• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Au Pair 2013!

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• Au Pair 2013!

• Wątek zamknięty
  • Au Pair 2013!
  • Re: Au Pair 2013!

paulaw > 31-08-2012, 13:27

[quote name="madz"]Myślałam że mam to wyłączone Sama tego nie lubię więc wyłączyłam na początku, ale widocznie potem coś mi się nacisnęło i to wróciło. Ale już nei ma [/quote]

Mnie też.

Wysłałam kolejną partię pytań do Gawo. Sama już nie wiem...

Blueberry91 > 31-08-2012, 17:55

Blonde, ba, w kręcona blondynka z prostą blondynką zawsze się dogadają!

Matura... wyjdę teraz na głupią, ale ja nie zdawałam nic poza obowiązkowymi. Te co zdawałam, zdałam dobrze, ale nie widziałam sensu w stresowaniu się innymi egzaminami kiedy wyniki z innych przedmiotów nic mi w życiu nie dadzą, bo jak już nieraz wspominałam, idę w kierunkach bardziej obrazowych niż naukowych, a takie placówki jak filmówki czy akademie sztuk pięknych na maturę raczej nie patrzą

paulaw, Ja przez cały czas siedzenia na tym forum nie wiedziałam kompletnie że pod twoimi "explore. dream. discover." kryje się blog! Dopiero wczoraj, jak o tym wspomniałaś

madz > 31-08-2012, 18:01

[quote name="Blueberry91"]paulaw, Ja przez cały czas siedzenia na tym forum nie wiedziałam kompletnie że pod twoimi "explore. dream. discover." kryje się blog! Dopiero wczoraj, jak o tym wspomniałaś :D[/quote]

Hehe czyli nie tylko ja byłam taka ślepa :P

paulaw > 31-08-2012, 18:44

Bo nic nie było! Haha, dopiero dwa dni temu zamieniłam to w link (:

Ja też nie miałam zamiaru zdawać niczego poza obowiązkowymi (w tym, że tylko matma na podstawie), ale teraz stwierdziłam, że nic mi nie szkodzi zdać coś dodatkowego.

merti > 31-08-2012, 20:15

Ja tam dadatkowych nie chce, bo mi się nic nie podoba Jakbym się zebrałą to bym mogła francuski zdawać, ale na co mi to?

A tę matmę rozszerzoną to chyba napiszę. Najwyżej mi nie pójdzie

paulaw > 31-08-2012, 20:35

Merti - czyli zdajesz polski podstawa, matma rozsz, ang rozsz i być może francuski?

madz > 31-08-2012, 20:48

ejjjj dziewczyny, mega prośba, zobaczcie jak teraz z tymi szumami w moim filmiku, lepiej jest niż było? :)

http://www.youtube.com/watch?v=sh9v1C18 ... e=youtu.be

Blueberry91 > 31-08-2012, 21:01

madz, Teraz szumy na prawdę o wiele mniejsze Widzę też, że poprawiłaś kilka błędów, super!

Ciekawe jaki wybierzecie temat na prezentacje z polskiego

madz > 31-08-2012, 21:05

myślałam że gorzej wyjdzie ale chyba jestem całkiem niezła w podkładaniu głosów pod coś :P bo to te same filmiki tylko dźwięk jeszcze raz nagrany, tym razem na telefon, tylko na przywitaniu i pożegnaniu są stare audio.

Mój temat na maturze? Adaptacje filmowe lektur szkolnych. Użyłam: Zemsty, Przedwiośnia i coś jeszcze ale już nie pamiętam :P

ambiwacencja > 31-08-2012, 21:14

No to juz mam prawie wszystkie formularze referencji jeszcze tylko jeden formularz z CC dotyczacy charakteru i bede mogla zalatwiac referencje. Aż boje się pomyslec co powiedza osoby ktore beda to wypelnialy...

A dziewczyny jeszcze jedno pytanie. Referencje przesylalyscie poczta do agencji czy skanowalyscie i wysylalyscie mailem? Pomijam APiA bo tam wiem ze trzeba wszystko miec przy rozmowie.
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia