jak ludzie moga to jesc... jak glut smakuje... a ja ugryzlam to, to ze srodka jakis plyn wyplynal... jak oko :? a fuj... myslalam ze zygne na ten stol, ale udawalam twarda i polknelam to...bleeeeee. jutro sprobuje pierozki, ciekawe czy one w ogole smakuja.. hmmm. zdam relacje jutro

bUka > 21-07-2006, 8:33

Dzis dzien nawet szybko zlecial.... rano ubralam Aidana, nakarmilam, ogladnelismy poraz 30 madagaskar, pobawilam sie z nim i wraz z jego mama pojechalismy do costco na "male" zakupy. dotyczyly one glownie mnie... .Wczoraj Amy pytala co jem, co pije i takie tam.. to jej mowie ze lubie wszystko co mlecze... jogurty,platki na mleku itp., jaka cole pije... regular czy diet, a ja ze diet;>. Hmmm to tylko sie usmiechnela i powiedziala, ze niestety nie maja diet, bo nikt w domu nie pije, mleka nie lubia i jogurtow raczej tez...

Tak wiec pojechalysmy do costco... i kupilysmy zgrzewke diet coke, zgrzewke jogurtow, pudlo olbrzymie platkow i inne pierdoly... he ogolnie to kurcze bardzo milo z jej strony. Kupila to wszystko tylko dla mnie .

Jak juz wrocilysmy to malego polozylam, potem nakarmilam i po pracy plywalam sobie w basenie i sie troche poopalalam :lol: .

Potem z nudow stwierdzilam ze ide cos na dvd obejzec... to pytam mego hosta czy ma jakies horrory ciekawe czy cos... no to akurat wszystkie widzialam i lipa... no to nic to mysle na kompa ide, a on zaraz do mnie do pokoju wbija i mowi ze jedziemy do safeway'a wypozyczyc jakies nowe filmy 8O ... hehe ogolnie to luzik z nimi mam 8)

Jutro jade na noc do Mountain View, niedaleko San Jose, do innej au pair z niemiec (jej hosci to przyjaciele moich), bo jej rodzinka na weekend do Ohio wyjezdza, wiec chata wolna :twisted: 8) ... przynajmniej jakies urozmnaicenie bedzie, anie wciaz jedno i to samo :? .... aj dobra uciekam pod prysznic i spac, bom cos zmeczona.muaaaa:*

maya > 21-07-2006, 9:51

To ty masz basen koło domku?ojaaaaa...Do mnie wczoraj napisała rodzinka,która mieszka na Hawajach(przez neta mnie znalazła)i maj? 1.5rocznego chłopca.I nie wiem co im odpisać.Mieszkaja dokładnie w Honolulu czy w stolicy :wink: Z jednej strony fajnie-raj na ziemi,ale ciekawe ile ten raj może trwać...Na zdjęciach wydaja się mili a chłopczyk przesliczny!

bUka > 21-07-2006, 10:07

dzizys hawaje!! mamo!! ja tez chce!! no ale moi co roku tam jezdza, wiec moze na przyszky zalapie sie zeby z nimi jechac 8) .... kurcze wiesz co.. nie wiem co ci doradzic. musisz sie zastanowic czy naprawde chcesz tam jechac.... w sumie niby raj na ziemi, ale hawaje mi sie glownie kojaza z maaaasa turystow i to wszystko, ale to tylko moje zdanie :wink:

maya > 21-07-2006, 10:40

No wł?snie się tak zastanawiam czy je?li bym tam mieszkała przez ponad rok czasu,to czy to miejsce nie straciłoby przypadkiem dla mnie tego swojego uroku.Zreszta, nie s?dze zeby tam były jakie? polskie au pair :wink: bo jednak to na wyspie...ehhhh no nie wiem...

bUka > 22-07-2006, 0:25

kurcze zeczywiscie trudna dycyzja... z jednej strony kuszace, ale z drugiej... jakbym ja miala wybierac to bys sie chyba na rok na hawakjach nie zdecydowala, ale decyzja nalezy do ciebie 8)

ja wlasnie malego uspalam... jeny jak fajnie ze on tyle spi w ciagu dnia . to juz 1.5 godzinki, wiec jeszcze jakas godzinke mam z glowy , a poetm sie z nim pobawie, nakarmie i koniec roboty... weekend i jade na party dwuosobowe do innej au pair. wolna chata, basenik, zero dzieciakow, spanko do poludnia... aj to jest zycie.muaaa:*

maya > 22-07-2006, 10:40

Nie no odrzuciłam te Hawaje. kolejna rodzinka mi napisała z Arizony.2dzieci-jedno 6lat a drugie ok 3miesiecy.S? z Pheonix.Ale to wci?ż nie California.co ja bede w Arizonie robiła-po pustyniach biegała w?ród kaktusów

Edi > 22-07-2006, 11:33

Maya,Arizona cudna jest!Pamietasz film "Arizona Dream"?Ja bym jechala,miejsce nie takie ochlastane jak California.Ja nie wiem,czemu tam sie wszyscy pchaja.
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia