• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

ZAGINIONE, ZAGINIENI ???

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• ZAGINIONE, ZAGINIENI ???

• ZAGINIONE, ZAGINIENI ???
  • Re: ZAGINIONE, ZAGINIENI ???

agulka > 08-02-2006, 18:20

a Gosia H juz wrocila do Pl, czy jest jeszcze w usa?? bo cos tak ostatnio nic nie pisala..

Gość > 27-02-2006, 18:36

kurcze, gosia sie nie odzywa, a ja mam pytanie o kolejna osobe - co sie stalo z kateowka?

Emm > 27-02-2006, 18:49

Emi, telepatia normalnie-tez o niej dzis myslalam.

wiem, ze program konczyla w lutym. wiem, ze jeszcze w grudniu mowila, ze bedzie chciala zmienic wize na studencka. Nie mam pojecia co sie dzieje z nia teraz, czy zostala, czy wrocila, czy zmienila wize, czy jest nielegalnie. mam nadzieje, ze wszystko u niej ok.

martamaua > 28-02-2006, 0:06

A co z Zofija moja?

Babka rzucila program i poleciala szukac pracy.

Znowu sie nie odzywa, ochrzanie rowno.

Poza tym ekipa Poison Ivy,unicorn sluch zaginal...

Agatauk ta co w Luxemburgu byla, z chlopakiem co mieszkali pozniej.

Co taki post kiedys zamiescilam, prosbe o niej, co sie dziewczyna podlamala troche.

Kojarzycie?

Ciekawe jak sie jej losy potoczyly...

Nasza Olga tez cos malo na forum bywa...Zaczarowana Norwegia na amen

Odzywac sie ludzie!

Gość > 28-02-2006, 0:33

Olga mowila, ze ma dosc forum i juz sie nigdy nie pojawi - myslalam, ze zartowala ale widocznie byla zupelnie powazna jak to mowila

a z Ally dzisiaj gadalam, ale jakos zle sie to ukladalo, bo w ogole sie w pogladach nie zgadzamy...

czy ktos jeszcze wierzy ze w Polsce bedzie w najblizszych latach taki sam boom jak w Irlandii? bo ja na pewno nie...

(-:MARZENA:-) > 28-02-2006, 0:47

niom Ally sobie nawet dzis opis na gg zmienila to dobry znak....co masz na mysli mowiac boom bo nie berdzo lapie

nie mam sily juz dalszej czesci forum przegladac...pdam...wogole kto to widzial zeby net chodzil wylacznie w okolicach plnocy i przestawal dzialac nad ranem- pozabijac ta firme..w koncu za cos im sie placi!

mam nadzieje ze mi wybaczacie niekomentowanie prawie niczego ale po prostu nie mam jak- chociaz czytuje w miare wszystko regularnie...

z nowosci MAM JUZ BILET- 24 czerwca juz mnie nie ma

buzka dla wszystkich :*

poison_ivy > 24-03-2006, 2:26

8) martamaua odzywam sie Oliwka kocie zyje co tam u ciebie?u mnie wszystko dobrze, choc juz nie jestem au pair. Mam dosyc Postaram sie czesciej zagladac na forum a unicorn tez zyje pozdrowionka o ile mnie jeszcze ktos wogole pamieta

oliwka911gt > 24-03-2006, 3:01

SUPER! czemu zrezygnowalas z operowania?? nadal na majorce czy wrocilas do PL?? co porabiasz?? pisz, bom ciekawa!!!

agulka > 24-03-2006, 4:11

super poison, pisz, bo ja tez ciekawa jestem... zostalas na majorce, czy wrocilas?

(-:MARZENA:-) > 24-03-2006, 10:57

mnie ten temat rowniez niezmiernie interesuje...wogole all co dotyczy aupairowania w Hiszpanii
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia