• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

USA Październik 2012

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• USA Październik 2012

• USA Październik 2012
  • Re: USA Październik 2012

adziszkowa > 21-08-2012, 15:24

Paulina gratulacje! mówisz, że masz perfect match! zazdroszcze A na stronie agencji w zakładce host family masz już tą rodzinkę? nie wiem czy jesteś a APC czy IE ale w APC jest coś takiego. Rodzinka odpisała mi już na maila w zaledwie półgodziny i umówiliśmy się na rozmowę na skypie na jutro szczerze jestem bardzo szczęśliwa i jak by to ująć "czuje, że to to"! także mam nadzieję, że rozmowa pójdzie dobrze

paullin_a > 21-08-2012, 15:33

Trzymam kciuki

Ja wiedzialam ze to jest to po pierwszej rozmowie na skype , aczkolwiek obawialam sie troche bo obydwoje ( hostka i host ) pracuja w wojsku , ale okazali sie przemili . Host prosil zebym zastanowila sie co chce zwiedzic w Stanach to zorganizuja tak wakacje zebym to zobaczyla , a hostka biegala z Ipadem po calym domu i pokazywala mi wszystkie katy w domu lacznie z ogrodem i chce zorganiozwac rozmowe na skype z moja rodzina zeby sie o mnie nie martwili. Przemila kobieta Jezeli chodzi o dzieci to maja 2 chlopca i dziewczynke 3 i 4 latka . Zobaczymy jak to wszystko bedzie wygladac po moim przylocie tam .Jestem w AuPairCare w Sobote zgodzilam sie zostac ich aupair i nikt z biura sie ze mna nie kontaktowal . Napisalam teraz meila do hostki zeby zobaczyc jak to u niej sie przedstawia .

adziszkowa > 21-08-2012, 16:02

Fajnie, że są tak na Ciebie otwarci, uwzględniają Twoje plany i jakieś marzenia! Trzymam kciuki, żeby po przyjeździe było nadal fajnie. A gdzie dokładnie jedziesz? Moja rodzinka z NJ odpisała i umówiliśmy się na skype jutro. Mam tylko problem bo mój komputer strasznie muli i się wiesza jaka miałam interview z Gawo, to ciągle Pani musiała powtarzać bo nie słyszałam bo zacinało napisałam im to oczywiście. Od soboty będę miała inny komputer to rodzice wracają do domu i będę mogła korzystać z ich laptopów i powiedzieli, że jak by co to poproszą o przedłużenie w APC żeby dłużej na profilu mogli być.

paullin_a > 21-08-2012, 16:13

No tez mam taka nadzieje . Wszystko może się wydawać mile przez skype zobaczymy jak będzie w rzeczywistości Będę w Richmond Hill , Georgia 20 minut samochodem od Savannah i 6 godzin samochodem od Miami Wiec będę miała cieplutko całym rokiem

adziszkowa > 21-08-2012, 16:23

uuu cieplutko cały rok, chyba każdy z Nas o tym po cichu marzy 6 godzin do Miami! widzę, że piękne wycieczki Cię czekają w weekendy

paullin_a > 21-08-2012, 16:25

Hahaha Welcome to Miami hahaha

Wszystko się okażę jak wyląduje

panama > 21-08-2012, 18:54

[quote name="paullin_a"]Hahaha Welcome to Miami hahaha

Wszystko się okażę jak wyląduje [/quote]

Gratuluję, zazdroszczę i też tak chcę

rafcioo28 > 21-08-2012, 20:11

no czesc

Wieciem, ta rodzinka o ktorej wam pisałem nie odzywa sie do mnie od niedzieli.. wgl w niedziele wysłała mi na maila 33 pytania, ja oczywiscie na nie odpowieidziałem i od tamtej pory wgl sie nie odzywaja. nie wiem, moze cos sie stało, albo nie chca ze mna juz pisac ale wydaje mi sie ze gdyby tak było to by napisali maila z podziekowaniem, no nie ? Jezeli do jutra nie odpisza to zadzwonie do nich( bo mam numer), czy nie, bo nie chce wyjsc na nachalnego ?

adziszkowa > 21-08-2012, 20:24

Kultura nakazuje napisać coś, gdy nawet wybierze się kogoś innego na au pair. Niestety ze mną jedna rodzina również pisała i nagle zamilkła.

panama > 21-08-2012, 20:26

Zadzwoń do nich, nie wyjdziesz na nachalnego najwyżej na takiego co mu zależy. Jeśli sam się tym nie zajmiesz oni będą wisieć na Twoim profilu a tak może znalazłbyś już swoją perfect rodzinkę.
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia