-
-
Re: Au Pair 2013!
madz > 30-08-2012, 23:46
[quote name="Blueberry91"] http://blueberry-in-the-usa.blogspot.com/.[/quote]
Już dodałam do obserwowanych i na pewno będę na bieżąco :) -
paulaw > 30-08-2012, 23:47
Ja też mam swojego bloga w opisie, więc jak coś to w komentarzu wystarczy username z forum i dodam do obserwowanych. Namęczyłam się z tym blogiem, z szatą graficzną i nagłówkiem, a i tak tysiąc razy jeszcze pozmieniam... -
paulaw > 30-08-2012, 23:47
Spokojnie, spotkamy się wszystkie w USA -
blonde > 31-08-2012, 0:03
[quote name="Blueberry91"]Nie no blonde, aż taka fajna nie jestem
[/quote]
Hahah, oj czuję, że bardzo się polubimyI bloga już czytam
@ambiwalencja no ja niestety miałam tylko jedno takie zdezelowane to personal... kurczę, może ktoś kto ma otwartą aplikację w CC Ci prześle w PDF (bo to z tej aplikacji można ściągnąć) -
merti > 31-08-2012, 0:06
Booziu, ile postów <3
Co do stronki APiA - to pierwsza strona o au-pair na jaką wpadłam, więc mam sentyment. Poza tym serio, lubię takie słodkie kolory itp. Od razu milej
Blonde- prezenty super. Ja też na pewno przywiozę coś polskiego...uważam ,że tak powinno być
Dziewczyny co zdajecie/zdawałyście na maturze? Bo mam dylemat - najpierw planowałam same podstawy + angielski rozszerzony. No ale dziś doszłam do wniosku, że w sumie mam spoko oceny z matmy i i tak się będę uczyć do rozszerzenia więc równie dobrze mogę je napisać. Co myślicie?
NA PEWNO SIĄ SPOTKAMY :** choćby na wakacjach! -
ambiwacencja > 31-08-2012, 0:09
blonde to nic może kogoś zapytam w innym wątku kto ma room w CC -
Nimell > 31-08-2012, 0:11
Przecież ja mam aplikację w CC ;D tak czytam czytam i nie zajarzyłam..oj chyba już czas do spania :D podeślij maila ;) -
ambiwacencja > 31-08-2012, 0:12
[quote name="merti"]
Dziewczyny co zdajecie/zdawałyście na maturze? Bo mam dylemat - najpierw planowałam same podstawy + angielski rozszerzony. No ale dziś doszłam do wniosku, że w sumie mam spoko oceny z matmy i i tak się będę uczyć do rozszerzenia więc równie dobrze mogę je napisać. Co myślicie?
NA PEWNO SIĄ SPOTKAMY :** choćby na wakacjach![/quote]
merti jak jestes dobra z matmy to zdawaj rozszerzoną. Ja kiedyś jak zdawałam mature to niestety nie wybralam jej na maturze pomimo ze byl to moj ulubiony przedmiot a teraz bardzo zaluje bo poszlabym z checia na jakis drugi kierunek zwiazany z matma. Oczywiscie to zalezy tez co chcesz robic w przyszlosci -
blonde > 31-08-2012, 0:12
merti - ja zdawałam mnóstwo rzeczy na maturzerozszerzenia z angielskiego, matmy, fizy i geografii i jeszcze do tego podstawę z francuskiego a teraz żałuję, że nie zdawałam jeszcze rozszerzenia z polskiego, bo i tak bym się do niego nie uczyla, a moze akurat cos by z tego było... -
Nimell > 31-08-2012, 0:17
Albo i nie podeśle bo w moim profilu już nie mam tych formularzy dostępnych, na kompie ich nie mam, chyba że znajdę na mailu jeszcze ;)