• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Ile pieniędzy wydajecie miesięcznie?

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• Ile pieniędzy wydajecie miesięcznie?

• Ile pieniędzy wydajecie miesięcznie?
  • Re: Ile pieniędzy wydajecie miesięcznie?

MLODY-AU-PAIR > 23-07-2007, 17:59

[quote name="Ninka Jones"]ja tez kase ktora wzielam z domu, we wtorek mam pierwsza wyplate.

Bylam w pizzy hut, KFC, co jakis czas kupuje sobie rozne moje zachcianki (przede wszystkim M&M's, Redbull i Coca Cola),.[/quote]

WOW :lol: U nas w Polsce tego nie ma 8O :lol:

Ninka Jones > 23-07-2007, 20:33

no wlasnie jest niestety i jestem od tego troszke uzalezniona :/

Louhans > 28-07-2007, 22:01

ja wydaje na benzyne, bilety parkingowe, drinki i zarcie w pubach i innych lokalach, zakupy na ebay i zapasy kosmetykow w Polsce bo tutaj Vichy nie maja

Dzisiaj wydalam fortune na smazenie sie na plazy (o ile na angielskiej plazy mozna sie smazyc), a jutro kolejna fortune na wycieczke do Brighton (mimo zapowiadanego deszczu).

Pieniadze tutaj rozchodza sie niestety jak cieple buleczki a na studia musze zbierac bo od wrzesnia zaczynam

Grizzly > 31-07-2007, 0:16

Nie wydaje- oszczedzam :lol:

..od niedawna co prawda, ale serio zaczynam oszczedzac bo za duzo shoppingow, za duzo wydanej kasy i praktycznie na nic.

Wdrazamy z Migotka plan: oszczedzanie, zakupy raz w miesiacu ;]

Ninka Jones > 31-07-2007, 2:22

u mnie przy tak czestych depresjach nie ma szans na shopping raz w miesiacu ale zamierzam przywiezc cale 240 £ ktore dostane 24 sierpnia za caly miesiac, z czego 100 musze oddac mamie, 50 siostrze, a reszte przeznacze na samolot do Londynu w pazdzierniku i soczewki kontaktowe

oliwka911gt > 31-07-2007, 5:57

CIUCHY CIUCHY CIUCHY kupuje je gdzie poadnie w kazdym miescie w ktoriym zawitam, a ze duzo podruzuje to i duzo ciuchow no i benzyna. a ze moje auto zre ile sie da i ma bak 'bez dna' wiec wychodzi troche tego. w sumie tankowanie to 60$ i tak co tydzien :? :roll: :evil:

WAMPIREK > 31-07-2007, 13:23

Wiecie co, ja znalazlam plus tego ,ze nie bede w Londynie tylko w Jersey (gdzie wszedzie blisko)...zaoszczedze na komunikacji (i to na pewno duuuuzo)

Yoanna > 31-07-2007, 18:42

monia nic nie mow, ja co tydzien wydaje L27,40 na bilet ;/

wprawdzie jak bylam au pair to jezdzilam tylko w weekendy, ale bilet dzienny to wydatek L5,70 wiec tez sporo..

WAMPIREK > 01-08-2007, 12:40

no wlasnie SZKODA ze ta cala komunikacja jest taka droga.W przeciwnym razie mozna by bylo o wiele wiecej podrozowac...

Karolina_c > 01-08-2007, 12:56

to samo w Finlandii... transport masakrycznie drogi
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia