-
-
Re: PROWORK
Saiisuke > 12-01-2013, 16:24
Ponawiam moje pytanie o konieczność zwracania rodzinie kasy za biletu w przypadku rematchu lub rezygnacji z programu. Słyszał ktoś coś na ten temat? -
marlenao > 18-01-2013, 11:40
[quote name="Saiisuke"]Dowiedziałam się ostatnio od byłej aupairki, że w przypadku wyjazdu na rok z prowork gdy rodzina kupuje bilet, to gdy chce się rematchu albo w ogóle wrócić do pl to trzeba oddać rodzinie kasę za bilet. Wiecie coś o tym?[/quote]
Nieprawda. Jedyne co musisz zrobić to kupić sobie bilet powrotny za swoją kasę. -
marlenao > 18-01-2013, 11:48
Nieprawda. Jedyne co musisz zrobić to kupić sobie bilet powrotny za swoją kasę. -
marlenao > 18-01-2013, 11:52
[quote name="Saiisuke"]PPróbowała się ostatnio któraś z Was kontaktować z Prowork?
Chciałam się dowiedzieć o szczegóły ich programu w Chinach, napisałam maila na adres podany do kontaktu w przypadku zainteresowania tym programem, w mailu wypisałam wszystkie pytania. Nie dostałam żadnej odpowiedzi mailowej. Na drugi dzień dzwoniła do mnie na polską komórkę jedna pani z agencji, nie odbierałam, bo jestem teraz we Włoszech i nie będę płacić jakiś horrendalnych sum za telefon. Tego samego dnia wysłałam ponownie maila z prośbą o odpowiedź najlepiej mailową, lub o telefon na włoski numer, który podałam. W tym mailu znowu wpisałam te same pytania. I od tego czasu Prowork milczy jak zaklęty. Nie odpisują na maile w ogóle? W d... mają potencjalne aupairki? Jakaś nowa polityka biura?
Przyznam, że bardzo mnie to irytuje, bo na odpowiedź czekam już kilka dni. Chciałam dowiedzieć się więcej i zaplanować wyjazd teraz, kiedy mam więcej wolnego czasu, ale odpowiedzi doprosić się nie mogę.
Słyszałyście o jakiejś innej, polskiej agencji, oferującej wyjazd do Chin?[/quote]
Prowork zawsze dzwoni, bo woli wszystko załatwić telefonicznie, żeby nie było żadnych nieporozumień podczas korespondencji drogą mailową. I na pewno nie mają cyt: "w d....." potencjalnych au pairek , bo jak widać sporo osób jest zadowolonych z tej agencjijeżeli chcesz- mogę Ci pomóc z odpowiedziami na te pytania, możesz je do mnie wysłać w prywatnej wiadomości. Sama orientowałam się w sprawie wyjazdu do Chin i myślę, że co nie co wiem na ten temat :-) -
marlenao > 18-01-2013, 11:57
[quote name="Muparta"]Witam,
Na stronie Prowork też znajdują się oferty rodzin (całkiem sporo!), wysłałam więc aplikacje do chyba 20 czy 30 i ZERO odzewu od żadnej!!!
Marta[/quote]
Na stronie internetowej są podane te oferty, ale klikając aplikuj NIE APLIKUJESZ BEZPOŚREDNIO NA TĄ OFERTĄ. Wszystko przechodzi przez pracowników biura, a rodziny nawet nie widziały, że "zaaplikowałaś" akurat na ich ogłoszenie. -
aupair14 > 18-01-2013, 16:21
Ej nie wydaje Wam się dziwne i szczerze mowiac bardzo słabe, ze Prowork za pisanie pozytywnych komentarzy na swoj temat na róznych forach daje zniżkę na opłacie programowej?
Sorry, ale chyba juz wolalabym doplacic to 50 zł ale wiedziec ze te wszystkie ohy i ahy na ich temat są szczere a nie pisane dlatego, że agencja obiecała znizke za to...
Jeśli znasz ciekawe portale, au pair forum, grupy dyskusyjne gdzie zamieścisz swoje opinie oraz linki i informacje o naszych ofertach otrzymasz dodatkowy rabat w wysokości 50 zł! Mile widziane Twoje własne pomysły - z autorami najciekawszych wpisów chętnie nawiążemy stałą współpracę.
