• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

oferty "nie do odrzucenia"

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• oferty "nie do odrzucenia"

• oferty "nie do odrzucenia"
  • Re: oferty "nie do odrzucenia"

maya > 12-04-2006, 10:51

4 dzieci... 8O to przy 1 czy 2 dzieciaczkach trzeba mieć oczy dookoła głowy,a co dopiero mówić o 4!

Lucyna > 12-04-2006, 12:54

No ja bede miala 4 dzieci :? 12,8,6,3 latka, ale ich matka nie pracuje i mowilai pisala ze wsumie to bede sie tylko 2 zajmowac. Dziewczyna ktora u nich byla prawie przez 5 lat nie narzekala wiec chyba nie bedzie zle. No i jeszcze przyszla hosstka zapytala sie mnie co bym chciala studiowac, bo wiesz ze my oplacilismy studja Emanueli, fajnie

maya > 12-04-2006, 13:52

No to życzę duuużo powodzenia z 4dzieciaczków :wink: tylko nie nastawiaj się na zbyt wiele,jak to reszta dziewczyn pisała ...

Lieveke > 27-04-2006, 19:45

dostalam dzisiaj FANTASTYCZNA oferte :!: Robilabym tylko 45 h/week plus 1-2 babysittingi w tygodniu. A to wszystko za CALE 300 EURO!! Marzenie nie praca :lol:

Lieveke > 27-04-2006, 21:12

Wlasnie dostalam kolejna, ale tym razem sie wkurzylam :evil: W profilu napisalam z chce rodzine z Noord/Zuid Holland czyli tam gdzie Amsterdam i Haga. Zglosil sie do mnie facet ale looknelam na date przyjazdu i musialabym u niego byc na poczatku lipca. Napisalam mu ze moge dopiero pod koniec lub w polowie ale jeszccze nie wiem. No to on odpisal i sie okazalo ze mieszka na jakims zadupiu przy granicy z Niemcami i ze poprosi swoja operke aby zostala dluzej i wtedy bym zaczela u nich 9 lipca. Aha i jeszcze wspomnial ze ma w domu plyty CD z kursem holenderskiego bo jego zona tez sie uczy wiec moge z nich korzystac... No tak niczego wiecej mi nie trzeba 8O

Yoanna > 27-04-2006, 21:28

hahah :lol:

a ja widzialam na necie oferte do anglii, na jakas wioske, do opieki nad dwojka dzieci 1 i 3 latka wiec wiadomo ile pracy plus pies. 40 L na tydzien, takiej stawki to jeszcze nie widzialam hihi :lol:

Yoanna > 27-04-2006, 21:29

Lieveke a ty zrezygnowalas z Eindhoven?

Lieveke > 27-04-2006, 21:45

Zrezygnowalam bo uznalam ze jednak chce byc jako tako blisko z kumpela a w tamtym rejonie o to trudno poza tym na polnoc od Amsterdamu mieszka pewien kolega no i jest tam wiecej do zwiedzania i poniewaz jestem wychowana nad morzem to jestem przyzwyczajona ze je mam pod reka i naprawde nie wyobrazam sobie zycia gdzie indziej niz nad morzem. Musze miec ta swiadomosc ze zawsze moge pojechac na plaze. Takze szukam dalej. Teraz z kolei patrze na rodzinki w miastach uniwersyteckich ale to nie jest wymagane :wink: Aha i nie wyjezdzam w czerwcu tylko sie postaram pod koniec lipca/poczatek sierpnia bo 12 lipca u mnie w miescie jest wolontariat i przyjezdzaja znajomi z Holandii na 2 tygodnie. Nie wiem jeszcze czy wezme w tym udzial ale sa w miescie i bede musiala ich odwiedzic poki sa w jednej kupie potem przeciez nie bede za nimi jezdzic po calej Holandii :lol:

(-:MARZENA:-) > 28-04-2006, 15:47

Hi, I'm Ana, and I married to Tony. We DO NOT have children, so are NOT looking for a nanny. I work away from home a lot and so need a lively, adventurous, and intelligent au pair to take my place while I'm away. Duties will include some light housework, and keeping Tony company on outings, trips to the cinema or theatre, walks in the countryside, and so on. Tony is a former teacher, and now runs a business from home, and is a published writer. You'll get good opportunities to improve your English, and lots of time off. Previous au pairs have become life-long friends!

oto co dzis dostalam...hehe.....normalnie az sie chce jechac....zdjecia nawet wyslali (komentowac ich tu nie bede) :lol: :lol: :lol:

Pigwa > 28-04-2006, 15:59

:lol: :lol: :lol:

marzena powinnas to chyba umie?cić w dziale HUMOR :lol: :lol: :lol:

niezłe a zdięcia jakie;>

wy?lij na pocztę :wink:
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia