• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Au Pair 2013!

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• Au Pair 2013!

• Wątek zamknięty
  • Au Pair 2013!
  • Re: Au Pair 2013!

paulaw > 01-09-2012, 18:55

Tak tak! Ja też czekam z niecierpliwością na taką relację (:

madz > 03-09-2012, 11:14

Jak tam dziewczyny po rozpoczęciu szkoły? Jak plany lekcji? :)

merti > 03-09-2012, 12:55

plan to u mnie masakra. Mam 5 fizyk.. nojajebie Ale mam nadzieję, że Pani się skupi na tych co chcą maturę zdawać, a nam da spokój ...I tylko 3 angielskie. No ale jeszcze fakultety wezmę, wiec bez lipy powinno być .

Miło, że to już ostatni rok i zaczynam rok szkolny jedynym dniem w tygodniu gdzie nie ma matmy!!! <3

a u Was?

madz > 03-09-2012, 13:06

ja bym się ucieszyła z tylu godzin fizyki :P serio :P A matmy, w gimnazjum co prawda, miałam 10h :D potem w LO się trochę nudziłam bo miałam mało.

A angielskiego masz bardzo mało. Dziwnie, ja nie byłam w klasie językowej a miałam 6h niemieckiego i 2h hiszpańskiego w 3 klasie.

merti > 03-09-2012, 13:38

no właśnie malutko, a ja mam rozszerzenie na dodatek. No ale dojdą jeszcze fakultety więc bez lipy.

paulaw > 03-09-2012, 15:33

Ja mam tylko matematykę trzy razy w tygodniu i w końcu ani razu nie mam ośmiu lekcji, maksymalnie 7 i to w poniedziałek, tylko raz! Wspaniały plan! Serio! I a piątek cztery lekcje (polski, wf, angielski, niemiecki) - czyli tak jakby zaczynam weekend wcześniej c: Z języków mam dwa razy niemiecki i (o dziwo) tylko pięć godzin angielskiego + później dojdą fakultety. I dwa razy na 9. Super plan, ale tylko do 7, później znów nowy. Eh, mam nadzieję, że będzie jeszcze lepszy.

blonde > 03-09-2012, 18:13

Ja w maturalnej klasie tez miałam 5 fizyk i tylko 8 matematyk. Tylko, bi przy 5 fizach to wydawało się mało Ale za to wielu przedmiotów w trzeciej klasie już nie miałam (geografii, bliologii, chemii), a resztę miałam bardzo mało. Fajnie było w maturalnej klasie (no może pomijając samą maturę ) bo nie dość, że mało lekcji, to jeszcze o 2 miesiące krócej niż reszta świata

@Blueberry spoko, napiszę o tym W ogóle postaram się Wam opisywać wszystko jak już dolecę i będę wiedziała co i jak.

Czy wiecie, że to mój OSTATNI dzień w Polsce? Wylatuję za 20 godzin!!! Straszne... ale z drugiej strony - YEAH

merti > 03-09-2012, 21:53

Ahh, przylecisz tam w idealnym momencie, bo dzieci w szkole Czekam na duużo zdjęć

Życzę Ci spokojnego lotu, ładnej pogody i żeby nie było jet laga No i idealnej host rodzinki :*

paulaw > 03-09-2012, 22:14

Widzę czas na liczniku - 11 godzin i 45 minut. Wszystkiego najlepszego - miłego lotu, fajnego szkolenia, super rodzinki! Ach, nie mogę się doczekać zdjęć i pierwszych relacji c: Miłego lotu!

Blueberry91 > 03-09-2012, 22:47

Tak jak dziewczyny nie mogę się doczekać relacji i zdjęć i w ogóle jak to będzie u Ciebie Czas szybko leci, pamiętam jakbyś wczoraj miała na liczniku 3 tygodnie! Licznik dostał jakiegoś turbo przyśpieszenia
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia