-
-
Re: Ile pieniędzy wydajecie miesięcznie?
MLODY-AU-PAIR > 23-07-2007, 17:59
[quote name="Ninka Jones"]ja tez kase ktora wzielam z domu, we wtorek mam pierwsza wyplate.
Bylam w pizzy hut, KFC, co jakis czas kupuje sobie rozne moje zachcianki (przede wszystkim M&M's, Redbull i Coca Cola),.[/quote]
WOW :lol: U nas w Polsce tego nie ma8O :lol: -
Ninka Jones > 23-07-2007, 20:33
no wlasnie jest niestety i jestem od tego troszke uzalezniona :/ -
Louhans > 28-07-2007, 22:01
ja wydaje na benzyne, bilety parkingowe, drinki i zarcie w pubach i innych lokalach, zakupy na ebay i zapasy kosmetykow w Polsce bo tutaj Vichy nie maja
Dzisiaj wydalam fortune na smazenie sie na plazy (o ile na angielskiej plazy mozna sie smazyc), a jutro kolejna fortune na wycieczke do Brighton (mimo zapowiadanego deszczu).
Pieniadze tutaj rozchodza sie niestety jak cieple buleczki a na studia musze zbierac bo od wrzesnia zaczynam -
Grizzly > 31-07-2007, 0:16
Nie wydaje- oszczedzam :lol:
..od niedawna co prawda, ale serio zaczynam oszczedzac bo za duzo shoppingow, za duzo wydanej kasy i praktycznie na nic.
Wdrazamy z Migotka plan: oszczedzanie, zakupy raz w miesiacu ;] -
Ninka Jones > 31-07-2007, 2:22
u mnie przy tak czestych depresjach nie ma szans na shopping raz w miesiacuale zamierzam przywiezc cale 240 £ ktore dostane 24 sierpnia za caly miesiac, z czego 100 musze oddac mamie, 50 siostrze, a reszte przeznacze na samolot do Londynu w pazdzierniku i soczewki kontaktowe -
oliwka911gt > 31-07-2007, 5:57
CIUCHY CIUCHY CIUCHY kupuje je gdzie poadnie w kazdym miescie w ktoriym zawitam, a ze duzo podruzuje to i duzo ciuchow no i benzyna. a ze moje auto zre ile sie da i ma bak 'bez dna' wiec wychodzi troche tego. w sumie tankowanie to 60$ i tak co tydzien :? :roll: :evil: -
WAMPIREK > 31-07-2007, 13:23
Wiecie co, ja znalazlam plus tego ,ze nie bede w Londynie tylko w Jersey (gdzie wszedzie blisko)...zaoszczedze na komunikacji (i to na pewno duuuuzo) -
Yoanna > 31-07-2007, 18:42
monia nic nie mow, ja co tydzien wydaje L27,40 na bilet ;/
wprawdzie jak bylam au pair to jezdzilam tylko w weekendy, ale bilet dzienny to wydatek L5,70 wiec tez sporo.. -
WAMPIREK > 01-08-2007, 12:40
no wlasnie SZKODA ze ta cala komunikacja jest taka droga.W przeciwnym razie mozna by bylo o wiele wiecej podrozowac... -
Karolina_c > 01-08-2007, 12:56
to samo w Finlandii... transport masakrycznie drogi