-
-
Re: MONIKA. MOJA HISTORIA.
paga > 20-09-2006, 12:53
Monika, podalabys namiary na Twoja wrozke, bo wybieram sie w pazdzierniku do Poznana na pare dni, a Ty pisalas tak zachecajaco o tej wrozce. dzieki -
MONIKA > 21-09-2006, 7:04
Obiecuje, ze w weekend wysle Ci priva w tej sprawie! -
KaYuNiA > 09-10-2006, 19:58
Hej ! przeczytałam cała Twoja historie... zajeło mi to troche czasu, ale wiesz, musze Ci podziękowac, przekonujesz mnie ze jak ma sie cele i stara sie je zrealizować to wszystko jest mozliwe i nie wazne co powiedz? inni, zawsze będ? gadać,Zycze Ci powodzenia -
MONIKA > 18-10-2006, 21:34
Oj, dziekuje pieknie, mialam probemy z zalogowaniem sie na forum i od miesiaca mnie tu nie bylo. Niemniej jednak milo, ze ktos jeszcze czyta moja story. -
katlia > 19-10-2006, 1:53
No, chcemy czytac. Wiec pisz! -
KaYuNiA > 19-10-2006, 18:38
własnie pisz, pisz! przyzwyczaił?m sie juz do czytania twojej histori wieczorami ... -
MONIKA > 19-10-2006, 19:21
Dziewczyny, jak widzicie, nie bywam tu czesto, ale codzienne relacje daje na Fotologu.
You are welcome
http://www.fotolog.com/monikagata/ -
WAMPIREK > 02-11-2006, 21:19
Monka dzielnie sie trzymasz !! Trzymam kciuki za Ciebie ,imienniczko !!
Ja wlasnie kompletuje papiery na wylot do Stanow...jednakze tylko na 3 miesiace na program WORK and TRAVEL. Jejku wylot planowany dopiero za pol roku a to juz trzeba zalatwiac :/ Nie podoba mi sie to i jeszcze cena...Ohh...ale nie wolno narzekac, prawda :?:
POZDROWIONKA -
adam > 06-01-2007, 18:47
girlfrompoland
Autor: lol76
Data: 14.11.06, 17:41 + dodaj do ulubionych w?tków
--------------------------------------------------------------------------------
Just clicked on yer link... For God's sake, you must be really bored, spending your time, writing this bollix on the web and just being fabulous... Fucking hell - grab a book and do some reading, instead. You may as well go for a degree instead of this online shit.
You sound like the most boring person I've ever come across in my life,
seriously!!! Catch yourself on before it is too late. You gonna end up with
some fuckin, sleazy wanker. AND STOP TALKING PANTS!!! It's fuckign painfull, u are going to be embarrassed one day!
What a sad case you are!!! -
Kari > 06-02-2007, 22:04
Monika!!! Powiem Ci szczerze,że bardzo fajnie czytało się Twoj? historię na tym forum.W interesuj?cy sposób przedstawiała? swoje perypetie i na prawdę wci?gała Twoja historiaZ ciekawo?ci weszłam na Twój fotolog, fotki oki ale po obejrzeniu Twoich filmików totalnie się rozczarowałam.
Mysłała,że masz więcej oleju w glowieZaraz pewnie stwierdzisz,jak to masz w zwyczaju,że pisze to z zazdro?ci.Guzik prawda.S? setki au pairek z Polski w Stanach i większo?ć z nich nie ma tak , sorry za wyrazenie,nasrane w głowie jak Ty.Monika to,że studiujesz i przebywasz za granic? nie jest powodem do bycia tak? dumn?.W dzisiejszych czasach to norma.Zauważyłam,że wiele osób jest przeciwko Twojej osobie i to powinno dać Ci do my?lenia.Nie jest to wynikiem zazdro?ci,jak Ty uparcie twierdzisz.Bo w sumie czego Ci zazdro?cić,braku rozumu??