-
-
Re: Mariusz-przyszly Au Pair w USA
Yoanna > 22-05-2006, 19:29
one nie maja bana, emm ostatnio nawet odzywala sie w historii moniki... -
oliwka911gt > 22-05-2006, 20:18
Cytat:No ta Oliwka to jakas jest lekko przegieta :? normalnie FREAK hehe ale tak naprawde wsciekac sie o cos takiego ???? Nie rozumiem ???
daruj sobie takie teksty, tylko o tobie swiadcza ze faktycznie jestes mlody i niedojrzaly!
Cytat: Ale dzieki za rade :lol:
takie dzieki z takim usmiechem to mozesz sobie niepoweim gdzie wsadzic :lol: :lol: :lol:
niemowie, zeby na klanach mi sie na kolanach czy niewiadomo co. pisac posty z glowa. najpierw pytania a za odpowiedz opierdziel :? :? :? nevermind. -
MLODY-AU-PAIR > 23-05-2006, 12:39
[quote name="oliwka911gt"]
Cytat:niemowie, zeby na klanach mi sie na kolanach czy niewiadomo co. pisac posty z glowa. najpierw pytania a za odpowiedz opierdziel :? :? :? nevermind.
ROzumie ktos cos z tego ?????
Dziewczynko MELSIKA na uspokojenie
Hehe a to nevermind jest dobre , co juz jestes 30 lat w stanach i tak ci wszedl w geny jezyk ?????8O [/quote]
A bana i tak nie mozesz dac mi bo jestes Half Admin takze wiesz sama buahahha
A mlody czy jestem 19 lat to chyba jestes ale czy niedojrzaly ??? -
maya > 23-05-2006, 13:24
Trochę więcej Młody zastanowienia przy pisaniu takich postów. P.S:Oliwka-m?dra kobietka z Ciebie i nie warto się denerwować takimi głupotami :wink: -
MLODY-AU-PAIR > 23-05-2006, 14:27
Ja mysle ze to Oliwka powinna pisac bardzej zastanowiona bo to ona mnie pierwsza zatakowala !!!!!!!! SWOIMI WYPOCINAMI!!!!!!!!! :lol:
ale nie mam zamiaru sie z wami kłocic bo baby tu sa i tak wiekszoscia ( !!!!!!!!niestety !!! :? ) -
Edi > 23-05-2006, 16:08
Ale jajca,ale cyrk :lol:
Zastanowiona :lol: Mlody,rozwalasz mnie!Ale humor mi sie poprawil chociaz. -
Pigwa > 23-05-2006, 16:12
Słuchaj Kolegouważam że masz trochę za bardzo język wyszczekany!!! je?li widzisz że nikt nie jest po twojej stronie to dlaczego nie odpu?cisz??? tylko dalej dr?żysz głupi? i bezsensown? kłutnie nie wiadomo o co...
jak sam widzisz kobiety s? w większo?ci(je?li Ci to nie pasuje to droga wolna, nikt nikogo tu na siłe nie trzyma) i chyba raczej bardziej znamy i rozumiemy Oli niż Ciebie więc przestań docinać bo jeszcze może kiedys będziesz potrzebował naszej pomocy a jej nie otrzymasz...
Dajcie sobie na wstrzymanie i niekłućcie się bo nie ma o co!!!! :wink: -
(-:MARZENA:-) > 23-05-2006, 16:22
Pigwa= nasza forumowa 'uspokajaczka'i tak ma byc...ma racje dziewczyna -
Pigwa > 23-05-2006, 17:08
LOVE & PEACE :wink: -
maya > 23-05-2006, 18:09
Nie ma sensu się kłócić o takie pierdoły :wink: