-
-
Re: USA Październik 2012
adziszkowa > 21-08-2012, 15:24
Paulina gratulacje! mówisz, że masz perfect match! zazdroszczeA na stronie agencji w zakładce host family masz już tą rodzinkę? nie wiem czy jesteś a APC czy IE ale w APC jest coś takiego. Rodzinka odpisała mi już na maila w zaledwie półgodziny i umówiliśmy się na rozmowę na skypie na jutro szczerze jestem bardzo szczęśliwa i jak by to ująć "czuje, że to to"! także mam nadzieję, że rozmowa pójdzie dobrze -
paullin_a > 21-08-2012, 15:33
Trzymam kciuki
Ja wiedzialam ze to jest to po pierwszej rozmowie na skype , aczkolwiek obawialam sie troche bo obydwoje ( hostka i host ) pracuja w wojsku , ale okazali sie przemili . Host prosil zebym zastanowila sie co chce zwiedzic w Stanach to zorganizuja tak wakacje zebym to zobaczyla , a hostka biegala z Ipadem po calym domu i pokazywala mi wszystkie katy w domu lacznie z ogrodem i chce zorganiozwac rozmowe na skype z moja rodzina zeby sie o mnie nie martwili. Przemila kobietaJezeli chodzi o dzieci to maja 2 chlopca i dziewczynke 3 i 4 latka . Zobaczymy jak to wszystko bedzie wygladac po moim przylocie tam .Jestem w AuPairCare w Sobote zgodzilam sie zostac ich aupair i nikt z biura sie ze mna nie kontaktowal . Napisalam teraz meila do hostki zeby zobaczyc jak to u niej sie przedstawia . -
adziszkowa > 21-08-2012, 16:02
Fajnie, że są tak na Ciebie otwarci, uwzględniają Twoje plany i jakieś marzenia! Trzymam kciuki, żeby po przyjeździe było nadal fajnie. A gdzie dokładnie jedziesz? Moja rodzinka z NJ odpisała i umówiliśmy się na skype jutro. Mam tylko problem bo mój komputer strasznie muli i się wieszajaka miałam interview z Gawo, to ciągle Pani musiała powtarzać bo nie słyszałam bo zacinało napisałam im to oczywiście. Od soboty będę miała inny komputer to rodzice wracają do domu i będę mogła korzystać z ich laptopów i powiedzieli, że jak by co to poproszą o przedłużenie w APC żeby dłużej na profilu mogli być. -
paullin_a > 21-08-2012, 16:13
No tez mam taka nadzieje . Wszystko może się wydawać mile przez skype zobaczymy jak będzie w rzeczywistościBędę w Richmond Hill , Georgia 20 minut samochodem od Savannah i 6 godzin samochodem od Miami Wiec będę miała cieplutko całym rokiem -
adziszkowa > 21-08-2012, 16:23
uuu cieplutko cały rok, chyba każdy z Nas o tym po cichu marzy6 godzin do Miami! widzę, że piękne wycieczki Cię czekają w weekendy -
paullin_a > 21-08-2012, 16:25
Hahaha Welcome to Miamihahaha
Wszystko się okażę jak wyląduje -
panama > 21-08-2012, 18:54
[quote name="paullin_a"]Hahaha Welcome to Miamihahaha
Wszystko się okażę jak wyląduje[/quote]
Gratuluję, zazdroszczę i też tak chcę -
rafcioo28 > 21-08-2012, 20:11
no czesc
Wieciem, ta rodzinka o ktorej wam pisałem nie odzywa sie do mnie od niedzieli.. wgl w niedziele wysłała mi na maila 33 pytania, ja oczywiscie na nie odpowieidziałem i od tamtej pory wgl sie nie odzywaja. nie wiem, moze cos sie stało, albo nie chca ze mna juz pisacale wydaje mi sie ze gdyby tak było to by napisali maila z podziekowaniem, no nie ? Jezeli do jutra nie odpisza to zadzwonie do nich( bo mam numer), czy nie, bo nie chce wyjsc na nachalnego ? -
adziszkowa > 21-08-2012, 20:24
Kultura nakazuje napisać coś, gdy nawet wybierze się kogoś innego na au pair. Niestety ze mną jedna rodzina również pisała i nagle zamilkła. -
panama > 21-08-2012, 20:26
Zadzwoń do nich, nie wyjdziesz na nachalnego najwyżej na takiego co mu zależy. Jeśli sam się tym nie zajmiesz oni będą wisieć na Twoim profilu a tak może znalazłbyś już swoją perfect rodzinkę.