-
-
Re: Filmik do aplikacji
niepodrodze > 10-06-2013, 18:12
Nie, nie rób tak, później rodzinka będzie z Tobą gadać na skype i zobaczy, że jednak Twój angielski nie jest taki niesamowity, lepiej od razu ich na to nastawićAlbo nagraj oddzielnie sceny, a oddzielnie swój głos, przygotujesz sobie to wcześniej i będziesz czytać z kartki, a później ładnie połączysz. -
jasmina18 > 10-06-2013, 23:28
Racja, nie pomyślałam o tym, że moje braki szybko mogą być wyłapane na skypie. :-)
[quote name="niepodrodze"]Nie, nie rób tak, później rodzinka będzie z Tobą gadać na skype i zobaczy, że jednak Twój angielski nie jest taki niesamowity, lepiej od razu ich na to nastawićAlbo nagraj oddzielnie sceny, a oddzielnie swój głos, przygotujesz sobie to wcześniej i będziesz czytać z kartki, a później ładnie połączysz.[/quote]
Masz na myśli podkładanie głosu na zasadzie dublingu? Wtedy na pewno nie wyrobie się z otwieraniem ust i głosem. :-)
A może ograniczę się do powiedzenia 3 zdań? Ten film to chyba najtrudniejszy punkt dla mnie. -
Ronie > 11-06-2013, 0:10
Nie chcę być źle zrozumiana, bo ja nawet takiego filmiku nigdy nie robiłam, ale nie wydaje Ci się, że to trochę bez sensu? Jak masz zamiar się z nimi dogadać w przyszłości, skoro nawet w filmiku obawiasz się mówić SAMA. Oczywiście, myślę, że warto coś tam sobie przygotować, żeby się nie jąkać, nie zacinać czy po prostu czegoś nie zapomnieć, ale przede wszystkim mówić samemu. I z wielkim UŚMIECHEM! -
balbina > 11-06-2013, 0:48
[quote name="Ronie"]Nie chcę być źle zrozumiana, bo ja nawet takiego filmiku nigdy nie robiłam, ale nie wydaje Ci się, że to trochę bez sensu? Jak masz zamiar się z nimi dogadać w przyszłości, skoro nawet w filmiku obawiasz się mówić SAMA. Oczywiście, myślę, że warto coś tam sobie przygotować, żeby się nie jąkać, nie zacinać czy po prostu czegoś nie zapomnieć, ale przede wszystkim mówić samemu. I z wielkim UŚMIECHEM![/quote]
lubie to -
jasmina18 > 11-06-2013, 17:12
To nie jest tak, że jakoś panicznie boję się mówić. Ja po prostu szukam najlepszego wyjścia, a szukanie rozwiązania niesie ze sobą wiele wątpliwości, którymi się z Wami chciałam podzielić. -
niepodrodze > 11-06-2013, 20:43
http://www.youtube.com/watch?v=UzCOCCxBZww o, znalazłam, chodziło mi o coś takiego, że podkładasz oddzielnie swój głos, ale nie imitujesz mowy na filmiku ;p ale racja, lepiej chyba powiedzieć mniej, ale na żywo. Albo połączyć, to i to. -
niepodrodze > 11-06-2013, 20:44
-
Lennyk905 > 11-06-2013, 21:11
Ten drugi filmik jest extra! Chyba wiem już w jakim kierunku będę szła ze swoim -
DominikaDomi > 11-06-2013, 22:59
ten filmik robimy glownie po to, zeby rodzinka mogla zapoznac sie z naszym angielskimchodzi o to, zeby pokazac siebie, a nie oszukiwac bo to i tak wszystko wyjdzie. mow tak jak potrafisz bo inaczej to nie bedzie mialo sensu -
jasmina18 > 11-06-2013, 23:34
Pierwszy film już widziałam wcześniej, ale wydał mi się mało ciekawy, za to drugi jest super. Mam wiele pomysłów, ale gorzej z realizacją i czasem, ponoć w CC film może mieć max 3 minuty.
A co go mówienia to macie rację, nie ma co oszukiwać, powiem sama kilka najważniejszych zdań i tyle.
Jak nagram to pokażę, co mi wyszło.