Zasady promocji:
Przy zgłoszeniu do programu Au Pair podaj kod promocyjny „Au Pair! TAK, polecam!†i skontaktuj się z konsultantem Prowork w sprawie szczegółów i rabatu 50 zł! -
Saiisuke > 18-01-2013, 17:56
marlenao, problemy z kontaktem z prowork miałam w... sierpniu! Więc już udało się je rozwiązać. Co do oferty wyjazdu do Chin z proworku, to jest ona zwyczajnie słaba w porównaniu z innymi. Kieszonkowe bardzo niskie, do tego opłata agencyjna, z tego co wiem od dziewczyny, która od nich pojechała do ChRL, to nie nie miała żadnego wsparcia od agencji, dość duży depozyt, który się traci gdy chce się wrócić do PL itd. -
marlenao > 18-01-2013, 18:01
[quote name="aupair14"]Ej nie wydaje Wam się dziwne i szczerze mowiac bardzo słabe, ze Prowork za pisanie pozytywnych komentarzy na swoj temat na róznych forach daje zniżkę na opłacie programowej?
Sorry, ale chyba juz wolalabym doplacic to 50 zł ale wiedziec ze te wszystkie ohy i ahy na ich temat są szczere a nie pisane dlatego, że agencja obiecała znizke za to...
Jeśli znasz ciekawe portale, au pair forum, grupy dyskusyjne gdzie zamieścisz swoje opinie oraz linki i informacje o naszych ofertach otrzymasz dodatkowy rabat w wysokości 50 zł! Mile widziane Twoje własne pomysły - z autorami najciekawszych wpisów chętnie nawiążemy stałą współpracę.
Zasady promocji:
Przy zgłoszeniu do programu Au Pair podaj kod promocyjny „Au Pair! TAK, polecam!†i skontaktuj się z konsultantem Prowork w sprawie szczegółów i rabatu 50 zł![/quote]
o ile dobrze widzę, to nie chodzi o pisanie pozytywnych komentarzy , tylko o zamieszczanie linków, informacji, opinii (niekoniecznie dobrych, opinia to opinia) . Źle to zrozumiałaś chyba dziewczynozresztą nikt nie karze Ci korzystać z ich usług przecież, zgłoś się do Gawo albo do CC -
aupair14 > 18-01-2013, 18:12
[quote name="marlenao"]
[quote name="aupair14"]Ej nie wydaje Wam się dziwne i szczerze mowiac bardzo słabe, ze Prowork za pisanie pozytywnych komentarzy na swoj temat na róznych forach daje zniżkę na opłacie programowej?
Zasady promocji:
Przy zgłoszeniu do programu Au Pair podaj kod promocyjny „Au Pair! TAK, polecam!†i skontaktuj się z konsultantem Prowork w sprawie szczegółów i rabatu 50 zł![/quote]
o ile dobrze widzę, to nie chodzi o pisanie pozytywnych komentarzy , tylko o zamieszczanie linków, informacji, opinii (niekoniecznie dobrych, opinia to opinia) . Źle to zrozumiałaś chyba dziewczynozresztą nikt nie karze Ci korzystać z ich usług przecież, zgłoś się do Gawo albo do CC [/quote]
Jaaasne, bo za napisanie, że są do niczego dostanę stówkę w promocji, a nie tylko 50
Marleno przypadkiem nie obiecano Ci jakiejś korzystnej znizki? Widzę, że dzielnie bronisz Proworku odpowiadając na każdą pojawiającą się krytykę. Chyba mam prawo wejśc na ich stronę, skoro interesuje się programem, czyż nie?
Jesli pracujesz dla nich, to pozdrawiam i gratuluje pomysłów na znizki -
aupair14 > 19-01-2013, 11:44
Jasne, bo za napisanie, że są do kity dostanę nawet stówkę, a nie tylko 50 zł
Marleno czyzbys korztała z tej znizki? skoro nie mozna się nawet wypowiedziec, bo od razu się stawiasz? Chyba mogę wejsc na strone Proworku jezeli interesuje sie programem, prawda?
Jesli jestes jedną z nich to gratuluje pomyslu na znizki. Ja na pewno sobie prowork odpuszcze...