-
-
Re: Au Pair 2013!
merti > 31-08-2012, 0:19
właśnie do ewentualnych studiów w Polsce na uczelni którą wybrałam nie potrzebna jest matma... poza tym nie planuję studiować w PL. No ale nie ma co "palić mostów" za sobą, bo nie wiadomo co się zdarzy. Muszę jeszcze z ludźmi z klasy pogadać... bo z jednej strony nie ma co się męczyć, ale z drugiej nagle mi coś wpadnie do głowy i będę pisać jeszcze raz, a to głupota -
ambiwacencja > 31-08-2012, 0:22
To nic poszukam gdzieś dalej a jak nie to może znowu ktoś się odezwie z CC -
blonde > 31-08-2012, 0:22
no właśnie ja tak mam z tym polskim - żałuję, ze go nie pisałam, bo drugi raz matury już pisać nie będę, bo nawet nie miałabym kiedy... -
ambiwacencja > 31-08-2012, 0:24
a ja myślalam żeby za rok napisac ale raczej nic z tego nie wyjdzie bo już tak dawno matmy nie mialam ze ciezko byloby sie nawet samej przygotowac -
madz > 31-08-2012, 0:25
A ja zdawałam tylko polski, geografię i niemiecki, wszystko na podstawie :D Mały bunt miałam przed maturą, bo pierwsza wersja była niemiecki i polski podstawa, geografia, matematyka i fizyka rozszerzone :) -
paulaw > 31-08-2012, 9:56
Ja niecierpię matmy, nigdy w życiu nie zdawałabym rozszerzenia. Natomiast u mnie z roszerzenia będzie polski i angielski + dodatkowo może na podstawie historia (raczej tak), może niemiecki (wątpię, a to wszystko przez babę, ktora nas uczy), może wos na podstawie, a może i to wszystko. Ale nic jeszcze nie jest pewne, chociaż wiem, że muszę decydować się już teraz... no cóż, sama nie wiem. Myślałam o podejściu do matury po raz drugi, ale teraz sama nie wiem. Jeszcze pomyślę.
madz - tak tylko wspomniam, że ta weryfikacja tekstowa na Twoim blogu jest strasznie denerwująca, trzy razy muszę wpisać, zanim dobrze napiszę :oops: -
madz > 31-08-2012, 11:27
[quote name="paulaw"] weryfikacja tekstowa na Twoim blogu jest strasznie denerwująca, trzy razy muszę wpisać, zanim dobrze napiszę :oops:[/quote]
Boże jaka weryfikacja tekstowa?! Nie wiem o co chodzi. -
paulaw > 31-08-2012, 11:39
[quote name="madz"]
[quote name="paulaw"] weryfikacja tekstowa na Twoim blogu jest strasznie denerwująca, trzy razy muszę wpisać, zanim dobrze napiszę :oops:[/quote]
Boże jaka weryfikacja tekstowa?! Nie wiem o co chodzi.[/quote]
Jak ktoś ci wysyła komentarz to musi wpisać numerek i jakieś losowe litery, które są niezwykle niewyraźne i niemożliwie powyginaneW ustawieniach powinno być odznaczone. -
paulaw > 31-08-2012, 11:50
Uwaga, co do Gawo - pani jednak odezwała się, że podała mi błędne informacje na temat bagażu, okazuje się jednak, że jest ubezpieczony (https://mail-attachment.googleuserconten...8&sadssc=1 strona 16 i 20) ale to jest APC.. a nie wiem już sama. Nie mam do tego głowy dzisiaj. -
madz > 31-08-2012, 12:57
[quote name="paulaw"]
[quote name="madz"]
Boże jaka weryfikacja tekstowa?! Nie wiem o co chodzi.[/quote]
Jak ktoś ci wysyła komentarz to musi wpisać numerek i jakieś losowe litery, które są niezwykle niewyraźne i niemożliwie powyginane :D W ustawieniach powinno być odznaczone.[/quote]
Myślałam że mam to wyłączone ;) Sama tego nie lubię więc wyłączyłam na początku, ale widocznie potem coś mi się nacisnęło i to wróciło. Ale już nei ma :)