-
-
Re: Sprawy samolotowe
WAMPIREK > 19-06-2007, 20:00
Chyba ide po husteczki bo na sama mysl,ze to juz jutro ...tak mi dziwnie !
Nie smutno..ale jakos teskno ... ale patrze z nadzieja na Twoja przyszlosc Moja Ty Kochana Agatko :*
Pakuj sie,pakuj i do uslyszonka ..bo musze Ciebie jeszcze przed odlotem "wysciskac" :lol:
P.S. Pewnie ,ze nie zalujemy -
WAMPIREK > 20-06-2007, 9:44
Agatka(Grizzly) juz na lotnisku .... miłego lotu i w ogole (pamiętasz wczoraj ?) -
asiafrugo > 20-06-2007, 19:09
no juz nie moge sie doczekac kiedy sie odezwie :wink: i powie ze jest super i w ogole :wink: w ogole ona ma nieaktywny telefon mam nadzieje ze nie zapomniala wlaczyc roamingu przed wylotem z PL bo plus jest taki posrany ze trzeba to zrobic przed wyjazdem (ja zapomnialam i w Norwegii bylam 2 tyg bez aktywnej komy :? - nie to ze uzalezniona jestem ale czasami byl problem :roll: ) -
Grizzly > 21-06-2007, 15:29
Jak ja Was kocham ; D
Oczywiscie ze zapomnialamwlaczyc roaming w PL i mi tel. nie dziala ale macie juz nowy nr, jakby ktos chcial to ewentualnie moge podac ;p
A lot byl spoko, taki NORMALNY, ze czulam sie jakbym jechala na kolonie autobusem a nie samolotem do Anglii..
Czekam tu na Was z niecierpliwoscia :wink: -
asiafrugo > 21-06-2007, 17:00
ooo moja Agatka :wink: i jak tam ? :lol: Nooo dobrze ze masz t? kome nowa masz darmowe na stancjonarne to mam nadzieje ze bedziesz do mnie dzwonic 8) no i sie umowimy co do spotkania
:twisted: -
WAMPIREK > 14-08-2007, 13:20
Wszyscy już odlecieli to teraz moja poraJuż za 2 dni mam lot z Pyrzowic do Londynu ( o 5.50 rano), a później o 11.00 na Jersey i mniej wiecej w okolicach godziny 12 ,a w PL 13 powinnam byc na miejscu...
Spedze pol dnia na lotnisku i w samolocie
P.S. Mam pytanie...czy potrzebuje tylko KODU lotu (no wiadomo plus dokumenty),ale czy tylko moge miec ten KOD BILETU na kartce napisany czy moze musze wydrukowac sobie ta strone co mi przyslali na maila (?) -
idril > 14-08-2007, 13:52
wiesz z tym kodem to ja nigdy nie wiem jak jest.
latalam juz nie raz i nie dwa samolotem i niby zawsze sobie drukuje w domu ta kartke gdzie jest ten kod ale nigdy mnie o niego nie prosza a ja tez nigdy nie pokazuje.
po porstu daje paszport/dowod i oni po moim nazwisku szukaj mnie wtej swojej bazie i drukuja mi bilet.
ale tez mowie od razu ze nigdy nie latalam do USA wiec nie wiem jaka oni tam maja polityke
na wszelki wypadek co Ci szkodzi wydrukowac. bedziesz miala przynjamniej pewnosc ze nikt Ci nie wyskoczy czy masz a jak nie masz tego kodu tp dlaczego itp. -
asiafrugo > 14-08-2007, 14:53
ja zawsze mam wydrukowane potwierdzenie lotu ale nigdy nie pokazywalam tego bo tylko dajesz paszport albo dowod i oni juz Cie maja w bazie danych - ale jakby cos bylo nie tak to wtedy lepiej miec ta kartke lub kod i pokazac....
zawsze lepiej to miec niz nie miec :wink:
jesli chodzi o lot do Stanow to ja tez nie wiem co i jak...ale Wampirek na Jersey leci -
idril > 14-08-2007, 22:13
faktycznie, boze te moje czytanie ze zrozumieniem. dalabym sobie reke obciac ze lecisz do New Jersey...
niewazne... -
Karolina_c > 14-08-2007, 22:32
WAMPIREK lepiej sobie wydrukuj cala ta strone, kto wie co oni z tej kartki jeszcze potrzebuja, tam duzo kodow jest :lol:
ode mnie na razie dwa razy chcieli kartke raz nie chcieli...