• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

PROWORK

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Agencje Au Pair

• PROWORK

• PROWORK
  • Re: PROWORK

agata56 > 07-11-2012, 22:02

Ja z PROWORK byłam przez rok w USA w 2008, potem SAP w Belgii w 2011 i teraz pracuję jako niania w Wawie u brytyjskiej rodziny! GORĄCO POLECAM!

Saiisuke > 20-11-2012, 14:25

Nie wiem czy dobry temat na takie pytanie, więc od razu przepraszam za robienie bałaganu. Planuję wyjazd z prowork.

Jeżeli wyjeżdża się na rok z agencją i jest w kontrakcie, że rodzina płaci za bilety na samolot w obie strony to jak to wygląda? Ja kupuję a oni mi oddają pieniądze? Jeśli tak to kiedy? Na koniec kontraktu? Czy to oni od razu kupują, a ja nie muszę się martwić?

Magda89 > 20-11-2012, 18:59

Rodzina kupuje i o nic nie musisz sie martwic

Saiisuke > 20-11-2012, 21:04

Super, dzięki!

A już mnie serce bolało na myśl o tych ok. 3 tys z mojej kieszeni

Anjaa > 21-11-2012, 15:59

Co do Proworku, chyba właśnie się na niego zdecyduje, jak bd lecieć do USA tak jak i do Chin ( chciałabym się wybrać i spodobała mi się ta opcja)

budowlaniec > 21-11-2012, 20:16

Jak to jest z PROWORK:

na ich stronie internetowej oferują cuda wianki :przelot, kursy za darmo ubezpieczenie i tak dalej, a w umowie którą dziś otrzymałam czytam że ubezpieczyc mam sie we wlasnym zakresie , przelot jest opcjonalny a kursy językowe też różnie...

Z tego co czytam na różnych forach znacznie lepiej jest jechac z GAWO

mniej obiecują ale chociaż mają lepsze opinie

Magda89 > 22-11-2012, 0:13

Przelot, 500 dolców na kurs i pełne ubezpieczenie jest zagwarantowane, nie ma tu żadnych haczyków. Ja lecę z PROWORKiem i z współpracy z tą agencją jestem bardzo zadowolona.

sylvia > 29-12-2012, 17:38

I ja zdecydowanie polecam PROWORK!

Długo czekałam to fakt, ale to wiele zależy od szczęścia.

A przez ten cały czas było zainteresowanie Pani Ani z biura. Często pisała, dzwoniła, doradzała.

Przez ten czas zadawałam masę pytań, nie raz były tak głupie, że szok, ale zawsze dostawałam odpowiedź!

Cena zachęcająca, ubezpieczenie rozszerzone w cenie i w ogóle same plusy!

Saiisuke > 29-12-2012, 19:06

Dowiedziałam się ostatnio od byłej aupairki, że w przypadku wyjazdu na rok z prowork gdy rodzina kupuje bilet, to gdy chce się rematchu albo w ogóle wrócić do pl to trzeba oddać rodzinie kasę za bilet. Wiecie coś o tym?

Malazolza89 > 03-01-2013, 3:00

A ja tez chcialam polecic wszystkim czytajacym te forum firme PROWORK. Wszystko dokladnie opisane jest na ich stronie, zadnej sciemy i haczykow tak jak pisala jakas poprzedniczka.

Mam super rodzine i nie narzekam, a jesli juz to nie wina PROWORK tylko osobistych spraw.

A jeszcze w moim orzypadku bylo tak, ze fima AuPair Care nie zaakceptowala mojego formularzu (z jakis powodow) i firma PROWORK NIE "olala" mnie, tylko skierowala moj formularz do innej agnecji-InterExchange-ktora chyba jest lepsza niz AuPair Care

Wiec zastrzezen nie mam. Gdyby ktos potrzebowal pomocy albo mial pytania to chetnie odpowiem

Pozdrawiam!

Marta

West Milford, NJ
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia