• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Au Pair 2013!

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• Au Pair 2013!

• Wątek zamknięty
  • Au Pair 2013!
  • Re: Au Pair 2013!

madz > 30-08-2012, 23:46

[quote name="Blueberry91"] http://blueberry-in-the-usa.blogspot.com/.[/quote]

Już dodałam do obserwowanych i na pewno będę na bieżąco :)

paulaw > 30-08-2012, 23:47

Ja też mam swojego bloga w opisie, więc jak coś to w komentarzu wystarczy username z forum i dodam do obserwowanych. Namęczyłam się z tym blogiem, z szatą graficzną i nagłówkiem, a i tak tysiąc razy jeszcze pozmieniam...

paulaw > 30-08-2012, 23:47

Spokojnie, spotkamy się wszystkie w USA

blonde > 31-08-2012, 0:03

[quote name="Blueberry91"]Nie no blonde, aż taka fajna nie jestem

[/quote]

Hahah, oj czuję, że bardzo się polubimy I bloga już czytam

@ambiwalencja no ja niestety miałam tylko jedno takie zdezelowane to personal... kurczę, może ktoś kto ma otwartą aplikację w CC Ci prześle w PDF (bo to z tej aplikacji można ściągnąć)

merti > 31-08-2012, 0:06

Booziu, ile postów <3

Co do stronki APiA - to pierwsza strona o au-pair na jaką wpadłam, więc mam sentyment. Poza tym serio, lubię takie słodkie kolory itp. Od razu milej

Blonde- prezenty super. Ja też na pewno przywiozę coś polskiego...uważam ,że tak powinno być

Dziewczyny co zdajecie/zdawałyście na maturze? Bo mam dylemat - najpierw planowałam same podstawy + angielski rozszerzony. No ale dziś doszłam do wniosku, że w sumie mam spoko oceny z matmy i i tak się będę uczyć do rozszerzenia więc równie dobrze mogę je napisać. Co myślicie?

NA PEWNO SIĄ SPOTKAMY :** choćby na wakacjach!

ambiwacencja > 31-08-2012, 0:09

blonde to nic może kogoś zapytam w innym wątku kto ma room w CC

Nimell > 31-08-2012, 0:11

Przecież ja mam aplikację w CC ;D tak czytam czytam i nie zajarzyłam..oj chyba już czas do spania :D podeślij maila ;)

ambiwacencja > 31-08-2012, 0:12

[quote name="merti"]

Dziewczyny co zdajecie/zdawałyście na maturze? Bo mam dylemat - najpierw planowałam same podstawy + angielski rozszerzony. No ale dziś doszłam do wniosku, że w sumie mam spoko oceny z matmy i i tak się będę uczyć do rozszerzenia więc równie dobrze mogę je napisać. Co myślicie?

NA PEWNO SIĄ SPOTKAMY :** choćby na wakacjach![/quote]

merti jak jestes dobra z matmy to zdawaj rozszerzoną. Ja kiedyś jak zdawałam mature to niestety nie wybralam jej na maturze pomimo ze byl to moj ulubiony przedmiot a teraz bardzo zaluje bo poszlabym z checia na jakis drugi kierunek zwiazany z matma. Oczywiscie to zalezy tez co chcesz robic w przyszlosci

blonde > 31-08-2012, 0:12

merti - ja zdawałam mnóstwo rzeczy na maturze rozszerzenia z angielskiego, matmy, fizy i geografii i jeszcze do tego podstawę z francuskiego a teraz żałuję, że nie zdawałam jeszcze rozszerzenia z polskiego, bo i tak bym się do niego nie uczyla, a moze akurat cos by z tego było...

Nimell > 31-08-2012, 0:17

Albo i nie podeśle bo w moim profilu już nie mam tych formularzy dostępnych, na kompie ich nie mam, chyba że znajdę na mailu jeszcze ;)
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia