• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Cos od Marzenki :D

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• Cos od Marzenki :D

• Cos od Marzenki :D
  • Re: Cos od Marzenki :D

(-:MARZENA:-) > 19-05-2006, 16:15

zrobilam dzis siedmiomilowy krok w przod...po miesiacu ciszy napisalam maila do przyszlej hostki...hehe juz widze radosc w jej oczach BUHAHAHA ona tak przeciez moje maile uwielbia

Yoanna > 19-05-2006, 16:19

to my wszyscy tak korespondujemy haha mowilam wam ze u mnie tez cisza byla przez miesiac to az glupio tak bylo

Marzena a co, znowu masa pytan?

(-:MARZENA:-) > 19-05-2006, 16:25

nie tym razem bedzie zaskoczenie...tylko jedno pytanie..hehe szok! :lol:

(-:MARZENA:-) > 23-05-2006, 9:46

FINALLY...hehe

a to mnie Leslie zaskoczyla:

yes nd i sent long reply with pictures but was returned is there problem with uyr email will write again later

hehe tak mi sie spostrzezenie narzucilo...osoby z duzymi palcami maja problemy z pisaniem na klawiaturze

Yoanna > 02-06-2006, 11:19

marzen a ty znowu o tych palcach ehheheh

(-:MARZENA:-) > 02-06-2006, 12:39

eh czegos sie w koncu czepic musialam...teraz sie nosze z zamiarem napisania leslie ze przyjezdzam wczesniej.... ale jakos nie moge...hihih, w sumie to w naszym ukladzie nic nie zmienia bo spotkamy sie planowo...ale cos czuje ze nosem krecic bedzie :?

Yoanna > 09-06-2006, 13:08

hahah i bedziesz u tej kol z northampton, tak?

(-:MARZENA:-) > 10-06-2006, 16:00

niom bede u niej od srody do niedzieli.... tak jak podejrzewalam- Leslie jest poprostu len do potegi 'n'

pisze jej ze przyjezdzam wczesniej ale ze to miedzy nami nic nie zmienia i ze spotykamy sie w niedziele w Luton o godzinie ustalonej.....a ta do mnie- a nie moglabys moze przyjechac autobusem a my po ciebie podjedziemy na stacje? no myslalam ze spadne z krzesla.... ma do luton raptem 40 min samochodem, sama chciala niedziele bo w inny dzien jej nie pasowalo :? nevermind wkurzylam sie i jej powiedzialam ze jak to dla niej az taki problem to sama sobie poradze i pod jej drzwi trafie ( pewna ze odpisze ze przyjada po mnie ) ....to mi odpisala czy nie potrzebuje jakis instrukcji jak trafic 8O bez komentarza....

wakacje beda po prostu zajebiste :roll:

(-:MARZENA:-) > 10-06-2006, 16:02

moje nowe motto zyciowe: 'adres mam - rade dam'

Pigwa > 10-06-2006, 16:23

no niezle :?

ale wiesz co moje wakacje (po podejzewam ze pozniej bede zmieniac rodzine) tez nie zapowiadaja sie za wesoło :?

2 tygodnie czekalam na to az mi odpisza czy mnie odbiora ze stacji :roll:

wkoncu napisala ze tak!! ale jak widze jak ona mi odpisuje i caly czas pisze ze czasu nie miala zeby na neta siasc, to se wyobrazam jak z bachorem siedze 24h na dobe :roll:

oby to byly tylko moje glupie domysly :roll:

choc dala mi numer telefonu zebym na drug raz dzwonila a nie pisala :roll:
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia